icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

marculik
2. dec 2016

@ingrid0105 vies co moja na prvom ivf v Brne sa mi uchytilo no bolo biochemicke tehu nasadene som mala clexane,sla som na imuno do Nitty brala som pol roka medrol a dodrziavali kondomovu ochranu a vysledky boli mierne zlepsenie mne tam zistili nizku hladinu D a alergia voci spermiam a ked to uz bolo lepsie bola som tento rok v juni a znovu biochemicke ☹ a tak vysadeny medrol a ziadna ochrana a vysledky zlepsene a tak som sla bez medrolu len s clexane a podarilo sa 🙂 moj stale tvrdil je to len o stasti a pred Brnom som bola 3 krat v Ba a ani tuk a ani neriesili preco

mimika1973
3. dec 2016

@ingrid0105 drzim palce ;) 👍

ingrid0105
3. dec 2016

Tak dievxata dakujem za podporu ale od dnes krvacam...tyzden po vklade. Je mi smutno ale nevzdam to i ked momentalne neviem co este spravit pre uspech

gagirl
3. dec 2016

@ingrid0105 ale nieeee☹😢

ingrid0105
3. dec 2016

@gagirl ale ano...vzdy to takto dopadne...neviem preco kde moze byt problem. No nic odtrpim si ms a pojdem v novom roku na konzultaciu . Musi sa to podarit🙂ja tomu stale verim

gagirl
3. dec 2016

@ingrid0105 😔nechapem ja uz tomu preco vklady s takymto top embryjkom nevychadzaju..kde je ten problem..Je to nespravodlive..ale viem ze ty to nevzdas a pojdes za tym dalej..Kolkaty si den po ket?neskusila si test?

ingrid0105
3. dec 2016

@gagirl som 8 den a test som skusila ale beloba uplna.

gagirl
3. dec 2016

@ingrid0105 je mi to velmi luto😔

santeema
3. dec 2016

@ingrid0105 mrzi ma to...tak je mi to luto☹(...ale treba skusat, urcite sa to podari raz aj vam...ty urcite chces pockat na mna, ze🙂)...aj ja idem v januari, lebo som nemala ziadny folik tento mesiac. ja som ale bola v ziline v tom novom centre, je tam mudr.galo s icsare mt a sa mi tam celkom pacilo, je to predsa blizsie a nemusim tolko cestovat, aj ked brno je top. ale ked sa to ma podarit, tak snad aj tam🙂..posielam objatie

ingrid0105
4. dec 2016

@santeema dakujem moja budem skusat urcite. Neviem preco sa neuhniezdi. Uvidim co vymysli otevrel. Pondelok mu napisem a dohodneme termin konzultacie. Budem skusat len v native nechcem uz hormonmi sa pchat a aj tak som nakoniec mala vzdy 1-2 vajka. Nevzdam to nemam to v povahe. Tesim sa na vnucatka a dakujem Bohu ze dcera nema taketo problemy🤰

marculik
4. dec 2016

@cheeky82 ahoj moja lezim v nemocnici na infuzkach som zacala krvacat no ze babo je zatial v poriadku tak dufam ze aj bude

cheeky82
4. dec 2016
fantinka
4. dec 2016

Tak my konecne po 4,5 roku a 5 ivf 🙂. Drzte palce, 19.12. ideme na ultrazvuk.

