icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

speranza1
11. júl 2016

@nelly3 a ty moja?...ako?

nelly3
11. júl 2016

@speranza1
myslim, ze ano a hlavne chcela racika-znamenie 😉 a ty sa mas ako? nejake foto deticiek?

nelly3
11. júl 2016

@speranza1
ja tak nijak, vcera sme sa vratili z krety, mam tento mesiac konzultaciu, ze co dalej, ale akoze teraz nejako som vypla od toho a ani sa mi nic nechce riesit, ale tuzba je velika 😔

speranza1
11. júl 2016

@nelly3 ja sa mám rýchlo..... 😀 ..chlapci začínajú chodiť...tak máme veselo....ale inak som šťastná....unavena ako kôň..ale stastna...hlavné je že sme všetci zdraví....
A tebe asi nepoviem nič nové...len že sa obrniť trpezlivosťou, a snáď sa to šťastie unaví a vy budete konecne mať to po čom ste túžili....veľmi vám to prajem

diska
11. júl 2016

@speranza1 ahoj aj nostatne baby,,konecne je Vas aj vidno,,, 😅 speri nas prcek ma uz 13m kroigovane 12 a este len plazime,,sedime ako po par pivach a teraz sa zacal davat na kolienka,v postielke alebo pri sedacke,,tak nam to ide akosi velmi pomaly. ☹

speranza1
11. júl 2016

@diska nevadi moja...každé dieťatko je individuálne...a všetko má svoj čas...naši síce sedeli už cca od siedmeho ôsmeho mesiaca sami...potom plazili, chodili po kolienkach no a teraz už chodia popri nábytku...ja ich nevodim za rucky aby chodili...to by sa pri dvoch deťoch v tom istom veku ani nedalo...ale už sa začínajú aj sami púšťať, stat a chodiť...no teraz to je čistá sranda s dvojkami...ale zatiaľ to zvladame....😉...ale poviem ti že som unavena ako kôň...este im idu do toho aj zubky...jeden to zvláda zatiaľ lepšie...ale ten má ešte len dva zubky...druhy už má 4 a teraz sa mu naraz prerezavajú ďaľšie 4....😂....a je nervny...a to poriadne...v piatok nás čaká ockovanie, takze bude to perny víkend plný teplôt a boliestok...ale aj to prejde...😉

tinkatinulka
11. júl 2016

@speranza1 ahoj mamina

santeema
11. júl 2016

@speranza1 a ty sa ako mavas aj s chalanmi🙂? o chvilu budu mat rok, ze🙂...tusim 4.8.?

santeema
11. júl 2016

@speranza1 som si nepozrela dalsiu stranku, co si pisala disce.-)...tak uz viem ako sa mavate🙂

santeema
11. júl 2016

@diska ahoj aj ty s malickym🙂...inak ani moj nechodi este a ani velmi nechce, ked ho drzim za ruky, iba velmi vela stvornozkuje alekarka mi povedala, ze deti co chodia po styroch to maju tak v mozgu ulozene, ze nechcu velmi hned po dvoch🙂. tak sa netrap, pride cas a malicky zacne chodit, az ta to bude mrziet🙂.

santeema
11. júl 2016

@ria191 v dobrom ti zavidim🙂...ja by som chcela iba jeden den lezat a nic nerobit , max.citat:-)...som dakedy unavena brutal total a nevyspata, ale ako pise speranze stastna🙂. s jednym to bude v pohode neboj, si aj pospis a povegetis, zvlast ked bude male babo, potom uz menej🙂. ale pri druhom ti bude veselsie🙂)

karmen007
11. júl 2016

Ahojte, dnes som volala do Reprofitu - do Brna na recepciu. A nemohla som sa im dovolať. Baby, neviete prosím, či nemajú dovolenku? Lebo chcem sa objednať k dr na konzultáciu. Vďaka za odpoveď. Krásne leto prajem.

