icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

dena22
19. dec 2016

@hariet sak to my vsetky chceme rodit 🙂 no, ja som to s tym cikanim vyriesila tak, ze sa idem hodinu pred vkladom este vyprazdnit, a mne sa za hodku naplni do poloplna..aj tak ma este nikdy nevzali na cas a cakala som aj o 40 minut dlhsie..

hariet
19. dec 2016

@dena22 veru tak! kiezby sme uz riesili porod vsetky co po tom tak tuzime... resp. moj muz povedal, ze po vsetkych tych peripetiach bude cisarsky, lebo normalny porod sa mu zda komplikovanejsi a nebezpecnejsi 🙂)

mkatkam
19. dec 2016

@hariet hej,aj ja som to mala v noci pred vkladom na tak pichala jedna strana,že som sa zobudila na bolest..Mi ráno povedala doktorka,že to býva po opu,že vaječníky ešte dalej pracujú z tých hormonov. Neboj nic, naozaj ,vklad je ako bežná gyn. prehliadka..Proti opu je to nič.

dena22
19. dec 2016

@hariet no hlavne nech uz to je. 🙂

hariet
19. dec 2016

@mkatkam dakujem ti za podporu 😘

silvia545
19. dec 2016

Takže babule ďakujem za všetko😘testy snehobiele 🙁
Nevzdávam sa a budeme bojovať ďalej,budúci rok nech nám prinesie to po čom naše srdiečka veľmi túžia 👶🤰😘

Musím sa s vami podeliť o jednu najúžasnejšiu správu v sobotu som sa stala babička 😀😀😘😘 vnučka je prekrásna a teším sa z toho,lebo všetci hovoria že je celá já 😂😂
Tak som úplne zabudla nato že nám to nevyšlo a smútok vystriedala obrovská radosť 😘😘

mircalla
19. dec 2016

@silvia545 tak silvinka gratulujem
a pevne verim, ze ti to pomoze najma psychicky, ze sa budes radovat a nebudes z tych vkladom tak vysresovana (co je pochopitelne, ze sme na to upate) - jednoducho ze ti to prida na pohode a dalsi pokus sa podari
Vsetko dobre prajem

dena22
19. dec 2016

@silvia545 gratulujeme 🙂 a drzime si labky nadalej...

xlolax80
20. dec 2016

Kocky, neviete ako robia cez sviatky v RF?

izzie27
20. dec 2016

@silvia545 gratulujem a verim, ze sa to buduci rok podari☺

ingrid0105
20. dec 2016

@silvia545 Moja velka gratulka k babickovaniu❤ Pekne si to nacvicis a ked budes mat vlastne uz to bude malina pre teba😍

gagirl
20. dec 2016

@silvia545 Silvinka srdecne blahozelam k malickej..viem si predstavit tu tvoju obrovsku radost..Aspon ti pomohla zmiernit smutok z posledneho vkladu..a ja verim ze buduci rok bude pre nas dlhodobe snazilky uspesny a konecne sa dockame nasich babatiek,spolu s Ingridkou a dalsimi korculkami..😘❤

aaangelll
20. dec 2016

Ahojte dievčatá, som po diagnostickej laparoskopii, začiatkom roka budem mať 39 rokov. Keďže mi poisťovňa na SVK IVF už nepreplati, budem ako samoplatitel. Radi by sme skusili Reprofit. Da sa cena za IVF nejako porovnať s tymi slovenskými? A hlavne prístup a vaša spokojnosť? Ďakujem.

petkaapalo
20. dec 2016

ahojte. vie mi niekto, prosim, poradit, kam ist v Blave na imunologicke a hematologicke vysetrenie? Poslali ma z RF. a ci potrebujem nejaky sprievodny listok od vseobecneho ci gynekologickeho lekara. dakujem za kazdu radu.;)

dancura
21. dec 2016

@petkaapalo hej,budes potrebovat vymenny listok na kazde vysetrenie...bud od tvojho gynekologa alebo vseobecneho. A myslis reprod.imunologiu? Takna tu aj partner ma mat vymenny listok bud od urologa alebo vseobecneho. Reprod.imunologia je velmi dobra v Nitre...dr.Dzurillova. Hematologiu neviem ktora je naj. Ja som u dr. Drakulovej a ta je podla mna dobra...snad ti aj ine kocky poradia, aby si si vedela vybrat.

