icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

zvedava29
25. okt 2016

@renimac zatiaľ sme na takýchto vyšetreniach neboli, ešte tomu dávame voľný priebeh, ale každý mesiac, keď mrcha dorazí, som riadne sklamaná. Po tom prefuku sme si povedali, že nateraz stačilo, zatiaľ...

renimac
25. okt 2016

@zvedava29 po prefuku je zevraj najväčšia šanca 😉. Držím silno palce. Nech ma nabudúce potesis ty 😉.

zvedava29
25. okt 2016

@renimac ďakujem, dám vedieť.... 😀

bianitka996
25. okt 2016

@zvedava29 mne chcel môj gynekológ tiež robiť prefuky ale nakoniec som s tým.nesuhlasila a v Reprofit mi povedal Dr.ze dobre som urobila že z toho sú šance minimálne otehotnieť presne ako z IUI. Aj keď osobné poznám babu čo po predkoch otehotnela hneď som rada že som sa dala na ivf skôr lutujem mm že som do toho neisla skoršie

bianitka996
25. okt 2016

Po prefukochmálo byť nie po predkoch😂😂😂

bianitka996
25. okt 2016

@renimac áno aj ja si myslím že mu tento rok ide karta👍 inak vklad mi robila Dr.Kneslova tiež zlatá babenka

renimac
25. okt 2016

@bianitka996 mne robil vklad on, ale OPU Pospisilova.

majinka81
25. okt 2016

@renimac Ahoj no sa teším, isto dobre že ste išli do IVF,my dobre malá je šikulka 🙂 nám robila problém akurát repro-imunologia.No veru o týžden by mohlo byt srdiečko, myslím že ja som mala akosi na prelome6 a 7tt. 🙂 🙂

dancura
25. okt 2016

@zvedava29 prave na reproimunologiu nedam dopustit. Nam tam zistili problem, o ktorom keby sme nevedeli tak by umele nemuselo vyjst. Sefka mi vravela, ze jej kamaratka 7xpotratila ked jej tam zistili problem a teraz maju krasne babatko. Je to neinvazivna metoda a naozaj ju mozem len odporucit. Narozdiel od laparoskpopie, prefukov a pod kde lekari aj zasahuju do tela zeny.
My sme skusali vela rokov a poznam to cakanie a plac pri kazdej ms...drzim palceky, aby vamto dobre dopadlo.

renimac
25. okt 2016

@majinka81 my mame reproimuno v poriadku, nam fakt chybalo asi len stastie. Preto sme zvolili nativ. A kolko ma mala? 🙂

marculik
25. okt 2016

@cheeky82 tak moja ze 1.11 o 15.15 mam vklad 🙂

cheeky82
25. okt 2016

@marculik tak predsa uz tento cyklus. Moooooc držím palce. My mame 2.11 morfologicky ultrazvuk, tak nech nám to dobre dopadne👍👍👍👍

marculik
25. okt 2016

@cheeky82 tebe urcite,mne dufam 🙂

izzie27
25. okt 2016

@kaciatko1104 ahoj naposledy som bola u dr. Pospisilovej a bola som spokojna

kaciatko1104
26. okt 2016

@majba
@renimac
@marculik
@ssegra ahojte dievčatá tak vám veľmi pekne ďakujem priateľ hovoril ze Doubek je super počul od známeho a ja neviem ozaj koho si vybrať. Už nechcem nič zanedbať mam 2x Ivf za sebou a už nechcem byť viac sklamaná. Všetky moje nádeje vkladám do RF

renimac
26. okt 2016

@kaciatko1104 držím palce 🙂

majinka81
26. okt 2016

@renimac 7 mesiacov 🙂

renimac
26. okt 2016

@majinka81 jeej, to je ešte drobček 😊. Musí to byť super. Nevieš mi ináč poradiť čo na nevoľnosť? Dnes som už objímala misu 😊.

gabika2015
26. okt 2016

@kaciatko1104 ahoj, aj ja som povodne chodila do IS Care BA. V RF som mala dr. Otevrela a bola som s nim velmi spokojna, pekne vysvetluje a stale skusa ine variacie, nastastie ta posledna bola uspesna 🙂 Verim, ze aj Tebe tam pomozu, su tam ozajstni odbornici a maju ludsky pristup. Mne sa pacilo aj to, ze su tam sami mladi, taki akcni, nie su vyhoreni, ako isty dr. v IS Care, tito lekari sa naozaj velmi snazia pomoct.

ria294
26. okt 2016

@renimac jeeej moje zlaté, nie že by som bola škodoradostná, ale veĺmi sa teším aj z toho , že ti tak trošku robí spoločnosť misa 😊 je to také dobré znamenie, ja sa s tebou veĺmi naozaj veĺmi teším 😙😙😙 ja som dnes išla k svojej dr na hormonálny profil, nech mi po tej stimulke zoberie krv, nech uvidím čo robia hormóny a odsledujem si tento cyklus, bude mi kontrolovať foliky.... tak uvidím a podĺa toho sa zariadím ďalej, už som s ňou konzultovala aj reprofit, tak povedala, že nie je problem 😊

renimac
26. okt 2016

@ria294 Ďakujem moja, tiež sa tým utesujem 😊. Tebe držím silno všetky palce, nech to už konečne vyjde a budeme si vymieňať info o našich tehotenskych nevoľnostiach 😁.

ria294
26. okt 2016

@renimac tak na to sa aj ja veľmi teším 😙 dávja na seba pozor, pekne oddychuj a užívaj si pekne slnečný deň 😘 ja idem ešte teraz do gynfiv pre zdravotný záznam, som volala, že odchádzam .....

renimac
26. okt 2016

@ria294 užívam si ho v posteli s obkladom na čele 😀. Silno na Teba myslím a informuj ma o progrese 😉 ❤.

majinka81
26. okt 2016

@renimac ja som nevracala len ma pálila záha ale to až v 7 mesiaci.ale vracanie je dobré znamenie 🙂 😉 všetko prebieha ako má.

lienka_1
26. okt 2016

Zienky, kamoske zvysili 3 krabice fraxiprinu 0.6a zopar 0.4 Ak by niekomu pomohol dajte vediet.

marculik
26. okt 2016

@kaciatko1104 drzim palce tak uvidis je to ine ako v iscare 🙂 vela stastia

tinkatinulka
27. okt 2016

@lienka_1 ty si zlato

kaciatko1104
27. okt 2016

@gabika2015 ja som tiež chodila do iscare ba no ale ako vidím odporúčali mi všetkých dr v RF takže zrejme sú tam všetci dobrí ☺

lienka_1
27. okt 2016

@tinkatinulka Ale nikomu zatial netreba. Asi to zanesiem do centra hemostazy.

tinkatinulka
28. okt 2016

@lienka_1 nie.. Pls pošli mne.. Tu 0,6 ku zháňam do zásoby.. Ja škrečok