cheeky82
11. júl 2016

@karmen007 nemaju dovolenku. len sa im velmi tazko da dovolat

pinguinka
11. júl 2016

Tak dnes som bola na prvom ultrazvuku po piatich dnoch uzivania puregonu a vraj mam zatial 7 folikul a nejake male ktore asi este dorastu.Tak snad to bude dobre.Vo stvrtok na dalsi ultrazvuk a v sobotu na odber.
@karmen007 takze nemaju dovolenku...mali tam celkom dost lidi dnes.

pinguinka
11. júl 2016

Aa este som sa chcela spytat...treba na odber predoperacne vysetrenie??Predsa len sa ide pod narkozu a nic mi o tom nevraveli tak neviem..

ria191
11. júl 2016

@speranza1
@nelly3 ja som vždy túžila po Stelle mm sa plní sen a mne je to jedno budem milovať a rozmaznávať čokoľvek hlavne nech je zdravucke

ria191
11. júl 2016

@santeema hi hi hi to mas pravdu segra ma teraz druhé a presne ti vidím co píšeš az teraz je to to ozajstne vzruso, ale nebojte sa aj druhotoducky si oddýchnete po pár rockoch 😜😜😜.

ria191
11. júl 2016

@santeema druhorodicky mi to opravilo

ria191
11. júl 2016

@nelly3 veru nelciatko moje nevzdávaj to ani za nic na svete ty to dáš

ssegra
11. júl 2016

@pinguinka nie ani ja som nepotrebovala predoperacne

misiatkom
11. júl 2016

@renimac ahoj, ako ste dopadli na tej vstupnej konzultacii? My ideme buduci tyzden a tiez chceme nativ 🙂

renimac
11. júl 2016

@misiatkom vies co, celkom fajn 🙂 doktor sam povedal, ze nativ je dobra volba, lebo ze raz som uz otehotnela, a ze vysledky mam zatial v poriadku. Mam si dat urobit este aktualny HP. Tak v septembri chceme skusit prvy krat... aj ked tajne dufam, ze nebude treba 😀.

misiatkom
11. júl 2016

@renimac tak vam budem drzat palce. Ja som zvedava co nam povedia. My sa uz roky neuspesne snazime tak neviem ☹ . U nas je ale najvacsi problem u manzela.

renimac
11. júl 2016

@misiatkom my sa snazime treti rok, vo februari som otehotnela, ale bolo to mimomaternicove. Takze som prisla o jeden vajcovod. Z toho dovodu nechcem skusat IUI, lebo sancu mam len kazdy druhy mesiac. Tak dufam, ze po 3 rokoch sa konecne dockame. Vy sa kolko snazite? Manzel ma zly SPG?

misiatkom
11. júl 2016

@renimac my sa snazime uz 4 roky. Manzel ma tazku oligoasthenozoospermiu, na poslednom spg mal len jednu jedinu zdravu spermosku. Dnes sme boli akurat na geneticke testy ci nebude problem tam tak uvidime.

renimac
11. júl 2016

@misiatkom ale na babatko staci jedna jedina 😉 takze sanca je vzdy

misiatkom
11. júl 2016

@renimac no kiez by 😉 ...lebo uz mam toho fakt dost...ako naschval vsetci nasi kamosi teraz bud cakaju alebo uz maju babatka ☹ a tak sme sa rozhodli ze skusime este toto Brno. Len dufam ze tam ta jedna bude aj potom 😉. Dufam ze sa nam obom postasti 🙂 a ze si coskoro budeme pisat v ktorom tyzdni sme a ako sa citime 😉 🙂

renimac
11. júl 2016

@misiatkom joj, tak to si mozeme pokecat. Za ten cas co sa my snazime, nasi kamosi maju uz aj druhe. Sme fakt takmer posledny bezdetny par v partii. Ale nas sa uz po tom mimomaternicovom ani na nic nepytaju, povedali sme to vsetkym, nech nam uz konecne daju pokoj. Ano, dufam, ze o par mesiacov si tu budeme pisat, ako sa nam krasne grcka 😀.

santeema
11. júl 2016

@ria191 🙂..budem na teba mysliet, nech vsetko dobre dopadne🙂

gagirl
12. júl 2016

Dievcata Otevrel ma dovolenku?