icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ria294
2. nov 2016

@cmudlo uvidíš, aspoň dáš do seba menej hormónov. Ja som mala stimulku 75 diphereline, 150 menopur, 225 fostimon a výsledkom bolo , že pri kontrole tam boli dva foliky na ĺavej strane, ale pri odbere ževraj len dve cysty na pravej strane.....noo tak kde bola pravda neviem.... Tak preto som sa rozhodla ísť druhe ivf do Reprofitu, lebo tu dávájú aj soft a budem rada, ak nebudem mať silnú stimulku, lebo ešte teraz mesiac po tej prvej mám rozhádzaný celý HP.

ssegra
2. nov 2016

@cheeky82 super ze ti to dobre dopadlo uz mozes byt pokojnejsia 😉 ja uz mam tiez za sebou ten glukozovy test a nebolo to vobec take zle ako som sa bala.. 🙂

ingrid0105
2. nov 2016

@santeema jeeeej super velmi ti drzim palce moja ty to das urcite

ingrid0105
2. nov 2016

@cmudlo nech je ich radsej menej ale nech su kvalitne drzim palceky aj tebe

silvia545
2. nov 2016

@cmudlo veĺmi veľmi silno budem držať palce ☺mysli pozitívne 🙂

silvia545
2. nov 2016

@santeema jeej tak si sa rozhodla teda,nechcela si nás urcite nechať bojovať samé 😀super ako sa nás zbiera,mám z toho dobrý pocit ☺

cmudlo
2. nov 2016

@santeema jeej super...to sme sa tu zišli teraz ...krásne...to už by sme mohli odtiaľ vykorčuľovať všetky konečne s pozitívnymi TT 😂😂😂

cmudlo
2. nov 2016

@ria294 no ved to je pozitívum...konečne budem možno vo väčšej pohode....lebo tie hormóny mi ináč riadne stále bijú na mozog 😂😂😂

silvia545
2. nov 2016

@cmudlo já mám preistotu zase od toľkých ivf ľahšiu hlavu,čo mi vlasy vypadávajú 😂😂

santeema
2. nov 2016

@ingrid0105 sama som zvedava, ako to dopadne🙂...ale rada by som to dala🙂

santeema
2. nov 2016

@cmudlo bodaj by si mala pravdu🙂

ria294
2. nov 2016

@cmudlo to máš pravdu, hormony dokážu robiť čudné veci s naším telom 😆 každá o tom vieme svoje 😀, ale niekedy som neznesiteľná aj sama sebe 😃

cheeky82
3. nov 2016

@ssegra od ktoreho tyzdna sa robi? no ja tam odpadnem nie z tej sladkej vody, ale od hladu ☹ najprv ti beru krv nalacno, potom to vypijes a za dve hodiny beru znova??

izzie27
3. nov 2016

@cheeky82 ahoj u nas to robia tak,ze rano vypijem doma sladku vodu a o 2hodiny mi zoberu krv....
prosim ta ty si bola na trisomy teste,

cheeky82
3. nov 2016

@izzie27 ano bola som. a pre istotu vcera aj na morfologickom ultrazvuku.

cmudlo
3. nov 2016

@ria294 presne tak aj ja....vzdy po stimulke sa čudujem a myšlienkami sa vraciam späť..hovorim si "to som ako dokázala toto" a môj muž je hotový z toho.....

izzie27
3. nov 2016

@cheeky82 a robili ti len ten zakladny alebo rozsireny?

ssegra
3. nov 2016

@cheeky82 robi sa to medzi 24-28 tt. Mne zobrali krv z prsta dali mi vypit tu vodu a za hodinu mi brali zase krv z prsta a za dalsiu hodinu tiez. Tiez som si myslela ze mi bude zle od hladu, ale vobec nie.

cheeky82
3. nov 2016

@izzie27 no ved trizomy test je len jeden. vysetruju v nom Dawnov syndrom, Patauov syndrom a Edwardsov. Prave teraz sa nasi vedci snazia vyvinut test na dalsie trizomie. ale zatial je len tento jeden
http://trisomytest.sk/?gclid=CLuds-SMjNACFQmdGw...

cheeky82
3. nov 2016

@ssegra asi to mnozstvo cukru zasytilo 🙂

izzie27
3. nov 2016

@cheeky82 to som citala ken vcera ked som si volala mojmu dr. tak ze mi zacal spominat,ze sa da vysetrit aj metabolicke ale ze o tom mi povie v pondelok,ked pridem na krv. A podla toho patricne stupa aj cena az do 550€. Tak sa iba informujem. Dakujem ti a pekne tehu😉

cheeky82
3. nov 2016

@izzie27 tak o tom som nepocula. ale to uz potom neni trizomy test, ale nejaky iny geneticky. nech ti testy dopadnu dobre

izzie27
3. nov 2016

@cheeky82 dakujem ved uvidim,co povie dr.

lubica1979
3. nov 2016

baby stalo sa Vám, že tehotenské testy vyšli negatívne a hcg sa ukázalo z krvi?

luciatt
3. nov 2016

Dr.Vrana - prosim ma niekto skusenosti.Idem k nemu prvy krat.Prvy krat Brno.Ste spokojne?

saraaah87
3. nov 2016

@luciatt ahoj aj ja začínam prvy krat tam pojdeme na soft

nelly3
3. nov 2016

@santeema
drzim palce a kedy ides na utz? kolky DC? ja idem v pondelok, to uz budem 12DC, ale ja mavam ovulku neskor, idem skusit tiez prvy krat konecne 😉

marculik
3. nov 2016

@lubica1979 ake si mala hcg?

bb309
3. nov 2016

@luciatt u MUDr. Vránu som bola na vstupnej konzultácii ešte v apríli. je veľmi príjemný. ak máš nejakú zdravotnú dokumentáciu (výsledky vyšetrení), zober si ju. všetko s vami preberie. ja som tam išla po 3 neúspešných IVF na Slovensku. mala som teraz soft. dá sa s ním potom konzultovať aj mailom. mňa napr. poslal na operáciu (bola som v auguste) a po nej som mu všetky výsledky a správy z operácie poslala mailom a komunikoval so mnou, aký je postup ďalej.

karmen007
3. nov 2016

@luciatt Ahoj, ja som chodila k MUDr. Vránovi - je veľmi zlatý lekár, stále sa usmieva, vtipkuje, všetko pekne zodpovie - každú otázku a vysvetlí. To máš výborného lekára. Úplne iný prístup je v Brne ako tu na Slovensku, myslím tým Bratislavu. I keď mne nevyšlo IVF ani v Blave, ani v Brne. Ale to nie je chyba lekárov. To je asi moja chyba, vek veľký a takisto váha. Ale tebe prajem veľa šťastia a z lekára vôbec nemusíš mať žiadne obavy. Maj sa pekne a veľa, veľa, šťastia, ktoré je v živote každého z nás, tak dôležité.