Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@santeema jeeeej super velmi ti drzim palce moja ty to das urcite
@cmudlo nech je ich radsej menej ale nech su kvalitne drzim palceky aj tebe
@ingrid0105 sama som zvedava, ako to dopadne🙂...ale rada by som to dala🙂
@izzie27 no ved trizomy test je len jeden. vysetruju v nom Dawnov syndrom, Patauov syndrom a Edwardsov. Prave teraz sa nasi vedci snazia vyvinut test na dalsie trizomie. ale zatial je len tento jeden
http://trisomytest.sk/?gclid=CLuds-SMjNACFQmdGw...
baby stalo sa Vám, že tehotenské testy vyšli negatívne a hcg sa ukázalo z krvi?
Dr.Vrana - prosim ma niekto skusenosti.Idem k nemu prvy krat.Prvy krat Brno.Ste spokojne?
@lubica1979 ake si mala hcg?
@luciatt u MUDr. Vránu som bola na vstupnej konzultácii ešte v apríli. je veľmi príjemný. ak máš nejakú zdravotnú dokumentáciu (výsledky vyšetrení), zober si ju. všetko s vami preberie. ja som tam išla po 3 neúspešných IVF na Slovensku. mala som teraz soft. dá sa s ním potom konzultovať aj mailom. mňa napr. poslal na operáciu (bola som v auguste) a po nej som mu všetky výsledky a správy z operácie poslala mailom a komunikoval so mnou, aký je postup ďalej.
@luciatt Ahoj, ja som chodila k MUDr. Vránovi - je veľmi zlatý lekár, stále sa usmieva, vtipkuje, všetko pekne zodpovie - každú otázku a vysvetlí. To máš výborného lekára. Úplne iný prístup je v Brne ako tu na Slovensku, myslím tým Bratislavu. I keď mne nevyšlo IVF ani v Blave, ani v Brne. Ale to nie je chyba lekárov. To je asi moja chyba, vek veľký a takisto váha. Ale tebe prajem veľa šťastia a z lekára vôbec nemusíš mať žiadne obavy. Maj sa pekne a veľa, veľa, šťastia, ktoré je v živote každého z nás, tak dôležité.

@cmudlo uvidíš, aspoň dáš do seba menej hormónov. Ja som mala stimulku 75 diphereline, 150 menopur, 225 fostimon a výsledkom bolo , že pri kontrole tam boli dva foliky na ĺavej strane, ale pri odbere ževraj len dve cysty na pravej strane.....noo tak kde bola pravda neviem.... Tak preto som sa rozhodla ísť druhe ivf do Reprofitu, lebo tu dávájú aj soft a budem rada, ak nebudem mať silnú stimulku, lebo ešte teraz mesiac po tej prvej mám rozhádzaný celý HP.