Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@silvia545
@ingrid0105 no ahojte babicky 🙂 🙂 ako sa mate?to bude aka sranda ze budete babicky a verim ze coskoro aj znova tehulky mamicky 🙂
@silvia545 joj to je mi luto 😔 ja mam posledneho mrayacika tak uvidime ako to dopadne. Este nema termin len pojde na ultrazvuk potvrdzujuci srdiecko. Krasny vianocny darcek budete mat 🙂
@gagirl ze to by bola pecka 😀 ty sa kedy chystas na dalsi vklad?
@ingrid0105 no to by bola velka sranda..a super;)ja asi v novembri..ja musim na nove ivf,asi soft..Dohodneme sa este s dr,este som nebola na konzultacii..Vam s embryjkom prajem velmi nech vam to vyjde 🙂
Dakujem pekne moja 🙂
@ingrid0105 cmuk 🙂
@ingrid0105 ďakujem;dúfam;že na vianoce budeme mať aj mi krásny dárček // čiarky na teste spolu s
@gagirl ☺🙂
@silvia545
@ingrid0105 dievcata uz to musime dat,a aj ostatne stare korculky odtialto..uz sa musia pohnut lady konecne..;)
@gagirl veru bolo by nacase prenechat stafetu dalsim 🙂
@ingrid0105 jeej to je úžasná správička ; teším sa s tebou ☺☺tak budete mať doma veselo ešte keď sa pridá to vaše k nim 😂😂 supeer moja tak si ma potešila ☺🙂☺
@silvia545 teraz tu bola bola na kontrole pondelok 31. by mali byt srdiecka
@renimac ajoj no ako? ako to, že žiadna správička? Ani HCG? Dúfam, že ste v poriadku! 🙂
@maculicek1977 Ahoj moja. Bola som trošku mimo, vyrevana 🙂. Hcg je 2075, takže mimo to na 99% asi nebude. Len som teraz večer začala viac spinit, tak mám strach. Ak sa to nezlepší, pôjdem zajtra k doktorovi.
@renimac joój mojka zlatá, no len sa daj trošku do kľudu....nemôžeš plakať....uvar si dobrý čajík, zapni si sviečočku, už bude ako bude.....vieš ako ťa strašne viem pochopiť ja som toto zažila......len vydrž ešte nehádž flintu do žita....daj si nôžky hore a kľud.....neplač, keď nič máš ďalšie pokusy.....raz nám to vyjde! Ešte nie je nič stratené.....uvidíš zajtra.....a nevolala si do centra či si nemáš zvýšiť dávku progesterónu alebo nenavrhli ti ešte niečo, lebo existuje niečo aj na elimináciu krvácania ako estradiol....myslím na teba!!!!!
@maculicek1977 už mám navýšeny protesteron od utorka. Ja viem, viem že čo ma byt, to sa stane. Len mi je smutno. Ale prejde. Idem si čítať nejakú knižku. Pekný večer a ďakujem.
@renimac nebooj.kopec zien spini, ci dokonca krvaca zo zaciatku.Mna to tiez vystrasilo, bezala som na pohotovost,kedze bol vikend, a lekarka mi vravi, ze naco som dosla....ze to ma vela zien. Chod k lekarke, aby si si bola na istom. No verim, ze je vsetko ok...hcg tomu krasne nasvedcuje.
@renimac Neboj ja som prvé týždne bola tiež ako na ihlách vkuse som sa kontrolovala, stačilo že som cítila že niečo zo mna ide a už slzy v očiach, ale všetko dobre dopadlo, inak som celé tehu malá výtoky a niekedy to bolo také sfarbené a tiež to nebola krv takže hned to neznamená niečo zlé.Dokonca ma chytila aj mykoza 😝
@majinka81 ja sa snažím nestresovat, len po 3 rokoch a jednom mimomaternicovom je to ťažšie ako som si myslela. Človek na ten moment čaká ako na spasenie a potom sa len boji. Proste stojím si za tym, že žena, ktorá otehotnela na prvý šup a bez komplikácií, tento strach nepozná. Ja už asi úplne pokojná nebudem. Ale I do my Best! 💪💪💪
@renimac Budes sa bat od teraz az kym sa nenarodi potom si vydychnes a budes sa bat znova.To je celozivotny strach a radost.Ale patri to k tomu.Najviac som sa bala v tehotenstve.Ano niekto na prvy sup este nechcene a niekto dokonca ani nevie s kym a niekto ako my po rokoch.Ale dolezite je ze sa to stalo to je uplne najviac.🙂😉

@ingrid0105 zlatko moje;no čo ti poviem;dlhooo som tu nebola asi tak teraz posledný týždeň;mám za sebou práve neúspešný ket🙁tak sa chystám napísať koordinátorke a dohodnúť sa na ďaľšom vklade;keď ti mám pravdu povedať aj som čakala takýto výsledok;proste už pred vkladom som si nebola istá a nebola som vo svojej koži a hnala som to nasilu 🙁 no ale teraz si dám už nato bacha;urobím okolo seba ochranný múr;aby všetky starosti a problémy na mňa nemali žiadny vplyv 😀
A už vieš čo bude dcérka mať a kedy má termín ☺
Moja bude mať dievčatko a termín 23.12 ☺