Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Takže babule ďakujem za všetko😘testy snehobiele 🙁
Nevzdávam sa a budeme bojovať ďalej,budúci rok nech nám prinesie to po čom naše srdiečka veľmi túžia 👶🤰😘
Musím sa s vami podeliť o jednu najúžasnejšiu správu v sobotu som sa stala babička 😀😀😘😘 vnučka je prekrásna a teším sa z toho,lebo všetci hovoria že je celá já 😂😂
Tak som úplne zabudla nato že nám to nevyšlo a smútok vystriedala obrovská radosť 😘😘
Kocky, neviete ako robia cez sviatky v RF?
@silvia545 Moja velka gratulka k babickovaniu❤ Pekne si to nacvicis a ked budes mat vlastne uz to bude malina pre teba😍
@silvia545 Silvinka srdecne blahozelam k malickej..viem si predstavit tu tvoju obrovsku radost..Aspon ti pomohla zmiernit smutok z posledneho vkladu..a ja verim ze buduci rok bude pre nas dlhodobe snazilky uspesny a konecne sa dockame nasich babatiek,spolu s Ingridkou a dalsimi korculkami..😘❤
Ahojte dievčatá, som po diagnostickej laparoskopii, začiatkom roka budem mať 39 rokov. Keďže mi poisťovňa na SVK IVF už nepreplati, budem ako samoplatitel. Radi by sme skusili Reprofit. Da sa cena za IVF nejako porovnať s tymi slovenskými? A hlavne prístup a vaša spokojnosť? Ďakujem.
ahojte. vie mi niekto, prosim, poradit, kam ist v Blave na imunologicke a hematologicke vysetrenie? Poslali ma z RF. a ci potrebujem nejaky sprievodny listok od vseobecneho ci gynekologickeho lekara. dakujem za kazdu radu.;)
@petkaapalo hej,budes potrebovat vymenny listok na kazde vysetrenie...bud od tvojho gynekologa alebo vseobecneho. A myslis reprod.imunologiu? Takna tu aj partner ma mat vymenny listok bud od urologa alebo vseobecneho. Reprod.imunologia je velmi dobra v Nitre...dr.Dzurillova. Hematologiu neviem ktora je naj. Ja som u dr. Drakulovej a ta je podla mna dobra...snad ti aj ine kocky poradia, aby si si vedela vybrat.
@dancura dakujem, no ohladom imunologie, mam napisane imunologicke vysetrenie - zakladny panel, tak neviem co to presne je... manzel nema ist nikam, zatial.
@petkaapalo suhlasim, ze naj imunolgia je v NR, tiez je tu vyborny pan doktor Šabo - hematolog, a genetika je na Americkom namesti v BA. Vymenny listok ti mohli vystavit aj v CARe.
@petkaapalo podla mna to uz mozete poriesit jednym razom. Aj nam zistili v Nitre na reprodukcnej imunologii, ze kde je problem. A aj mojej kolegyni, takze ja na Nitru nedam dopustit 🙂 Len sa treba pripravit, ze sa tam caka na termin a aj to nieco stoji.
@petkaapalo alergolog-imunolog ti nepomoze. musi to byt reprodukcny imunolog
@cheeky82 dakujem...som v tom nova...;)
@petkaapalo reprodukcny imunolog
@cheeky82 neboj..urcite je vsetko v poriadku..to moze byt ze sa vsetko roztahuje a tlaci aj babatko nie?krcok mas v poriadku,nie?
Ja som este nedostala ms po novembrovej stimulke..tak cakam kedy pride..uz meska dost..Obcas citim ako by uz prisla ale stale nic..Nepamatam si uz ako som to mala predtym..dobre sa mi zasa rozhadzal cyklus zasa..Pojdeme na dalsi pokus len najskor sa musi umudrit cyklus a este cakame na mm vysledky z horm.profilu..Tak uvidime kedy sa dotoho mozme znova pustit..Predtym ale chcem aby mm spravili kontrolu fragmentacie dna..Vytery mal v poriadku,aj odber krvi na celiakiu..Kocimu mame napisat az ked budu vysledky krvi co ma byt 3.1..Takze ja stale len cakam a cakam..Ale dufam ze buduci rok sa konecne dockam aj ja uz..Uz mam toho fakt niekedy dost..Vam s krpcekom velmi drzim palce,a prajem obom vela zdravia,a neboj,vsetko bude OK a zachvilu mate babatko doma❤😘👶
@dena22 dakujem ;)

@hariet sak to my vsetky chceme rodit 🙂 no, ja som to s tym cikanim vyriesila tak, ze sa idem hodinu pred vkladom este vyprazdnit, a mne sa za hodku naplni do poloplna..aj tak ma este nikdy nevzali na cas a cakala som aj o 40 minut dlhsie..