icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
21. dec 2016

@cheeky82 dakujeme..Dufam ze sa coskoro umudri a upravi sa..Pekne sviatky s babom v brusku vam prajem..tieto vianoce su pre vas ine a budu este krajsie❤

dancura
21. dec 2016

@sussah neviem presne za co a uz si nepamatam ani kolko:( mozes skusit si tam zavolat a nezavazne sa spytat.Len my sme boli u Dzurillky, neviem ci sa aj inde plati.

marculik
22. dec 2016

@cheeky82 Ahoj tak vcerajsia kontrola dopadla dobre bolo to krasne ako sa mi uz mrvil ,zajtra idem na prvu poradnu a dostanem krasny darcek ze moju prvu tehu.knizku 🙂
@gagirl Tebe moja moc moc prajem s celeho mojho srdca ze ten buduci rok uz konecne pride rad uz aj na Teba ,moc Ti to tu vsetky prajeme 🙂 ❤

cheeky82
22. dec 2016

@marculik juuuj, krajší darček na Vianoce si si nemohla priat😍 teším sa s tebou

sticker
marculik
22. dec 2016
sticker
marculik
22. dec 2016

@cheeky82 ten obrazok patril tebe ,moc Dakujem ❤

matusik6
22. dec 2016

@marculik
Držim palce a v ktorom.si týždni?

astrid55
22. dec 2016

dievcata, opat sa hlasim. Dnes som 31 den po KET, bola som na UTZ, gestacny vak je 14 mm, ale prazdny. Mam cakat do noveho roka. Asi sa zblaznim. Surfujem po nete, v ktorom tyzdni ma byt vidno zltkovy vak, vsade pisu inak. Lieky nemam vysadzovat, len cakat. Ako ste to mali vy? Nemate podobnu skusenost?

santeema
22. dec 2016

kocky, ktore sa pozname aj nepozname...pohodove, stastne, vesele a carovne vianocovanie vam prajem... a dakujem vam za podporu pocas mojej dlhej cesty za krpcami...s vami som mala vzdy taku nadej, ze bude aj lepsie a podari sa to🙂....a tu su "vysledky"🙂 vasej podpory 🙂)

diska
22. dec 2016

@santeema ahoj,,ale maju siblasky pohlad deticky a to haaaro ja odpadnem.😀❤

saraaah87
22. dec 2016

ahojte kočky,mali ste niektorá ket v prirodzenom cykle??bo dr my povedal že budem potrebovat iba pregnyl,prosím ak niektorá viete otom viac napíšte my dakujem

cheeky82
22. dec 2016

@saraaah87 odsleduje ti ovulaciu, pichnu pregnyl a o 36 hodín pôjdeš na vklad. Potom budeš brat utrogestan

zuzu1108
22. dec 2016

@astrid55 ahoj, ja ta nepotešim. Toto som mala dva x
Gestacny vak 2x prázdny to sa vola anembryomola. Zltkovx vak musí byt vidieť uz
Uz by si mala mat aj srdiečko ak si 31dni po vklade.

ssegra
22. dec 2016

@saraaah87 ja som to mala zase tak, ze v pondelok som si pichla vecer o 8:00 pregnyl, v stredu zacala uzivat tabletky utrogestanu 0-0-2 a dalsi pondelok na vklad..

cheeky82
22. dec 2016

@ssegra pardon. Opravujem sa. Aj ja som mala vklad až neskôr, dávali mi 6 dňové embryo. Len uz si nepamätám ci to bolo 6 dni po injekcii ci ako
@saraaah87

astrid55
22. dec 2016

@zuzu1108 dakujem, ved to, ze aj ja to tak tusim, radsej vediet na com clovek je.

mkatkam
22. dec 2016

@saraaah87 ahoj,ja som mala ket tak,že od 14 dňa cyklu progesterón 1-1-1 a 18 deň vklad a pokračujem s progesteronom až do kontrolného odbery krvi,čo je 14 dní po vklade. Nemala som pregnyl.

saraaah87
22. dec 2016

@mkatkam dakujem

santeema
22. dec 2016

@diska uz je ostrihany, ale dajako sa mu tocia vlasy...po kom netusim🙂...

izzie27
23. dec 2016

Prajem Vam vsetkym krasne a pokojne Vianoce a stadtny novy rok. A nech ten rok 2017 bude pre Vas uz ten uspesny a verim,ze sa dievcata konecne dockate toho krasneho a vonaveho uzlicka.☺
@gagirl a ostatne kocky

marculik
24. dec 2016

Babenky vsetkym Vam prajem stastne a vesele vianoce 🙂

mili78
24. dec 2016

😘Aj ja vam vsetkym prajem krasne a pokojne Vianoce a snazilkam prajem, aby to boli uz posledne bez vonaveho uzlicka stastia. Novy rok nech vam vsetkym prinesie ten najvacsi sen. 🙂

tinka9075
24. dec 2016

Babenky všetkým Vám prajem krásne Vianoce a snažilkám nech sa im splní vytúžený sen držať bábätko v náručí 🙂

mimika1973
25. dec 2016

Vesele a stastne vianocne sviatky Vam prajem babulky, a vela peknych babetiek v 2017 !!!
Posielam Vam iskricku nadeje aby ste boli aj vy coskoro buduce maminky.... 🙂))

gagik
26. dec 2016

Baby, je tu niektora, ktore pri estrogenovej priprave nepichala fraxiparin? Ja mam syndrom lepivych dosticiek, na fraxiparin, clexan aj vsetky podobne sa mi pri minulom tehu spravila alergia, rozmyslam brat len aspirin, ale bojim sa ze je to malo

diska
26. dec 2016

@gagik ahoj,na lepive je aspirin ...clexan je skor na trombofilie a mutacie ,takze mohl by stacit a mozno zvysit davku ale najlepsie sa je poradit sa s hemato a nech ti odoberie aj krv pocas uivania aspirinu a ona uz posudi ci je to dostacujuce ,mne cele tehu bravali ze co a ako ci ubrat ci pridat.

karin415
26. dec 2016

Ahojte baby, ste tu niektorá Košičanka alebo z východu? ak áno ako ste prosím cestovali do Brna? autom alebo vlakom? auto síce máme ale na takej dlhšej ceste ktorú nepoznáme sme s mm neboli trosku sa toho bojím, vlak zase nemá priame spojenie ☹

majba
26. dec 2016

@karin415 išli sme nočným do BA a najbližším do brna. Sa mi zdá, že o pol deviatej ide. Podľa príchodu som si stále dohodla stretko. Vždy mi vyšli v ústrety. Držím palce.

sussah
26. dec 2016

@karin415 my ideme z KE s autom a berieme si GPSko. Zdá sa mi to lepšia varianta ako ísť vlakom. Hlavne po výbere vajíčok a vklade embrya to bude asi pohodlnejšie.

karin415
26. dec 2016

@sussah ved prave po odbere prestupovat hore dole, kedze priamo vlak nie je.... asi zvolime aj my auto.. snad to s navigaciou dame 🙂