Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Baby boli ste na genetike v RF?
@santeema jeej tak dúfam,že to bude aj u mňa tak ako u teba ☺🙂
Neviem či už nie som šialená,ale ja sa už aj na diaľku prihováram zmrzlinkám 😀😀 to stretko musíme dať ☺dnes som 14 dc a od včera ma bolí podbruško a kríže ako na ms 🙁bojím sa,aby tá mrcha nedorazila nejako sa mi yo nepáči 🙁 alebo to môže byť z estrimaxu ?utroš beriem od dnes ☺
@wanda52 ja zvazujem Helios Martin versus Reprofit Brno. Uz som sa objednala do oboch center na konzultaciu. Tak uvidime. Tiez by ma zaujimalo to soft...Postup preplacania cez poistovnu by mal byt taky, ze najprv vyziadas cez poistovnu o schvalenie IVF, potom ides na IVF a zaplatis plnu sumu a nasledne si vyziadas z poistovne o preplatenie. Peniaze posielaju po par mesiacoch.
@ingrid0105 tak ako tehuĺka ?☺tehulkuješ ?😘
@sussah Ja nemôžem povedať nič zlé na Helios v Martine, len mi vadí, že nerobia soft. My sme boli dvakrát na inseminácii, ale nič z toho. Nám v Martine odporučili 1x najviac 2x IUI a potom umelé. Ja by som predsa len chcela vyskúšať radšej soft stimuláciu napr. spojenú s ISCI ako klasické IVF + ISCI. Bojím sa tých konských dávok hormónov. Ja som pred nsemináciou užívala clostylbegit 2x1 od 3DC do 7 (čiže 5 dní), vytvorili sa mi prvýkrát 3 folikuly - inseminácia neúspešná. Hneď nasledujúci mesiac som išla znovu na IUI, clostylbegit mi znížili na 1 tabletku denne (tiež od 3 dňa menzesu) a vytvorili sa mi až 4 folikuly, inseminácia žiaľ zase neúspešná. Ja sa bojím, aby som z klasickej IVF nedostala ten hyperstimulák... preto zvažujem Soft..
@silvia545 no mrcha neprisla ale si myslim len vdaka utrosu. Prsia prestali boliet podbrusko pobolievs ale nerobim si nadeje.
@ingrid0105 všetko bude ok ☺testik si neskúšala ?či je asi ešte skoro 🙂no mňa preistotu od vcera bolí spodok bruška a dnes sa pridali kríže celkom ako na ms 🙁a to som dnes 14 dc,nevyzerá to dobre,fakt ako pred ms 😢
@ingrid0105 este nic neni stratene...mna tiez prestali boliet prsia v den prvej meskajucej ms a nebolia ma dodnes...velmi drzim paste aby vyslo 🙂
Pockam do 10 dna a ked tam nic nebude vysadim lieky...to uz by malo vidiet nieco
@ssegra dakujem. Dnes som mala dostat ms nic sa nedeje ale mozno len vdaka utrosu. Pri et vzdy prisla mrcha pri ketoch nie ale boli neuspesne tiez.
@silvia545 neboj mrcha nepride🙂 verim ze vam to teraz vyjde na 100%🤰
@ingrid0105 zlatko nesmie ti už príst ☺ poçkaj na ten 10 deň,ja si vždy na ten 11 12 deň robievam a potom ešte na 14 deň ☺jaaj moja bodaj by si mala pravdu,utroš beriem len od dnes tak od toho nemôžu byť tie bolesti 🙁
@ingrid0105 mne tiež vždy ms prišla aj keď som brala utroš pri troch ivf-kách , potom pri ďaľších už nie až keď som vysadila utroš 🙂
@silvia545 vsak pockam este par dni a uvidime. Tebe velmi prevelmi drzim palce❤ zasluzis si to ❤
@ingrid0105 joj dievca nestras ,,urcite si najdes 2 na mrchu ani nemysli.
@silvia545 na teba tieeez silno presilno myslim,,len ten moj huncut mi neda pokoja nemam cas ani napist...ale som taka rozciltivena z Vas mne sa az plakat chce a prepada ma taka ista silna tuzba mat babo ako ked som tuzila po malom,,neviem co sa to somnou deje.🙏
Baby a ako je to s tym krckom v tehotenstve? Ked vkladam utros tak mi tak nieco zavadzia? To krcok je tak dole? Ci?
@diska chyta ma depka trocha. Ty si kedy testovala?
@ingrid0105 😘😘 tiež si to už zaslúžiš aj s Majkou ☺🙂
A s tým krčkom ja som ho tiež mala dolu a tvrdý jak kameň a čoo prd z toho 🙁
Ale u teba to bude iné ☺🤰
@ingrid0105 kolky den si po ked sa smiem spytat?mne uz 7 den ukazalo,tak budem drzat palce🙂
@ingrid0105 a to neni krckom ze ti vadi utrogestan,ale utrogestanom on moze drazdit,mozes aj pri nom spinit
@marculik dnes som 6 den. Ale rano vstavam o 4.30 do prace a nestiham testovat😉
@marculik dakujem 🙂

Ahojte dievčatá, s manželom sme dvakrát absolvovali IUI v Heliose Martin, ja by som mala byť v poriadku, ale manžel má malý počet tvarovo správnych spermií, rýchlosť a aj pohyblivosť je obstojná, množstvo tiež. Niekde som sa dočítala o soft stimulácii IVF. V Heliose mi povedali, že soft nerobia, viem, že by to mali robiť v Gyn Five, ale čítala som viac negatívnych ako pozitívnych referencií na toto Car. Vy čo chodíte do Reprofit v Brne, ste tam spokojné? Je to tam drahšie ako v slovenských centrách? Aký je postup, čo sa týka preplácania s VŠZP? Aké máte skúsenosti so soft? ďakujem