icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

cheeky82
21. nov 2016

@marculik supeeeer. gratulujem a velmi sa tesim s tebou. Urcite to je dobre. aky je dalsi postup?? kedy ides na utz?

marculik
21. nov 2016

@cheeky82 zajtra idem pre lieky a uvidim co mi povie dr.,moja ten clexane si do kedy pichala mne dr.povedala ze mam ist potom k hematologicke no ta navrhovala pred vkladom ze si nemusim nic pichat a ozaj ako sa pocita od poslednej ms alebo od vkladu

cheeky82
21. nov 2016

@marculik len ty nemas ziadnu diagnozu, brala si to len preventivne pokial viem. Ja som mala antifosfolipidovy syndrom. Cca v 16tt som bola na kontrole a chcela mi ho Dzurillova vysadit, ale ma este poslala na hemato, nech rozhodne on. Tak som sla na hemato, brali mi asi 8 ampul krvi. Mam to v poriadku, ale Dr usudil, ze v zhladom k jednemu potratu co mam za sebou, bude lepsie ak to budem pichat az do konca tehu, ze to je taka mala davka, ze ani nema terapeuricke ucinky, len preventivne.
co ako sa rata?

vernazza
21. nov 2016

@cheeky82 a akú máš pls dávku toho Clexanu?

cheeky82
21. nov 2016

@vernazza 0,4 plus pol tabletky anopirinu co je 50mg

marculik
21. nov 2016

@cheeky82 no ako rata v ktorom som v tyzdni ci sa to rata od vkladu ci od poslednej ms toto sme riesili s kamoskou a ona ze od poslednej ms

cheeky82
21. nov 2016

@marculik od poslednej ms ale na nete najdes aj kalkulacku od vkaldu. vkladali ti ale v prirodzenom cykle, takze to musi sediet. mne to sedi aj podla vkladu a aj podla ms.

http://www.ivfconnections.com/forums/content.ph...

zuzu1122
21. nov 2016

@freeze24 chcela by som ťa poprosiť, či by si bol taká dobrá a potom mi dala vedieť ak nezabudneš.

marculik
21. nov 2016

@cheeky82 ja som uzivala aj uzivam estrofem to je aj tak prirodzeny cyklus

cheeky82
21. nov 2016

@marculik to ano, ovulku si mala, estrofem je len na sliznicu. mne moj gynekolog pocital podla MS a ked som to hodila do kalkulacky podla dna vkladu, tak to sedelo

marculik
21. nov 2016

@cheeky82 dik som si to vypocitala

cheeky82
21. nov 2016

@marculik este sa to da vypocitat podla MS tak, ze odpocitas tusim tri mesiace a k dnu poslednej MS pripocitat 7 dni. Ja som mala 18.6, tak mam termin 25.marec (18+7=25)

marculik
21. nov 2016

@cheeky82 aha mne vyslo posledna bola 14.10 a vyslo mi ze 20 jula a ked som dala od vkladu mi vysli 21 jula to je jedno si myslim len aby to uz vyslo ,podla poslednej ms som v 5 tyzdni a 4 dni tak uvidim co povie dr.a vo stvrtok idem do nitry a ze uz mozem aj bez partnera ze dr stale aj dzurilova navrhuje clexane pichat a teraz mi len zoberu krv a uz nebudu kontrolovat alergiu ci co?

gagirl
21. nov 2016

@marculik pekne cislo..gratulujem.prajem vam vsetko dobre aj nadalej 🙂

marculik
21. nov 2016

@gagirl dakujem a teraz si ty na rade,moc ti budem drzat palce 🙂

cheeky82
21. nov 2016

@marculik
@gagirl jasne, uz davno je urcene poradie🙂 teraz si uz na rade ty🙂

gagirl
21. nov 2016

@marculik
@cheeky82 dakujem moc dievcata..aj ked teraz mam tazke obdobie a citim ze uz je to aj na mna dost..ale verim ze raz sa vsetko zle konecne skonci..

