Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Dakujem za srdiecko ,potesilo 🙂
@cheeky82 dik za radu ,radsej po uziti utrosu budem lezat no termin mame az 21. jula to som si pocitala na kalkulacke co si mi vtedy poslala,este gyn.nevravel idem knemu az 21,12 ,tak uvidim dufam ze vsetko bude v poriadku ,stale sa bojim,ked zacitim vytok sa sale bojim aby tam nebola zase krv
@marculik vytok mam od zaciatku a dost silny. niekedy mam pocit ze mi odtieklo trochu plodovej vody. toho as ale nemusis bat. i ked ja som zo zaziacku kvoli tomu casto letela na zachod skontrolovat ci je vsetko ok.
to bude cca v 12tt tusim. vtedy sa da najpresnejsie urcit termin porodu. ale tak ziadne prekvapko necakaj, presny datum oplodnenia vies vdaka ivf, takze to bude tak ako ti to vyhodila ta kalkulacka. mne to sedi presne
👍🙏🤰👶👧
Dievčatá pomohol Vám Medrol v IVF keď ste ho brali? Ja ho mám brať 2x pretože 1x nepomohol a neviem sa rozhodnúť či to mám zasa risknúť. 1x mi narobil bveľké problémy.
@silvia545 dobre znamenie 😘 Embryjka boli ake? HB ci ine stadium?
Urcite to bude nadejne, verime!!!! 👍
baby, poradte 23 DPT mierne krvacam. Beriem utrogestan 4-4. Mali ste nieco take aj vy? Dakujem
@mimika1973 ďakujeem ☺ja sa snažím tiež veriť,že teraz sa to už musí podariť ,že sa stanem znovu mamou 😘 a babkou zároveň 😀
Vkladali mi expand.blast. a blastocystu,tak dúfam,že aspoň jedno zabojuje 💖❤

@cheeky82 🙂 vrucna vdaka 🙂