petkaapalo
21. dec 2016

@dancura dakujem, no ohladom imunologie, mam napisane imunologicke vysetrenie - zakladny panel, tak neviem co to presne je... manzel nema ist nikam, zatial.

dena22
21. dec 2016

@petkaapalo suhlasim, ze naj imunolgia je v NR, tiez je tu vyborny pan doktor Šabo - hematolog, a genetika je na Americkom namesti v BA. Vymenny listok ti mohli vystavit aj v CARe.

cheeky82
21. dec 2016

@dena22 suhlasim -Dzurillova (vdaka nej sa zistila pricina mojho potratu a vdaka nej sa to teraz nezopakovalo) a Murd Sabo je tiez velmi dosledny. Chce ma sledovat este aj po porode. takze za mna urcite tyto dvaja lekari

dancura
21. dec 2016

@petkaapalo podla mna to uz mozete poriesit jednym razom. Aj nam zistili v Nitre na reprodukcnej imunologii, ze kde je problem. A aj mojej kolegyni, takze ja na Nitru nedam dopustit 🙂 Len sa treba pripravit, ze sa tam caka na termin a aj to nieco stoji.

petkaapalo
21. dec 2016

@dena22
@cheeky82
@dancura
baby dakujem velmi pekne, inak ja mam tieto vysetrenia len zakladne, napr. imunologicke vysetrenie - zakladny panel - aj to sa musi riesit u reprodukcneho imunologa, ci nestaci len u obycajneho - alergolog-imunolog, alebo to je uplne nieco ine? no som z toho jelen, prepacte

cheeky82
21. dec 2016

@petkaapalo alergolog-imunolog ti nepomoze. musi to byt reprodukcny imunolog

petkaapalo
21. dec 2016

@cheeky82 dakujem...som v tom nova...;)

dena22
21. dec 2016

@petkaapalo reprodukcny imunolog

sussah
21. dec 2016

@dancura a za co sa plati na tej reprodukcnej imunologii? Ja som sa objednala do Presova, tam je aj reprodukcna imunologia, ale povedali mi, ze najprv musim ist na normalnu imunologiu, tak uvidim. Zatial som objednala len seba bez partnera.

gagirl
21. dec 2016

@cheeky82 ahoj..ako sa mas tehulka?pekne sa ti to krati;)

cheeky82
21. dec 2016

@gagirl ahoj. No este mam pred sebou 94 dni. Trosku stresujem, lebo ma uz 7 tyzdnov pichá v konečníku. Dve kontroly medzi tym dopadli dobre, ale aj tak sa bojim aby sa mi neskracoval krcok. A ty ako? Po novom roku skúsite?

cmudlo
21. dec 2016

@silvia545 blahoželám a verím, že sa to čoskoro podarí aj vám 😘

gagirl
21. dec 2016

@cheeky82 neboj..urcite je vsetko v poriadku..to moze byt ze sa vsetko roztahuje a tlaci aj babatko nie?krcok mas v poriadku,nie?
Ja som este nedostala ms po novembrovej stimulke..tak cakam kedy pride..uz meska dost..Obcas citim ako by uz prisla ale stale nic..Nepamatam si uz ako som to mala predtym..dobre sa mi zasa rozhadzal cyklus zasa..Pojdeme na dalsi pokus len najskor sa musi umudrit cyklus a este cakame na mm vysledky z horm.profilu..Tak uvidime kedy sa dotoho mozme znova pustit..Predtym ale chcem aby mm spravili kontrolu fragmentacie dna..Vytery mal v poriadku,aj odber krvi na celiakiu..Kocimu mame napisat az ked budu vysledky krvi co ma byt 3.1..Takze ja stale len cakam a cakam..Ale dufam ze buduci rok sa konecne dockam aj ja uz..Uz mam toho fakt niekedy dost..Vam s krpcekom velmi drzim palce,a prajem obom vela zdravia,a neboj,vsetko bude OK a zachvilu mate babatko doma❤😘👶

cheeky82
21. dec 2016

@gagirl moc Vám držím palce. Mne cyklus rozhádzala len soft stimulácia na tri mesiace, mohol za to clostylbegyt. Dúfam ze Vám vysledky dobre dopadnú

petkaapalo
21. dec 2016

@dena22 dakujem ;)