Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Baby prosim poradte mi.
Chceli by sme vyskusat druhy centrum, ale vsetky papiere mame u predosleho centra. Manzel ma azoospermiu, takze aj jeho papiere.
Uz mame termin v Brne, ale pisali, ze dobre by bolo, keby sme zo sebou donesli aj hormonalny profil.
Zial moj gynekolog uz nevie spravit, nakolko 26.11 uz som dostala ms.
Termin mame na 15.12. takze este pred dalsiou ms.
Co mam robit?
@gagirl Ahoj, prave pozeram ich cennik a maju tam toto: Cyklus, při kterém nebyla získána vhodná embrya na embryotransfer ani mražení* 12.660 Kč - to by sa ta mohlo tykat, nie?
* Pokud v rámci cyklu byly provedeny některé doplňkové výkony uvedené níže, bude k ceně připočtena jejich cena.
@stella25 ahoj..dakujem za ochotu..Pozerala som fakturu co mi zaslali a ano..mam tam tu sumu ktoru aj ty pises..ale kedze sme dali plus k tomu este aj ine veci ako picsi,macs,icsi,pk,krv na pohlavne choroby,plus lieky tak to hned vyskocilo hore..a to nam dali aj zlavu este..inak by sme platili cca 1600 e.co je teda dost zato ze sme nemali ani jednu sancu..Co uz..musime to zaplatit aj tak..
no my sme ani fakturu nedostali... ale my chodime zatial do ineho centra.
@ingrid0105
@gagirl
@santeema
@diska babule dnešný utz sliznica 10 mm ☺ dostame krásny mikulášsky darček vklad 6.12 ☺🙂🤰
@silvia545 supeeeeeeeeeer👍a na vianoce uz budes tehotna🤰
@silvia545 ja som zduta ako krava neviem zapnut gate a prsia aki balony. Urcite je to liekmi😅
@gagirl Majka veľmi ďakujeem 😘😘tak neskutočne sa teraz teším a aj zo sliznice ☺
Stále moja na teba myslím,už si mohla byť maminka a nemusela si sa znovu toĺko trápiť ,prečo je to také nespravodlivé 🙁veľmi veľmi ti budem držať pršteky,aby budúci rok bol ,,TVOJIM ŠŤASTNÝM ROKOM "😘🤰👶
@ingrid0105
Zlatušík budeme 😀spolu tehulkovať 🤰
😂😂určite moja to bude tými liekmi😂😂🤰
baby, dufam, ze pridam sa aj ja. a buduci rok uz budem tiez maminka 🙂
inak chodi niekto k dr. Bagocsimu? ku nemu sme dostali termin, a ako pozeram na stranke, on je uplne mlady clovecik 🙂
@silvia545
@ingrid0105 DIEVČATÁ, držím vám palce! Silvi super sliznica 😉 @ingrid0105 krásne embrijko. Teším sa na vaše spoločne tehulkovanie ❤❤❤ Posielam 🍀🍀🍀 pre šťastie 😉
@babusik85 mne robil OPU, da sa , myslím že je slovak., Robil predtým v Nemeckú.
@bianitka996 to "da sa" neznie velmi dobre...
takze ak chodis k niekomu, tak moze byt, ze OPU alebo ET robi niekto iny?
podla mena je asi madar. ale to je jedno, hlavna vec aby bol odbornik
@gagirl Majka nemáš začo 😘 vieš ja som taká,proste ja myslím viac na druhých,druhým prajem a zvlášť nám korčulkám,nech už zlezieme z toho ľadu na pevnú zem ☺ no a na seba nemám čas 😀
Ale teraz sa už neviem dočkať vkladu,nech mi to pozitívum zostane ☺
Budem moja riskovať a počúvať hlas svojho srdiečka a dáme 2 ☺ včera som sa o tom rozprávala aj so svojim gyn. a tiež ma povzbudil dodal sily a že nemám sa bát riskovať ☺ že aj keby boli dvojky tak sa o mňa postará,lebo že už po tolkých rokoch a trápeniach je už čas zostať tehu ☺🙂

@cheeky82 moja no clexane mam preventivne a nedalo mi som sla k svojmu gyn.ze to mozem mat aj z utrogestanu a vsetko je o.k a uz mame aj srdiecko 🙂