icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

marculik
29. nov 2016

@cheeky82 moja no clexane mam preventivne a nedalo mi som sla k svojmu gyn.ze to mozem mat aj z utrogestanu a vsetko je o.k a uz mame aj srdiecko 🙂

cheeky82
29. nov 2016

@marculik no vidis. staci pocuvat mna🙂)))) moze to byt aj z prekrveneho krcka. neboj, dobre bude

marculik
29. nov 2016

@cheeky82 no ano od teraz len vas pocuvam pani doktorka 🙂 uff ale ako sa mi trochu ulavilo ul len nech to je vsetko o.k a si predstav bola aj moja kamoska a ta caka dvojicky ,ako sme si to naplanovali 🙂

cheeky82
29. nov 2016

@marculik no aspon budes mat s kym kocikovat a vsetko to rozoberat. ja som na to sama, esteze tu na MK som sa prihlasila do skupiny Marcovky. ale osobne s kamoskou to je isto lepsie

babusik85
29. nov 2016

Baby prosim poradte mi.
Chceli by sme vyskusat druhy centrum, ale vsetky papiere mame u predosleho centra. Manzel ma azoospermiu, takze aj jeho papiere.
Uz mame termin v Brne, ale pisali, ze dobre by bolo, keby sme zo sebou donesli aj hormonalny profil.
Zial moj gynekolog uz nevie spravit, nakolko 26.11 uz som dostala ms.
Termin mame na 15.12. takze este pred dalsiou ms.
Co mam robit?

cheeky82
29. nov 2016

@babusik85 vyziadat si papiere z centra, kde ich mate. mne ich dali v pohode

babusik85
29. nov 2016

@cheeky82 ozaj? a mozem sa opytat, ze kde si chodila predtym?
mozem aj mailom vyziadat, ci radsej osobne?
byvame o 250km dalej, tak lepsie by bolo len mailom...

cheeky82
29. nov 2016

@babusik85 ja som to ziadala od Heliosu a predtym este od nemocnice Antolska. Na Antolskej mi urobili vypis a z Heliosu poslali mailom (tam som dokonca volala len so sestrickami na recepcii a hned v ten den mi to poslali)

babusik85
29. nov 2016

@cheeky82
joj snad poslu aj mne. 🙏

stella25
29. nov 2016

@gagirl Ahoj, prave pozeram ich cennik a maju tam toto: Cyklus, při kterém nebyla získána vhodná embrya na embryotransfer ani mražení* 12.660 Kč - to by sa ta mohlo tykat, nie?
* Pokud v rámci cyklu byly provedeny některé doplňkové výkony uvedené níže, bude k ceně připočtena jejich cena.

gagirl
29. nov 2016

@stella25 ahoj..dakujem za ochotu..Pozerala som fakturu co mi zaslali a ano..mam tam tu sumu ktoru aj ty pises..ale kedze sme dali plus k tomu este aj ine veci ako picsi,macs,icsi,pk,krv na pohlavne choroby,plus lieky tak to hned vyskocilo hore..a to nam dali aj zlavu este..inak by sme platili cca 1600 e.co je teda dost zato ze sme nemali ani jednu sancu..Co uz..musime to zaplatit aj tak..

babusik85
29. nov 2016

no my sme ani fakturu nedostali... ale my chodime zatial do ineho centra.

marculik
29. nov 2016

@cheeky82 no bolo by to fajn snou kocikovat no ona zije v nemecku cize som na tom ako ty 🙂

silvia545
29. nov 2016

@ingrid0105
@gagirl
@santeema
@diska babule dnešný utz sliznica 10 mm ☺ dostame krásny mikulášsky darček vklad 6.12 ☺🙂🤰

gagirl
29. nov 2016

@silvia545 krasne..super sliznica..urcite sa embryjku bude pacit..teraz to date..prevelmi vam budem drzat palce moja😘❤🙏

ingrid0105
29. nov 2016

@silvia545 supeeeeeeeeeer👍a na vianoce uz budes tehotna🤰

ingrid0105
29. nov 2016

@silvia545 ja som zduta ako krava neviem zapnut gate a prsia aki balony. Urcite je to liekmi😅

