Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@cmudlo paneboze ze 8!!!! No ano je to dialka ale spravne rozhodnutie. Lepidlo nie mozes ho zaliat aj betonom ked nie je to prave nepomoze.
@ingrid0105 No veru...teraz bude 9-te....už 10 rokov sa točíme okolo oplodnovania 😂😂😂 teda také 2 roky sme mali pauzu...vtedy keď sa nám zadarilo a prišla na svet naša lasenka☺
@bianitka996 dakujem ,no je to 6.krat tak uz by sa patrilo
@cmudlo
@ingrid0105 počujte vy dve ste sa čoo dohodli s mojim mm 😀 😀 aj ten hovorí to isté 😀
@cmudlo jééjda,že deviate 😲 😲 ja mám za sebou 5 a toto teraz valím na dárc. 🙂
@silvia545 takze budes mat komplet darcovske alebo ako?
@cmudlo my sme mali rok pauzu . Uvidime ci to pomohlo. Aky budes mat protokol?
@ingrid0105 no dnes mam prvý DC. 3-5 DC femara a potom predpokladám, že gonal a nakoniec menopur....písala som Dr. Tak uvidím, čo zajtra napíše...
Baby a nebojite sa nejakych negativnych nasledkov tolkych ivf?ja som bola na 3 stimulkach plus samozrejme nejake kety, mame este troch mrazakov ale strasne sa uz bojim tych hormonov...
@ingrid0105 niee moja,iba vajká máme od dárkyni ☺
Ahojte.dievcata ta nova doktorka v Rf sa ako vola?taka mlada blondinka vraj,jedna kocka bola u nej a nepamata si meno..
@freeze24 ahoj,písala som si s Vranom presne ohľadom termínov a od 23.12. majú dva týždne voľno v labaku, majú aj štátny dozor kvôli sterilizacii,takze vtedy žiadne punkcie a vklady.
Od 23.12. je kompletně uzavřená na 2 týdny laboratoř – není možné provádět punkce ani transfery. Tento čas je nutný pro desinfekci a sterilizaci všeho potřebného v laboratoři – proces podléhá státní kontrole.
S pozdravem,
MUDR. TOMÁŠ VRÁNA
Lékař IVF
Este nie
@ingrid0105
@silvia545 tak zajtra začínam kočky 😉ale neviem...zdá sa mi veľmi min. stimulácia. Dr. napísal teda že začínam tou femarou 3x1 a potom budem dopichovať len jednu ampulku menopuru...Tak dúfam že niečo z toho bude 🤔
@cmudlo @silvia545 @ingrid0105 @gagirl..no kocky aj ja som sa rozhodla tento mesiac dat nativ, uvidim🙂. soft stimulku uz nestihnem, lebo som v nedelu dostala menzes a nemala doma ziadne lieky, ale ak to ma byt tak to bude aj tak. v pondelok mam sono, ci mi dajake vajicka rastu...velmi som zvedava, ako to vobec dopadne u mna. a este viac som zvedava na vas vsetky a dufam, ze do konca roka to dame🙂 a dotiahneme do dobreho konca....drzim vam palce a aj sebe🙂

@marculik držím palce👍😃