Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ingrid0105 drzim palce ;) 👍
Tak dievxata dakujem za podporu ale od dnes krvacam...tyzden po vklade. Je mi smutno ale nevzdam to i ked momentalne neviem co este spravit pre uspech
@ingrid0105 ale nieeee☹😢
@gagirl ale ano...vzdy to takto dopadne...neviem preco kde moze byt problem. No nic odtrpim si ms a pojdem v novom roku na konzultaciu . Musi sa to podarit🙂ja tomu stale verim
@ingrid0105 😔nechapem ja uz tomu preco vklady s takymto top embryjkom nevychadzaju..kde je ten problem..Je to nespravodlive..ale viem ze ty to nevzdas a pojdes za tym dalej..Kolkaty si den po ket?neskusila si test?
@gagirl som 8 den a test som skusila ale beloba uplna.
@ingrid0105 je mi to velmi luto😔
@ingrid0105 mrzi ma to...tak je mi to luto☹(...ale treba skusat, urcite sa to podari raz aj vam...ty urcite chces pockat na mna, ze🙂)...aj ja idem v januari, lebo som nemala ziadny folik tento mesiac. ja som ale bola v ziline v tom novom centre, je tam mudr.galo s icsare mt a sa mi tam celkom pacilo, je to predsa blizsie a nemusim tolko cestovat, aj ked brno je top. ale ked sa to ma podarit, tak snad aj tam🙂..posielam objatie
@santeema dakujem moja budem skusat urcite. Neviem preco sa neuhniezdi. Uvidim co vymysli otevrel. Pondelok mu napisem a dohodneme termin konzultacie. Budem skusat len v native nechcem uz hormonmi sa pchat a aj tak som nakoniec mala vzdy 1-2 vajka. Nevzdam to nemam to v povahe. Tesim sa na vnucatka a dakujem Bohu ze dcera nema taketo problemy🤰
@ingrid0105 🙁 zlatíčko ani neviem čo napísať,je mi to ĺúto 😢 verila som,ze teraz to dáme spolu obe a tešila sa na naše spoločné tehu 🙁
Som rada,že to nevzdávaš a budeš ďalej bojovať,to šťastíčko raz musí prísť 😘😘
@santeema ach jaj,tie cysty 🙁 to mame zo všetkých tých ivf a hormónov,ja som pri posledných 3 ivf mala cysty a potom sa mi poriadne netvorili foliky a keď áno tak mi ich cysta zničila,teraz ako som bola na utz na sliznicu tak dr napočítal 6-7 folíkov a to bez liekov,a keď som stimulovala tak boli ledva 2 🙁
Novy rok už musí byť úspešný ☺🙂
@fantinka nadhera❤ gratulujem. Uzivala si nieco inac alebo mala nieco ine ze sa zadarilo? Lebo nam sa tiez nedari....
@ingrid0105 ach moja ...mrzí ma to veľmi....😣
@sussah prve ivf ferticent. Druhe reprofit. Mame slaby spg a z imun mi zistili protilatky voci protrombinu tak si bufem musiet pichat clexane. Vysetrenia mam za sebou: trombofilne mutacie, genetika, hematologia, endokrin., imunologia, priechodnost vaj. Momentalne cakam na vysledky z imunologie v nitre. Najskor som bola v ba ale nevysetruju tam vsetko. Takze tak... po dva a pol roku som raz zazrakom otehotnela prirodzene ale to odislo v 5tt, vtedy som este nevedela o tom protrombine (to su male zrazeninky ktore vlastne zabranuju vyzive plodu). Ale co sa tyka ivf tak tam ani naznak tehotenstva. A ty? Viete pricinu?
@ingrid0105 no mm ma celiakiu, cize ta nam sposobovala problemy,lebo sme o tom nevedeli. Vysadil muku a to hlavne pomohlo.
@bebe133 tak by mame horší spermiohramu zistený asi pred rokom. Tak automaticky spemiogram dali za príčinu a mňa nikto nevysetroval poriadne.Teraz po 4 tom neúspešnom embryo transferi sa vraciam spať. Začínam si zisťovať aké vyšetrenia som vôbec neabsolvovala a až tak mienim ísť do nového centra ....genetiku a imunologiu nám robili na začiatku. Teraz som sa sama objednala na hematologiu, štítnu žľazu,hysteroskopiu,a aj centra na testy sterility aj s partnerom.Dokonca aj na akupunkturu som sa objednala. Trombofolne mutácie ti zistili na hematologii? Partner medzitým prestal fajčiť,tak verím v lepší spermiogram 😃 Čakáme na výsledky.
Ahojte baby, dnes mám odber occytov, tak snáď budeme mať šťastie 🙂 ak všetko pôjde dobre,v sobotu vklad a test presne 24.12.:)

@ingrid0105 vies co moja na prvom ivf v Brne sa mi uchytilo no bolo biochemicke tehu nasadene som mala clexane,sla som na imuno do Nitty brala som pol roka medrol a dodrziavali kondomovu ochranu a vysledky boli mierne zlepsenie mne tam zistili nizku hladinu D a alergia voci spermiam a ked to uz bolo lepsie bola som tento rok v juni a znovu biochemicke ☹ a tak vysadeny medrol a ziadna ochrana a vysledky zlepsene a tak som sla bez medrolu len s clexane a podarilo sa 🙂 moj stale tvrdil je to len o stasti a pred Brnom som bola 3 krat v Ba a ani tuk a ani neriesili preco