icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
31. okt 2016

@silvia545 bodaj by si mala pravdu..uz by bolo nacase🙂

cmudlo
31. okt 2016

@ingrid0105 waw! To je skvelé 😉
@silvia545
@gagirl dievčatá a vy sa kedy chystáte??? Ja by som chcela teraz začať....

cmudlo
31. okt 2016

@ingrid0105 a blahoželám ....dúfam, že čoskoro budem blahoželať aj maminke 😉

silvia545
31. okt 2016

@gagirl bodaj by nás už ten najvyšší vypočul ☺mne sa už po 2x minulý týždeň snívalo;že som porodila ☺prvý sen mala som 1 dieťatko a v druhom som mala trojičky 😮dve dievčatka a jeden chlapček;ešte som povedala;že chvala bohu;že je medzi nimi aj chlapcek;lebo mm ten len synčeka má na pláne 😀

cmudlo
31. okt 2016

Chcem sa opýtať, je tu niektorá z vás, kto komunikuje s Koudelkom? Ako to potom rieši? Liečbu navrhuje on a potom aj lekára pridelí? Má niekoho konkrétneho, alebo len tak ...trochu je voľný momentálne?

silvia545
31. okt 2016

@cmudlo ja teraz v novembri okolo 16-17 má prísť ms tak potom hor sa na Ket 🙂neviem;ale nejako podivne sa na to teším 😀len nech mi to zostane;lebo niečo sa mi zrazu otočí v tej mojej zemeguly a bude po sne 😕

cmudlo
31. okt 2016

...nie trochu....ale kto tam malo byť 😂😂😂😂 T9

santeema
31. okt 2016

@ingrid0105 to je ak dobra spravicka🙂....mozno to mate v rodine a caka to iste aj teba, to by bola aka sranda🙂)

cmudlo
31. okt 2016

@silvia545 len tak ďalej!!! Musíš byť pozitívne naladená...to je základ úspechu.....žiaľ väčšinou to aj mne chýba....ale teraz to už musíme dať 🤗 Ja už čakám na mrchu každú chvíľu a ideme na to.. .ale ja stimulujem...k ket sme sa nikdy nedopracovali 😣

silvia545
31. okt 2016

@cmudlo ved to je hlavné pozitívne myslenie;preto som napísala aby mi to zostalo,lebo sa poznám;ked je dlhšie dobre;tak v tom najlepšom sa to musí pokašľať 🙁
Ja som na tom podobne;tiež som nikdy nemala ket🙁len teraz aj to preto lebo som isla na dárc.vajká ☺

ingrid0105
1. nov 2016

@silvia545
@cmudlo ja tiez cakam na mrchu a dufam ze bude ovulka a KET

ingrid0105
1. nov 2016

@santeema moja babicka ma 88 rokov a je z dvojiciek. Uz bude praprababka

cheeky82
1. nov 2016

@gagirl
@marculik veru, veľmi to letí. Prekvapivo cítim drobca uz od 18tt, tak sa teším. Jaaaj, moc Vám prajem aby ste tieto pocity zažívali čím skôr. Držte sa

cheeky82
1. nov 2016

@marculik fuuu moja, doktor by ti snáď povedal ze tam je zápal. Vieš aj ekzém je svojim spôsobom zápal a je to v pohode. Ja ked som šla na KET ma boleli zuby a pozri kde uz som. Neboj sa

cheeky82
1. nov 2016

No vidím ze vas tu je viac ktorú to caka každú chvilu. Presne ako píšete, to dobre naladenie je dôležité, tak nech Vám vydrží!!! Držte sa

freeze24
1. nov 2016

Kocky robievaju v RF aj cez vian.sviatky? Co v pripade ze by odber/vklad vysiel napr.presne na vianoce resp.iny sviatok?

cheeky82
1. nov 2016

@freeze24 priamo cez Vianoce nie. Oni si to vypočítajú aby to nepadlo na 24.12 a ak ano, bohužiaľ budeš musieť čakať další mesiac.

freeze24
1. nov 2016

@cheeky82 dakujem za odpoved.a nevies prosim ako je to 25.,26.12.?

kim12345
1. nov 2016

@freeze24 ja myslim,ze ani vtedy nie,su tam tie sviatky ,najlepsie ked zavolas na recepciu a spytas sa

nelly3
1. nov 2016

@cmudlo
ja s nim komunikujem e-mailom stale, konzultacie osobne s nim, ked je opu, vklad atd. tak vtedy je to tak, kto tam je z lekarov.

cheeky82
1. nov 2016

@freeze24 to predpokladám ze tiez, tieto tri dni maju aj oni sviatky

cmudlo
1. nov 2016

@ingrid0105 tak to ideme v tom všetky spolu 😀

cmudlo
1. nov 2016

@nelly3 a konzultácie sú v reprofite? Aj folikulometria?

marculik
1. nov 2016

@cheeky82 no ved vtedy som tam mala ze zapal tak dufam ze uz pomaly odchadza

beni23
1. nov 2016

Ahojte dievčatá mala by som ku Vám otázočku ako je to s preplácaním IVF cez union poisťovňu aký je postup ďakujem

nelly3
1. nov 2016

@cmudlo
konzultacie su tam v reprofite a folikulometria tiez, ale ja som chodila k svojmu gyn. nakolko brno mam trosku dalej 😉

ingrid0105
1. nov 2016

@cmudlo ja mam brno tiez 200 km ale nic nenechavam na nahodu a aj folikulometria v brne aby som si nic nemohla vycitat

marculik
1. nov 2016

@cheeky82 ,
@gagirl tak baby mam to za sebou 🙂

silvia545
1. nov 2016

@ingrid0105
@cmudlo baby mali ste niektorá aj lepidielko? lebo rozmýšľam aj nad touto možnosťou,že čo ak práve pri tom motyka vystrelí 😀

cmudlo
1. nov 2016

@ingrid0105 no to robíš správne...ja som predtým stále u svojho gynekológa...všetko ok...ale naposledy, keď to vyzeralo veľmi sľubne...mala som 7 folikov krásnych na Sone a pri OPU mi povedali, že nič....ani jedno vajko....nechápala som....ale som si istá, že mi praskli aj napriek pregnylu o deň skôr...podľa BT mi to tak vychádza....Tak teraz by som chcela na prvú, pripadne druhú folikulometriu k môjmu gynekológovi, ale na poslednú už do Brna....ja to mam 5 hodín cesty tam a 5 hodín späť 🙉🙉🙉