Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ingrid0105 waw! To je skvelé 😉
@silvia545
@gagirl dievčatá a vy sa kedy chystáte??? Ja by som chcela teraz začať....
@ingrid0105 a blahoželám ....dúfam, že čoskoro budem blahoželať aj maminke 😉
@gagirl bodaj by nás už ten najvyšší vypočul ☺mne sa už po 2x minulý týždeň snívalo;že som porodila ☺prvý sen mala som 1 dieťatko a v druhom som mala trojičky 😮dve dievčatka a jeden chlapček;ešte som povedala;že chvala bohu;že je medzi nimi aj chlapcek;lebo mm ten len synčeka má na pláne 😀
Chcem sa opýtať, je tu niektorá z vás, kto komunikuje s Koudelkom? Ako to potom rieši? Liečbu navrhuje on a potom aj lekára pridelí? Má niekoho konkrétneho, alebo len tak ...trochu je voľný momentálne?
...nie trochu....ale kto tam malo byť 😂😂😂😂 T9
@ingrid0105 to je ak dobra spravicka🙂....mozno to mate v rodine a caka to iste aj teba, to by bola aka sranda🙂)
@santeema moja babicka ma 88 rokov a je z dvojiciek. Uz bude praprababka
No vidím ze vas tu je viac ktorú to caka každú chvilu. Presne ako píšete, to dobre naladenie je dôležité, tak nech Vám vydrží!!! Držte sa
Kocky robievaju v RF aj cez vian.sviatky? Co v pripade ze by odber/vklad vysiel napr.presne na vianoce resp.iny sviatok?
@ingrid0105 tak to ideme v tom všetky spolu 😀
Ahojte dievčatá mala by som ku Vám otázočku ako je to s preplácaním IVF cez union poisťovňu aký je postup ďakujem
@cmudlo ja mam brno tiez 200 km ale nic nenechavam na nahodu a aj folikulometria v brne aby som si nic nemohla vycitat
@ingrid0105
@cmudlo baby mali ste niektorá aj lepidielko? lebo rozmýšľam aj nad touto možnosťou,že čo ak práve pri tom motyka vystrelí 😀
@ingrid0105 no to robíš správne...ja som predtým stále u svojho gynekológa...všetko ok...ale naposledy, keď to vyzeralo veľmi sľubne...mala som 7 folikov krásnych na Sone a pri OPU mi povedali, že nič....ani jedno vajko....nechápala som....ale som si istá, že mi praskli aj napriek pregnylu o deň skôr...podľa BT mi to tak vychádza....Tak teraz by som chcela na prvú, pripadne druhú folikulometriu k môjmu gynekológovi, ale na poslednú už do Brna....ja to mam 5 hodín cesty tam a 5 hodín späť 🙉🙉🙉

@silvia545 bodaj by si mala pravdu..uz by bolo nacase🙂