marculik
21. nov 2016

@gagirl moja to iste som mala aj ja ,a nie raz , ale po vsetkom zlom musi prist nieco dobre len tomu ver

gagirl
21. nov 2016

@marculik snazim sa..ale uz je tych padov dost..od kedy som musela prist o nase dietatko uz sme mali 3ivf zopar vkladov a teraz naposledy ani vklad..Takze je to uz velmi tazke..ale budem bojovat dalej..dakujem..

babusik85
21. nov 2016

Baby pisala som im, vlastne koordinatorke. Klasicke otazky... Celkom rychlo a dlho mi odpisala.
Avsak toto mi trosku nesedi:
Pokud lékaři doložíte veškerá požadovaná vyšetření (hormonální profil –FSH, LH, E2, TSH, prolactin a AMH, případně spermiogram partnera), můžete Vaši léčbu započít po vstupní konzultaci již v dalším menstruačním cyklu. Pokud výsledky máte, prosím vyplňte prostřednictvím odkazu https://firstvirtualvisit.com/form/fvv-cze online dotazník „první virtuální návštěva“. Tento dotazník pomůže lékaři při dalším postupu v řešení Vašeho problému.
Pokud dané vyšetření nemáte, bude Vám krev odebrána v den první konzultace (popř. o to požádejte Vašeho gynekologa). Dotazník prosím přesto vyplňte.
Takze oni nezacinaju vsetko odznova?
rovno pojdeme do stimulacie??

diska
22. nov 2016

@babusik85 ahoj a comu nerozumies? ak budes mat tieto vysetrenia co ti napisali plus ak uz mas nieco co si si presla,vsetko dones na prvu konzultaciu,aj pripadne protokli ,kolko so mala vajicok,ake davky si pichala vsetku dostupnu dokumentaciu a to im uz vela napove aby si nestrcala cas,na zaklade toh oni navrhnu mozno nieci dovysetrit ak bude treba,na stimulaciu mozes ist hned alebo aj nie to zalezi na teba oni len chcu robit vsetko preto aby si nestracala cas.

marculik
22. nov 2016

@cheeky82 ahoj chcem sa spytat aj ty si si pichala clexane a ak ano mas aj ty problem ho u vas zohnat,lebo u nas to je hrozne ,esteze vo stvrtok mam cestu do Nitry ,ze tam viem zohmat v lekarni Max ,normalne ze tu mi ho objednaju a trva to aj 10 dni :(

cheeky82
22. nov 2016

@marculik ja som z Nitry a nikdy som nemala problem zohnať ho. Zavolaj si do Dr max Kaufland Klokocina a ak ho maju, tak ti ho podrzia

marculik
22. nov 2016

@cheeky82 no uz to mam zajednane ze v maxe na hviezdoslavovej triede 35 esteze tam idem na kliniku k Dzurilovej

cheeky82
22. nov 2016

@marculik aj u Dzurillovej je lekáreň. Tam som to tiez kupovala a hneď kúsok odtiaľ je poliklinika Chrenova a tam v lekárni to tiez mávajú . Ja som fakt v Nitre nemala problem to kúpiť, nemusela som ani objednávať naštastie. Dzurillova ti predpise viac balení, teda neviem koľko to budeš brat

marculik
22. nov 2016

@cheeky82 a neva ked to tam mam zajednane a kupim inde,ved mam recept na dve balenia,tak si dam este u dzurilovej predpisat aspon jedno ,zase nech toho nemam vela,dik za radu 🙂

izzie27
22. nov 2016

@marculik krasne cislo gratulujem😊

marculik
22. nov 2016

@izzie27 dakujem.len dufam ze bude este vyssie

cheeky82
22. nov 2016

@marculik ideš na kontrolný odber? Kedy mas sono?

motiv
22. nov 2016

baby ostal mi utros a estrofem z Brna