Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@zvedava29 mne chcel môj gynekológ tiež robiť prefuky ale nakoniec som s tým.nesuhlasila a v Reprofit mi povedal Dr.ze dobre som urobila že z toho sú šance minimálne otehotnieť presne ako z IUI. Aj keď osobné poznám babu čo po predkoch otehotnela hneď som rada že som sa dala na ivf skôr lutujem mm že som do toho neisla skoršie
Po prefukochmálo byť nie po predkoch😂😂😂
@renimac áno aj ja si myslím že mu tento rok ide karta👍 inak vklad mi robila Dr.Kneslova tiež zlatá babenka
@bianitka996 mne robil vklad on, ale OPU Pospisilova.
@zvedava29 prave na reproimunologiu nedam dopustit. Nam tam zistili problem, o ktorom keby sme nevedeli tak by umele nemuselo vyjst. Sefka mi vravela, ze jej kamaratka 7xpotratila ked jej tam zistili problem a teraz maju krasne babatko. Je to neinvazivna metoda a naozaj ju mozem len odporucit. Narozdiel od laparoskpopie, prefukov a pod kde lekari aj zasahuju do tela zeny.
My sme skusali vela rokov a poznam to cakanie a plac pri kazdej ms...drzim palceky, aby vamto dobre dopadlo.
@kaciatko1104 ahoj naposledy som bola u dr. Pospisilovej a bola som spokojna
@kaciatko1104 držím palce 🙂
@kaciatko1104 ahoj, aj ja som povodne chodila do IS Care BA. V RF som mala dr. Otevrela a bola som s nim velmi spokojna, pekne vysvetluje a stale skusa ine variacie, nastastie ta posledna bola uspesna 🙂 Verim, ze aj Tebe tam pomozu, su tam ozajstni odbornici a maju ludsky pristup. Mne sa pacilo aj to, ze su tam sami mladi, taki akcni, nie su vyhoreni, ako isty dr. v IS Care, tito lekari sa naozaj velmi snazia pomoct.
@renimac jeeej moje zlaté, nie že by som bola škodoradostná, ale veĺmi sa teším aj z toho , že ti tak trošku robí spoločnosť misa 😊 je to také dobré znamenie, ja sa s tebou veĺmi naozaj veĺmi teším 😙😙😙 ja som dnes išla k svojej dr na hormonálny profil, nech mi po tej stimulke zoberie krv, nech uvidím čo robia hormóny a odsledujem si tento cyklus, bude mi kontrolovať foliky.... tak uvidím a podĺa toho sa zariadím ďalej, už som s ňou konzultovala aj reprofit, tak povedala, že nie je problem 😊
Zienky, kamoske zvysili 3 krabice fraxiprinu 0.6a zopar 0.4 Ak by niekomu pomohol dajte vediet.
@kaciatko1104 drzim palce tak uvidis je to ine ako v iscare 🙂 vela stastia
@lienka_1 ty si zlato
@gabika2015 ja som tiež chodila do iscare ba no ale ako vidím odporúčali mi všetkých dr v RF takže zrejme sú tam všetci dobrí ☺
@tinkatinulka Ale nikomu zatial netreba. Asi to zanesiem do centra hemostazy.
@lienka_1 nie.. Pls pošli mne.. Tu 0,6 ku zháňam do zásoby.. Ja škrečok

@renimac zatiaľ sme na takýchto vyšetreniach neboli, ešte tomu dávame voľný priebeh, ale každý mesiac, keď mrcha dorazí, som riadne sklamaná. Po tom prefuku sme si povedali, že nateraz stačilo, zatiaľ...