silvia545
4. dec 2016

@ingrid0105 🙁 zlatíčko ani neviem čo napísať,je mi to ĺúto 😢 verila som,ze teraz to dáme spolu obe a tešila sa na naše spoločné tehu 🙁
Som rada,že to nevzdávaš a budeš ďalej bojovať,to šťastíčko raz musí prísť 😘😘

silvia545
4. dec 2016

@santeema ach jaj,tie cysty 🙁 to mame zo všetkých tých ivf a hormónov,ja som pri posledných 3 ivf mala cysty a potom sa mi poriadne netvorili foliky a keď áno tak mi ich cysta zničila,teraz ako som bola na utz na sliznicu tak dr napočítal 6-7 folíkov a to bez liekov,a keď som stimulovala tak boli ledva 2 🙁
Novy rok už musí byť úspešný ☺🙂

dena22
4. dec 2016

@silvia545 na vycistenie po IVF, aby sa netvorili cysty sa mi osvedcili tinktury z malinika a jarabiny vtacej...odporucam...malinik tiez posobi na tvorbu vystelky, pila som k tomu alchemilku- sypany caj

cheeky82
4. dec 2016

@marculik a zistili zdroj krvacania? Co ti davaju? Drz sa moja

gagirl
4. dec 2016

@fantinka krasny test..blahozelam a prajem vsetko dobre aj nadalej 🙂

fantinka
4. dec 2016

@gagirl dakujem ti, ozvi sa ako ste pokrocili 🙂

ingrid0105
4. dec 2016

@fantinka nadhera❤ gratulujem. Uzivala si nieco inac alebo mala nieco ine ze sa zadarilo? Lebo nam sa tiez nedari....

cmudlo
4. dec 2016

@ingrid0105 ach moja ...mrzí ma to veľmi....😣

marculik
4. dec 2016

@cheeky82 po infuzkach to prestava uz len hnedkaste mam,nepovedali preco iba ze utrogestan si nemam vkladat ale zapijat ze do vtedy pokial to nebude dobre ,tak dufam ze je to nim

bebe133
4. dec 2016

@sussah prve ivf ferticent. Druhe reprofit. Mame slaby spg a z imun mi zistili protilatky voci protrombinu tak si bufem musiet pichat clexane. Vysetrenia mam za sebou: trombofilne mutacie, genetika, hematologia, endokrin., imunologia, priechodnost vaj. Momentalne cakam na vysledky z imunologie v nitre. Najskor som bola v ba ale nevysetruju tam vsetko. Takze tak... po dva a pol roku som raz zazrakom otehotnela prirodzene ale to odislo v 5tt, vtedy som este nevedela o tom protrombine (to su male zrazeninky ktore vlastne zabranuju vyzive plodu). Ale co sa tyka ivf tak tam ani naznak tehotenstva. A ty? Viete pricinu?

gagirl
4. dec 2016

@fantinka ok..dam ti vediet..drzte sa❤

cheeky82
4. dec 2016

@marculik pekne si tam par dni polezis a bude dobre

gagirl
4. dec 2016

@marculik drzte sa..bude to dobre..❤

fantinka
4. dec 2016

@ingrid0105 no mm ma celiakiu, cize ta nam sposobovala problemy,lebo sme o tom nevedeli. Vysadil muku a to hlavne pomohlo.

sussah
4. dec 2016

@bebe133 tak by mame horší spermiohramu zistený asi pred rokom. Tak automaticky spemiogram dali za príčinu a mňa nikto nevysetroval poriadne.Teraz po 4 tom neúspešnom embryo transferi sa vraciam spať. Začínam si zisťovať aké vyšetrenia som vôbec neabsolvovala a až tak mienim ísť do nového centra ....genetiku a imunologiu nám robili na začiatku. Teraz som sa sama objednala na hematologiu, štítnu žľazu,hysteroskopiu,a aj centra na testy sterility aj s partnerom.Dokonca aj na akupunkturu som sa objednala. Trombofolne mutácie ti zistili na hematologii? Partner medzitým prestal fajčiť,tak verím v lepší spermiogram 😃 Čakáme na výsledky.

chmurkaxy
5. dec 2016

Ahojte baby, dnes mám odber occytov, tak snáď budeme mať šťastie 🙂 ak všetko pôjde dobre,v sobotu vklad a test presne 24.12.:)

marculik
5. dec 2016

@cheeky82
@gagirl dakujem baby,no dufam stale sa moc bojim