Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@marculik len ty nemas ziadnu diagnozu, brala si to len preventivne pokial viem. Ja som mala antifosfolipidovy syndrom. Cca v 16tt som bola na kontrole a chcela mi ho Dzurillova vysadit, ale ma este poslala na hemato, nech rozhodne on. Tak som sla na hemato, brali mi asi 8 ampul krvi. Mam to v poriadku, ale Dr usudil, ze v zhladom k jednemu potratu co mam za sebou, bude lepsie ak to budem pichat az do konca tehu, ze to je taka mala davka, ze ani nema terapeuricke ucinky, len preventivne.
co ako sa rata?
@marculik od poslednej ms ale na nete najdes aj kalkulacku od vkaldu. vkladali ti ale v prirodzenom cykle, takze to musi sediet. mne to sedi aj podla vkladu a aj podla ms.
@cheeky82 aha mne vyslo posledna bola 14.10 a vyslo mi ze 20 jula a ked som dala od vkladu mi vysli 21 jula to je jedno si myslim len aby to uz vyslo ,podla poslednej ms som v 5 tyzdni a 4 dni tak uvidim co povie dr.a vo stvrtok idem do nitry a ze uz mozem aj bez partnera ze dr stale aj dzurilova navrhuje clexane pichat a teraz mi len zoberu krv a uz nebudu kontrolovat alergiu ci co?
Baby pisala som im, vlastne koordinatorke. Klasicke otazky... Celkom rychlo a dlho mi odpisala.
Avsak toto mi trosku nesedi:
Pokud lékaři doložíte veškerá požadovaná vyšetření (hormonální profil –FSH, LH, E2, TSH, prolactin a AMH, případně spermiogram partnera), můžete Vaši léčbu započít po vstupní konzultaci již v dalším menstruačním cyklu. Pokud výsledky máte, prosím vyplňte prostřednictvím odkazu https://firstvirtualvisit.com/form/fvv-cze online dotazník „první virtuální návštěva“. Tento dotazník pomůže lékaři při dalším postupu v řešení Vašeho problému.
Pokud dané vyšetření nemáte, bude Vám krev odebrána v den první konzultace (popř. o to požádejte Vašeho gynekologa). Dotazník prosím přesto vyplňte.
Takze oni nezacinaju vsetko odznova?
rovno pojdeme do stimulacie??
@babusik85 ahoj a comu nerozumies? ak budes mat tieto vysetrenia co ti napisali plus ak uz mas nieco co si si presla,vsetko dones na prvu konzultaciu,aj pripadne protokli ,kolko so mala vajicok,ake davky si pichala vsetku dostupnu dokumentaciu a to im uz vela napove aby si nestrcala cas,na zaklade toh oni navrhnu mozno nieci dovysetrit ak bude treba,na stimulaciu mozes ist hned alebo aj nie to zalezi na teba oni len chcu robit vsetko preto aby si nestracala cas.
@marculik aj u Dzurillovej je lekáreň. Tam som to tiez kupovala a hneď kúsok odtiaľ je poliklinika Chrenova a tam v lekárni to tiez mávajú . Ja som fakt v Nitre nemala problem to kúpiť, nemusela som ani objednávať naštastie. Dzurillova ti predpise viac balení, teda neviem koľko to budeš brat
baby ostal mi utros a estrofem z Brna

@marculik supeeeer. gratulujem a velmi sa tesim s tebou. Urcite to je dobre. aky je dalsi postup?? kedy ides na utz?