icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lubica1979
29. okt 2016

Ahojte, skúšala niektorá z Vás si robiť po ET ovulačné testy a vyšli Vám pozitívne a potvrdilo sa Vám to potom aj na tehu teste? neviem nakoľko sa dá ovu testom veriť.

lienka_1
29. okt 2016

@lubica1979 Sesterka tak zistila, ze je tehu. Kedze nemala dlhodobo ovulku, tak pravidelne testovala ovu testami. Az raz ich zacala mat konstantne pozitivne. Ked zacala citat na nete, co to znamena, tak testla aj tehu testom a bol silno pozit 🙂 Hcg a Lh maju velmi podobnu chemicku strukturu. Aj preto sa picha hcg shot na vyvolanie planovanej ovulky pred OPU ci inseminaciou.

lubica1979
29. okt 2016

Ja som 9 den po ET a ovu test mi vyšiel pozitívny. Tak skúsim asi zajtra tehu.

mimika1973
29. okt 2016

@lubica1979 myslim, ze je to na dobrej ceste! 😉 Ja som tiez raz takto testla ako Ty, a bol pozitivny aj ovu aj tehu test! Ano, zajtra uz mozes skusit aj tehu test citlivost 10ui... Urcite si uz tehula! 😵

lenka54321happy
29. okt 2016

@lubica1979
Hej mne 🙂
Silny ovulacny test tak som hned teho test kupovala a tam ze 2-3 tyzdne tehotna 🙂)

lubica1979
30. okt 2016

Tak som dnes skúsila tehu a nič, biely 😢

nelly3
30. okt 2016

@lubica1979
ja si myslim, ze je skoro este, skus testnut o dva dni a uvidis 😉

kim12345
31. okt 2016

baby,v nedelu mam mat ket,ale chytila ma choroba,mam kasel,hlava boli,co mam robit,mam to zrusit?

pgaba
31. okt 2016

@kaciatko1104
ahoj ja som chodila tiež roky do BA GynFiv ale nedobré skúsenosti a prešla som pred dvoma rokmi do Brna RF k dr. Kozumplíka mám a sme veľmi spokojný, je ochotný, milý môžeme komunikovať emailom a tak. Inak keď sme išli prvý krát do RF som nevedela koho vybrať a dostali sme tohto mladého lekára a neľutujeme. Je tam úplne iný prístup je to jedno kto je na sone, pri odbere, vklade všetci sú milý a ochotný. Prvý pokus v Brne nevyšiel ale tento rok sme sa dali na druhý pokus a sme šťastný, že to vyšlo a som v 19tt 🙂 Držím palce

cheeky82
31. okt 2016

@marculik takze zajtra je ten velky den. Pfuj pfuj pfuj. takto nadialku som ta oplula pre stastie 🙂

cheeky82
31. okt 2016

@lily311 ahoj. tak ako? zapal sa vyliecil? pozeram ze si uz v 16tt. ale to leti 🙂

ingrid0105
31. okt 2016

@silvia545 @santeema@gagirl baby takze budem dvojita babicka jednovajecnych dvojciat maju 13 a 11 mm a srdiecka biju ostosest. A su 9t+3

ingrid0105
31. okt 2016
astrid55
31. okt 2016

Ahoj dievcata, dnes zacinam pripravu na KET. Mam predpisany estrofem a aspirin. Moja hemato mi pridala aj Fraxiparine. Neviem vsak od kt. dna cyklu si ho mam pichat. Neviete poradit? Dakujem za info

tinkatinulka
31. okt 2016

@ingrid0105 wau krásne tak to mas dvojité potesenie..ešte jedno ale by sa hodilo do partie..ved ak to budu dve kocky tak chlapceka alebo opacneeee 😀

silvia545
31. okt 2016

@ingrid0105 supeer moja babička dvojnásobná 😀nech len krásne rastú;dcérka nech si užíva tehu bezproblémov a všetko dobre dopadne a srdiečka nech bijú o 106 😘😘😘
No a babka hádam sa nedáme zahanbiť a teraz to už aj my musíme dať ☺

ingrid0105
31. okt 2016

@silvia545 dakujem nedame naopak pridame sa do partie

elenkataki1
31. okt 2016

ako ste spokojné v Brne?....veď na svk je veľa kliník, podľa diskusii aj osobnej skusenosti dobrej úrovne, ktorá sa vyrovná zahraničiu (cestakdietatu.sk)?

marculik
31. okt 2016

@cheeky82 dakujem no veru zajtra ma to caka 🙂 a ty ako,uz konecne si uzivas tehulkovanie ? 🙂

majba
31. okt 2016

@astrid55 ja som začala pichat šesť týždňov pred vkladom. Ale to asi záleží od diagnózy. Skús zavolať na hemato, nech ti to upresnia.

gagirl
31. okt 2016

@ingrid0105 jeej to je krasne..srdecne blahozelam..a prajem vela zdravia vsetkym trom..🙂 Verim ze onedlho sa pridas aj ty..a bude este jedno babatko do partie..🙂

gagirl
31. okt 2016

@marculik ahoj..zajtra mas ket?Velmi na vas myslim a drzim palce 🙂

gagirl
31. okt 2016

@cheeky82 jej tebe to ako uteka..ze 20tt..vau..Ako sa mate? 🙂

ingrid0105
31. okt 2016

@gagirl dakujem moja bolo by super tehulkovat s dcerou

gagirl
31. okt 2016

@ingrid0105 velmi ti to prajem 🙂

marculik
31. okt 2016

@gagirl ano ze o 15.15 🙂

gagirl
31. okt 2016

@marculik myslim na vas a silno drzim palce..vela stastia 🙂

marculik
31. okt 2016

@cheeky82 moja chcem sa spytat pred mesiacom som mala problemy s nohami ako zevraj nejaky zapal sa mi vytvorili take cervene skrvny a opuch tak som behala po roznych vysetreniach vsetko o.k a dr.povedala ze to moze byt aj s medrolu po jeho vysadeni no tie skrny po injekcii smavli no a kozny ze to uz len vybledne no tie skvrny su znovu ako zapalene aj po uzivani masticiekco myslis ak by tam nahodou bol zapal mam ist ci radsej to odlozit ☹

silvia545
31. okt 2016

@ingrid0105 u mňa to skôr vyzerá tak,že dcéra porodí a ja ju vymením s bruškom 😀
no,ale ty si to budeš užívať naraz s dcérkou 🙂 kedy to presne moja začínaš ? 😉

silvia545
31. okt 2016

@gagirl teraz to dáme všetky,cítim to v kostiach 😀