icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

bianitka996
24. nov 2016

@fesanda7 myslela si Cz? Podľa dohody, mne navrhli jedno.

bianitka996
24. nov 2016

@sussah neviem možno lietadlom do Ba a potom nejak spojom, je to dosť km.

babusik85
24. nov 2016

@sussah riadne vela km!!!
ja neviem kolko stoja lieky v CZ, ja som zatial tu u nas...

sussah
24. nov 2016

@bianitka996 určite pôjdeme autom...ako sa ťahať cez letisko a ešte na spoj...tak si môžme urobiť niekde prestávku poprípade prespať niekde

fesanda7
24. nov 2016

Este sa opytam...s heliosom brno tu ma niekto skusenost?

sussah
24. nov 2016

@fesanda7 ja zvažujem Helios Martin alebo reprofit Brno

fesanda7
24. nov 2016

@sussah hladam diskusie na brno helios ale nikde neviem najst.....

babusik85
24. nov 2016

@sussah ja takisto. ale muz aby sme isli rovno do Brna, takze asi tam pojdeme. ak pojdeme prec.

fesanda7
24. nov 2016

@babusik85 drzim palce

babusik85
24. nov 2016

@fesanda7 ja takisto 😉

sussah
24. nov 2016

@babusik85 hej aj ja som toho názoru že radšej rovno Brno ako ďalšie sklamanie,lieky,injekcie,zdravie,financie...

fantinka
24. nov 2016

@fesanda7 ja by som sla na tvojom mieste hned do Brna 😉 a my sme napr.teraz dochadzali viackrat ako pri softe, neviem ci nie na 4 utz, odber a vklad. My to mame ale relativne blizko, z Ba sme tam za hodinu 15min. No a co to stalo, ja to uz ani nepocitam vsetko, teraz sme ale platili 2800 za vsetko.

silvia545
25. nov 2016

@ingrid0105 zlatinko myslím na teba 😘😘silnoo budem držať 👊👊aby sa zmrzlinke u tebe veľmi zapáčilo 💖💟💗

ingrid0105
25. nov 2016

@silvia545 moja dakujem pekne. Vcera som zaspavala poslednykrat ako netehotna na dalsich 9 mesiacov to bude inac♥♥♥

silvia545
25. nov 2016

@ingrid0105 určite moja to tak bude ☺ za pár dni ťa budem nasledovať v tehulkovaní 😘😘

diska
25. nov 2016

@ingrid0105 velmi prevelmi drzim palce 😲

gagirl
25. nov 2016

@ingrid0105 velmi vam drzim palce a myslim na vas❤🙏🤰😘👶

babusik85
25. nov 2016

@fantinka ak nemam hormonalny profil. resp. ak mi ho nedaju z doterajsieho car, tak po prvej konzultacii musim ist este raz do Brna na odber krvi?
lebo oni navrhli, aby mi spravil moj gynekolog, len neviem ci by on spravil, a teraz ma prave dovcu

bianitka996
25. nov 2016

Nevidím dôvod prečo by ti ho nemali dať z predchádzajúceho car.

babusik85
25. nov 2016

@bianitka96 tak dufam, ze mi daju. este sme to neriesili. ale mam obavy... lebo ledva-ledva mi povedia aj hodnoty, na ktore sa pytam. jedine hodnotu amh viem, ostatne nie. jednoducho nepovie dr.

ingrid0105
25. nov 2016

@diska@gagirl@silvia545 dakujem dievcata o druhej mame vklad🙂

ingrid0105
25. nov 2016

@gagirl @silvia545 dakujem

chmurkaxy
25. nov 2016

@fesanda7
Ahoj,ja akurát stimulujem na ivf v Brne. Požiadali sme o termín konzultácie,dostali sme cca o mesiac. Doniesla som všetky papiere a výsledky,čo skm mala, spísali sme žiadosť o Ivf. Ak ideš cez poisťovňu (ja som VšZP, ešte som mala jeden pokus na preplatenie, predtým 2X GynFiv), potrebuješ potvrdiť aj z expertneho pracoviska od posudkového lekara- napíšu ti ich zoznam. Mne napísal,že sa dá aj na Slovensku, ale napriek tomu do 2 týždňov schválili. Síce ako magori (zevraj schválili 4.11., ja som volala ale 7-8.11., povedali,že schválené,tak som hneď vyštartovala do Brna po lieky,ešte som ani papier doma nemala a príde a že schválené od 4.11. Do 31.12.2016(!!!!!!)
V žiadosti bolo vyčíslené pre poisťovňu,že 68000 CZK plus ešte úkony,čo nepreplaca - predĺžená kultivacia a podobne.
Lieky mi dali spoločne a protokolom v Brne (Gonal,Orgalutran a Pregnyl- t ie hradí poisťovňa), ostatné akk Medrol,Clexane a intralipidove infúzie hradim sama. Platí sa až pri vklade embrya, potom dáš všetko bločky poisťovni (požiadaj v Brne o detailný rozpis liekov a úkonov na ich uctarni) a čakáš 6 mesiacov na preplatenie. to je zákonná lehota a vraj posielajú v posledný týždeň. V Brne chodím k MUDr.Vranovi, je super.

fantinka
25. nov 2016

@babusik85 mne ho robila normalne moja gyn. Ona ma pacientky, ktore jej chodili do reprofitu, tak vedela, co pozaduju na zaciatok. Mne povedala, ze mam prist viackrat pocas presnych dni cyklu na odber krvi a z toho sa to vyhodnotilo. Ja mam ale nizku hodnotu na svoj vek, cize uz mam malo vajok.

fatma1
25. nov 2016

Ahojte

Ma tu niektora skusenost s injekciami Prolutex? namiesto Utrogestanu alebo Crinonu pred a po ET/KET?

Dakujem

ingrid0105
25. nov 2016

Tak @gagirl @santeema @silvia545 uz som viac ako dve hodiny tehotna HB1 uz je u maminky❤ @diska take embryjko sme nikdy nemali tak mu prevelmi verime🙏

santeema
25. nov 2016

@ingrid0105 super🙂...bodaj by to vyslo ak pises...ja idem 1.12. na kontrolu, ci mi dajake vajicka rastu a uvidi sa dalej, lebo chcem dat nativ tento mesiac

ingrid0105
25. nov 2016

@santeema drzim palceky🤰

silvia545
25. nov 2016

ingrid0105 veľmi sa teším s tebou tehuĺka ☺ drobčeka maličkého za mňa pohladkaj po brušku a prosím ho,aby pekne zostal u maminky v brušku 😘😘

fantinka
25. nov 2016

@ingrid0105 držím palce, aj mne také vkladali 🙂