silvia545
29. nov 2016

@gagirl Majka veľmi ďakujeem 😘😘tak neskutočne sa teraz teším a aj zo sliznice ☺
Stále moja na teba myslím,už si mohla byť maminka a nemusela si sa znovu toĺko trápiť ,prečo je to také nespravodlivé 🙁veľmi veľmi ti budem držať pršteky,aby budúci rok bol ,,TVOJIM ŠŤASTNÝM ROKOM "😘🤰👶

silvia545
29. nov 2016

@ingrid0105
Zlatušík budeme 😀spolu tehulkovať 🤰
😂😂určite moja to bude tými liekmi😂😂🤰

santeema
29. nov 2016

@silvia545 super, ze to pokracuje v pohode🙂...baby to by bolo aka sranda, keby fakt vsetkych 5 co si spomenula mali babo v buduci rok...to by sme dali taku konikovu stretavku zazrakov🙂)...by som sa z toho tesila velmi🙂

gagirl
29. nov 2016

@silvia545 dakujem Silvika moja..si velmi zlata ,neskutocne si to vazim ze ma takto podporujes a myslis na mna😘 Teraz ale mysli najviac na seba a vase embryjka..ja verim ze teraz vam to vyjde,budem na teba velmi mysliet..Date teda vlozit dve?

babusik85
29. nov 2016

baby, dufam, ze pridam sa aj ja. a buduci rok uz budem tiez maminka 🙂
inak chodi niekto k dr. Bagocsimu? ku nemu sme dostali termin, a ako pozeram na stranke, on je uplne mlady clovecik 🙂

cmudlo
29. nov 2016

@silvia545
@ingrid0105 DIEVČATÁ, držím vám palce! Silvi super sliznica 😉 @ingrid0105 krásne embrijko. Teším sa na vaše spoločne tehulkovanie ❤❤❤ Posielam 🍀🍀🍀 pre šťastie 😉

cmudlo
29. nov 2016

@gagirl to je strašná suma...ešte sa na to opýtaj. Ja som platila 200 eur keď po opu nebolo ani jedno vajíčko...ale krv zlikvidovali a nemuseli sme platiť tie pohlavné choroby..lebo len to je 160 €

marculik
30. nov 2016

@cheeky82 ach moja sa tak bojim mam uz viac toho ruzoveho ☹

bianitka996
30. nov 2016

@babusik85 mne robil OPU, da sa , myslím že je slovak., Robil predtým v Nemeckú.

cheeky82
30. nov 2016

@marculik kup si ascorutin. je volne predajni. mozes mat z tych injekcii velmi zriedenu krv. volaj Dzurillovej.

babusik85
30. nov 2016

@bianitka996 to "da sa" neznie velmi dobre...
takze ak chodis k niekomu, tak moze byt, ze OPU alebo ET robi niekto iny?
podla mena je asi madar. ale to je jedno, hlavna vec aby bol odbornik

silvia545
30. nov 2016

@santeema ďakujeem 😘
A za stretávku som za ☺ môžme hocikedy aj hneď 😀
Teraz je rad konečne na nás 🤰 nech tu toľko nestrašíme 😂😂

silvia545
30. nov 2016

@gagirl Majka nemáš začo 😘 vieš ja som taká,proste ja myslím viac na druhých,druhým prajem a zvlášť nám korčulkám,nech už zlezieme z toho ľadu na pevnú zem ☺ no a na seba nemám čas 😀
Ale teraz sa už neviem dočkať vkladu,nech mi to pozitívum zostane ☺
Budem moja riskovať a počúvať hlas svojho srdiečka a dáme 2 ☺ včera som sa o tom rozprávala aj so svojim gyn. a tiež ma povzbudil dodal sily a že nemám sa bát riskovať ☺ že aj keby boli dvojky tak sa o mňa postará,lebo že už po tolkých rokoch a trápeniach je už čas zostať tehu ☺🙂