icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

dancura
26. feb 2016

kocky- na ktory den ste boli na ET? A pocita sa to odo dna odberu vajicok, alebo je prvy den- den po odbere? Dakujem

cheeky82
26. feb 2016

@leaa70 ano bola😢

malvina13
26. feb 2016

@dancura@cheky82@leaa70 dievčata pomoooc..prišli sme dnes z RF, dostala som ešte injekcie na zajtra ráno. a večer pregnyl, 8 vajíčok pri soft stimulacii..všetko super. len mna začína pobolievať hrdlo, odchádza mi hlas. čo teraz? ani nemusím isť v pondelok ráno na odber? či bez narkozy by mi možno zobrali 1-2vajíčka? som zufala..

mitka85
26. feb 2016

Som sa rozhodla nerobit si test a pockat ci dostanem ci nie :P nemam odvahu testovat

diska
26. feb 2016

@malvina13 ahoj este nepanikar,je piatok ,,uvidis ako ti bude do pondelka,pichni si pegnyl ako ti kazali a v nedelu tam zavolas co a ako ,povies co sa deje oni ti poradia ,mozno este v pondelok rano na mieste sa rozhodnu,silno drzim palce aby to dobre dopadlo.

malvina13
26. feb 2016

@diska dakujem! dopujem sa cesnakom, čajom..tak hadam to ešte nieje stratené.

cheeky82
26. feb 2016

@malvina13 kúp si zázvor a niečo na bolesť hrdla. Veľa medu a citronu. Vypiť sa v posteli a v pondelok budeš Ok.

cheeky82
26. feb 2016

@malvina13 držím palce. Dobre to dopadne. Neboj

zabka75
26. feb 2016

@cheeky82 Tak to dost vyslo nakoniec :( ale dufam ze to stalo za to 🙂

pufa
26. feb 2016

@silvinkabb jaj.. Myslim ze poradie dôležitosti je jasne. Na prvom mieste je pacient, na druhom lekár a jeho práca a potom az "problémy" recepčnej s objednaním pacienta. V tomto úplne chápem tluckin hnev. Tiež som roky robila s ľudmi, riešila som ich najrôznejšie požiadavky a vsetko je to v spôsobe komunikácie. Jedna a ta istá vec sa ta povedať tak ze sa pacient vytočí do nepricetna a aj tak ze nemá problém súhlasiť. Je to o konkrétnych ľuďoch. Trochu pokory niekedy nezaškodí.

silvinkabb
26. feb 2016

@pufa vsak ja nic nehovorim. Nebola som tam. Len som podotkla, ze to mohlo byt aj inak. Ale asi som ina povaha. Mna teda hocico nevytoci. A na recepcne sa najlepsie piskuje. Kazdy by totiz vedel robit ich robotu. Teda si to mysli

silvinkabb
26. feb 2016

@malvina13 a kloktaj solou nato hrdlo

vivien391
27. feb 2016

@zabka75
@tlucka ja som platila IVF + ET 26 000 korun

zabka75
27. feb 2016

@vivien391 tak to je ok ked ja som nemala et a platila som 830 Eur, neviem podla coho oni robia vyslednu sumu ale mam pocit ze podla toho aky maju den 🙂 kazda platime inak :(

vivien391
27. feb 2016

ja, co mi dali to vyuctovanie, tak tam sa rata IVF+ET spolu, ale podla mna, ked ten ET neprebehne, tak by nemal byt zapocitany a nepytala si si nato?

vivien391
27. feb 2016

@zabka75 ja, co mi dali to vyuctovanie, tak tam sa rata IVF+ET spolu, ale podla mna, ked ten ET neprebehne, tak by nemal byt zapocitany a nepytala si si nato?

zabka75
27. feb 2016

@vivien391 platila som menej ako ty tak urcite som to neplatila vyuctovanie bolo tak rychlo ....

mojpoklad
27. feb 2016

@malvina13 ja som bola tiež dosť chorá v deň OPU, treba na to upozorniť anestéziológa, inak všetko v pohode, OPU bola, tak neboj, môžeš si dávať aj paralen, ale ja chodím do ISCARE v BA.

mojpoklad
28. feb 2016

Baby, viete mi povedať koľko stojí hysteroskopia v Reprofite?

nelly3
28. feb 2016

@mojpoklad
myslim, ze 6000czk.

mojpoklad
28. feb 2016

@nelly3 ďakujem pekne 🙂

mojpoklad
28. feb 2016

@cheeky82 ďakujem, bola som z toho počtu úplne mimo, pri takom AMH som čakala cca 10 vajok, nie 2 😝 , bojím sa, že sa to bude opakovať pri ďalšej stimulke, preto zvažujeme soft v Brne.

cheeky82
28. feb 2016

@mojpoklad nechcem ta strašiť ale podľa mna sa to bude opakovať. Pre mna bol najlepši soft, verím, ze aj pre teba bude

mojpoklad
28. feb 2016

@cheeky82 Môžem sa ešte prosím spýtať koľko ťa vyšli lieky na soft, prepáč toľko otázok, ale zvažujeme aj finančnú stránku, keďže pri softe si všetko hradíme

megan5
28. feb 2016

@mojpoklad ahoj.nevyjde ta to viac ako ivf na Sk.ja som platila cca 1200eur..

maculicek1977
28. feb 2016

@zabka75 ahoj, prosím ťa a akú si mala ty stimulku? Ja som tiež skoro klub 40 a AMH mám 1,5 a idem teraz stimulovať krátky protokol Menopur, Cetrotide, Lutinus. Ďakujem

zabka75
28. feb 2016

@maculicek1977 na posledy som mala soft menopur ,clostibegyt, orgalutran,pregnyl AMH mam 1,7

cheeky82
29. feb 2016

@mojpoklad okolo 8000 korun. to bolo za fostimon, plus jeden olgarutran a 1 pregnyl. clostylbegyt som mala na predpis od mojho gynekologa a jeden orgalutran som si kupovala na slovensku, stal okolo 30 eurim, tusim.

cheeky82
29. feb 2016

@megan5 no nas to vyslo na cca 1700 eur. ale ako som napisala, 4000 korun boli darcovske spermie, 2000 korun test na STD a nejakych 1800 korun tusim AMH a hormonalny profil. to je hned okolo 300 eur.

mojpoklad
29. feb 2016

@cheeky82 OKi, ďakujem krásne za rozpis, my tiež zvažujeme darcovnské, no čo už... HP a AMH mám spravené, ak by bolo treba HP si dám u môjho gyndoša... a ešte čo je to test na STD?