icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

dena22
7. dec 2016

@cheeky82 🙂 vrucna vdaka 🙂

astrid55
7. dec 2016

@fantinka ahoj fantinka, ja idem este len koncom tyzdna na kontrolne hcg, takze este to nemam iste, ci vobec stupa. Ale tvoje hcg bolo pekne! Drzim palce

fantinka
7. dec 2016

@astrid55 mne nehovorili, ze mam ist na kontrolne hcg. Kvoli comu musis ist?

astrid55
7. dec 2016

@fantinka myslim, ze ak je HCG pod 1000 tak este treba skontrolovat, ci sa dvojnasobi. Az po hranici 1000 sa moze ist na UTZ, takze ty si uz pripravena na UTZ🙂. Ja som mala ale KET, vlozenu blastocystu )5dnovu).

fantinka
7. dec 2016

@astrid55 aha tak, to som ani nevedela. No snad vsetko dobre dopadne, to cakanie je strasne. My mame ultrazvuk az 19.12. a uz nech viem, co sa tam deje 🙂

astrid55
7. dec 2016

@fantinka verim Ti, ale urcite to bude dobre pri takom hcg, je akurat. Opatruj sa dovtedy. Ale su to nervy, musime vydrzat a nejako sa "zabavit". Drzim palce, nech mate krasne vianoce po prvom UTZ🙂.

fantinka
7. dec 2016

@astrid55 dakujeme, aj vam nech krasne stupa 😉

marculik
7. dec 2016

Dakujem za srdiecko ,potesilo 🙂

cheeky82
7. dec 2016

@marculik ahoj moja. Ako ti je? Uz si doma?

gagirl
7. dec 2016

@silvia545 jej moja..sliznica bola ukazkova..tentokrat sa pripravna dvojicky..myslim na vas😘❤

marculik
8. dec 2016

@cheeky82 ahoj moja no uz som doma,vsetko v poriadku a ze utrogestan si uz nemam vkladat iba zapijat a predpisali mi ascorutin proti krvacaniu ,tak dufam ze sa tam dostanem,uz len ked pojdem rodit 🙂

cheeky82
8. dec 2016

@marculik super spravicka. to rada pocujem. pol az hodky po uziti utrosu si radsej lahni, lebo sa ti pravdepodobne bude tocit hlava. ja ratam dni do porodu, teda MK ich rata za mna. tusim uz 'len' 107 🙂
v ktorom tyzdni si vlastne?

marculik
8. dec 2016

@cheeky82 ale aj ked zapijam utrogestan sa mi moze tocit hlava a ja dnes ze co mam take zavraty,no uz dnes som v 7+6 tyzdni ,no mam to este daleko 🙂

cheeky82
8. dec 2016

@marculik praveze ked zapijas, tak sa ti bude tocit este viac 🙂))) ale to vydrzis. este daleko, ale pomalycky sa tam dostanes. ked mas termin porodu? mne to do toho 12tt slo pomaly a potom sa to uz zrychlilo 🙂

marculik
8. dec 2016

@cheeky82 dik za radu ,radsej po uziti utrosu budem lezat no termin mame az 21. jula to som si pocitala na kalkulacke co si mi vtedy poslala,este gyn.nevravel idem knemu az 21,12 ,tak uvidim dufam ze vsetko bude v poriadku ,stale sa bojim,ked zacitim vytok sa sale bojim aby tam nebola zase krv

cheeky82
8. dec 2016

@marculik vytok mam od zaciatku a dost silny. niekedy mam pocit ze mi odtieklo trochu plodovej vody. toho as ale nemusis bat. i ked ja som zo zaziacku kvoli tomu casto letela na zachod skontrolovat ci je vsetko ok.
to bude cca v 12tt tusim. vtedy sa da najpresnejsie urcit termin porodu. ale tak ziadne prekvapko necakaj, presny datum oplodnenia vies vdaka ivf, takze to bude tak ako ti to vyhodila ta kalkulacka. mne to sedi presne

silvia545
8. dec 2016

@gagirl ďakujem zlatko 😘dúfam,že aspoň jedno zabojuje 💖 včera poobede som si našla na toaleťáku kúsočky hnedého,odvtedy nič ☺

silvia545
8. dec 2016

@dena22 ďakujem ☺ len stískaj poriadne 😀

silvia545
8. dec 2016

@cheeky82 nie moja nestresujeme☺len takúto som nemala už roky tak preto 😀😀

saldiv
8. dec 2016

@silvia545 ja ti tak strašne držím palce ze ani len netušíš. Uz to tu v skupinke chce dalsi zázrak 😍

silvia545
8. dec 2016

@saldiv 😘😘😘
Dúfam,že to tu rozbehnem z nás pozostalých korčuliek 😂

gagirl
8. dec 2016

@silvia545 to je dobre znamenie Silvika..to som mala aj ja ked to vyslo..Urcite sa embryjka uz zahniezduju😘

silvia545
8. dec 2016

@gagirl 😘 zlato moje,len nech máš pravdu,nech sa moje lásočky pekne zahniezdia 💖
Inak sa nejako zvláštne necítim,bruško pobolieva a aj kríže a dnes dosť cítim ĺavý vaječník bolí a pichanie mám často ☺

gagirl
8. dec 2016

👍🙏🤰👶👧

rada2002
8. dec 2016

Dievčatá pomohol Vám Medrol v IVF keď ste ho brali? Ja ho mám brať 2x pretože 1x nepomohol a neviem sa rozhodnúť či to mám zasa risknúť. 1x mi narobil bveľké problémy.

anaba1
8. dec 2016

@rada2002 ja som pravdepodobne vdaka medrolu otehotnela prirodzene..po 3 neuspesnych ivf a uz sme boli nachystani na dalsi pokus..ale po 6 tyzdnoch uzivania medrolu uz mrcha zazracne neprisla..ale to som mala vysetrenu reproimuno a brala som ho kvoli trofoblastu a nk bunkam

nelly3
8. dec 2016

@rada2002
ja som ho brala a mne osobne nepomohol.

mimika1973
8. dec 2016

@silvia545 dobre znamenie 😘 Embryjka boli ake? HB ci ine stadium?
Urcite to bude nadejne, verime!!!! 👍

astrid55
9. dec 2016

baby, poradte 23 DPT mierne krvacam. Beriem utrogestan 4-4. Mali ste nieco take aj vy? Dakujem

silvia545
9. dec 2016

@mimika1973 ďakujeem ☺ja sa snažím tiež veriť,že teraz sa to už musí podariť ,že sa stanem znovu mamou 😘 a babkou zároveň 😀
Vkladali mi expand.blast. a blastocystu,tak dúfam,že aspoň jedno zabojuje 💖❤