icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

liu
26. dec 2016

@karin415 chodievali sme autom

sussah
26. dec 2016

@karin415 určite to dáte. Choďte prvýkrát skôr a berte to ako výlet 😊 Lepšie je ísť si to omrknut autom po prvýkrát na konzultáciu. Aby si potom na odber a vklad zbytočne nestresovala 😉

sussah
26. dec 2016

@liu a ako dlho vám trvala z KE cesta?

gagirl
26. dec 2016

Ahojte dievcata..Chcela by som sa poradit co robit.Po poslednej soft stimulke v novembri ked nedoslo ani ku vkladu som dostala po vysadeni utrosu ms aj ked velmi slabu..Najblizsi cyklus teraz v decembri mi ale ma uz velmi meska,vobec este neprisla,ani slaba.Dnes som 41dc..Chodievala tak 28-32 dc..Co robit?mam napisat otevrelovi alebo ist za mojou dr.na.injekciu?Nepamatam si uz ako chodila predtym po stimulkach..dakujem

lienka_1
26. dec 2016

@gagirl Urcite simsi robila test. Ja som bola u svojho gynekologa. Dali sme tomu este tyzden a potom mala byt vyvolavacka. Ale menzes do 3 dni prisiel. Ja som bopa po diphereline aa dlhom protokole.

gagirl
26. dec 2016

@lienka_1 dakujem moja..Test som si nerobila lebo som nemala doma..A bola som cely tyzden chora tak sa mi nechcelo ist von kupit..Ale neverim ze som tehu..a teraz dufam ze ani nie som lebo som brala atb..Zajtra si ale kupim asi a zavolam mojej dr.ci da injekciu..
Vy sa ako mate?vasa laska uz velka slecna ze?uzivas si matersku?😘

karkana
26. dec 2016

@gagik ahoj, aj mne sa na všetky heparíny prejavila alergia,,,ale vyšiel nový Arixtra práve a ten môžem,,,,,,,,,,,možno aj ty ,,,,,,to už telo blbne z toľkých hormonov

lienka_1
26. dec 2016

@gagirl Minuly pondelok mala rok. Neskutocne rychlo zbehol ten rok. Akurat je trochu chora. Zacala na Stedry vecer kaslat a v noci je to uplny des. Ale teplotu nema. Zajtra skusim zavolat pediatricke, ci robi medzi sviatkami, nech ju popocuva. Inak si ju uzivame, tesime sa z nej, sledujeme ake obrovske pokroky robi a kazducky den sme vdacni za to, ze ju mame. Sme teraz u nasich, tak ani neviem, ze ju mame, lebo je s nou vzdy niekto iny. Ale v noci aj tak najlepsia mamka s ockom.
Urcite si urob test. Ak by bol pozitivny nech ta hreje pocit, ze mimi je este dost autonomne v tejto faze. Drzim palce. Ja som vtedy dostala na 45DC menzes. Ale ja som vedela na 100% ze nie som tehu.

gagirl
26. dec 2016

@lienka_1 jeej ozaj..ona sa narodila takto pred vianocami minuly rok..velmi rychlo to vsetko leti..Srdecne Adelke blahozelam a prajem hlavne vela zdravia, nech sa cim skor teraz vylieci..Je toho teraz vela vsade..ja tiez som pred vianocami ochorela a konecne mi je trocha lepsie po tyzdni..Spravim si.pre istotu test aj ked si myslim ze urcite tehu nie som..len zblbnute hormony po stimulke..dufam ze sa to coskoro upravi aby som mohla naplanovat novu stimulku..Si pre mna velkym vzorom ze treba ist napriek vsetkemu vzdy dalej a nevzdat sa svojej tuzby..Prajem vam vsetko dobre..Adelka ma tych najuzasnejsich rodicov😘👧

lienka_1
26. dec 2016

@gagirl Dakujem! A urcite treba bojovat! Lebo to stoji za to! Myslim na Vas! ❤

cheeky82
26. dec 2016

@gagirl
@lienka_1 ja som to mala presne tak ako lienka. Môj gynekológ mi kázal este tyzden počkať a potom MS prišla sama. Doteraz si brala hormóny a vyvolávačka je tiez hormón , tak skús este počkať

gagirl
26. dec 2016

😘❤

gagirl
26. dec 2016

@lienka_1 sprava bola pre teba

gagirl
26. dec 2016

@cheeky82 dakujem..pockam este chvikulu..dufam ze coskoro sa umudri a pride..Vy sa ako mate?uz lepsie?

cheeky82
27. dec 2016

@gagirl na figu😢 vo štvrtok mam poradňu ale neviem ci vydržím. Mam take zvláštne tlaky v podbrušku a občas mi uz bruško stvrdlo, chytá sa ma neskutočná panika

marculik
27. dec 2016

@cheeky82 tak ked mi sem tam tvrdne brusko mala by si viac oddychovat

marculik
27. dec 2016

@gagirl moja zakon schvalnosti ja som tiez ked chcela nech pride ms ,tak naschval meskala,je to asi aj tym ze na to cakas,alebo aj stres,mne zvykne pomahat cervene viniko a ked ja by som sla na injekciu k dr.po injekcii mi stale za tyzden dosla

miskab
27. dec 2016

Ahojte babulky chcem sa Vas spytat ,chcela by som ist do Brna na IVF Soft cyklus, ja mam uspesny len ET , Ket mi nikdy nevysiel , teraz som momentalne po neuspesnom KET , ale tu na slovensku mam este zmrazene 2 embrya, ale nechcem ist uz na KET , chcem skusit to IVF SOFT myslite ze mi to Brne urobia aj ked mam mrazacikov? a platim si to sama ci to ide cez poistovnu ... toto je moje druhe IVF prve bolo uspesne v roku 2011 mam synceka, druhe KET neuspesne, teraz v septembri som mala ET uspesny len bohuzial mi babo odislo lebo som dostala bronchitidu.

tinkatinulka
27. dec 2016

@miskab jasne že ti spravia stimulku ale isla by som najskor na KET..ono to može byt tým že si zle nastavená na KET preto ti nevysli, práveže KET ma vyssiu uspesnosť poslednej dobe..možno KEt v native, možno s estrofenom možno v kombinácii s lahkou stimulkou aby si mala krásnu sliznicu..

miskab
27. dec 2016

@tinkatinulka ja som v utorok bola na KET a dnes som si robila test a negativny viem ze to nevyslo lebo to tak citim :( ale co uz idem dalej bojovat, a beriem estrofen a progesteron .... sliznicu som mala ze vraj tak ako ma bit v den KET tak ja neviem

tinkatinulka
27. dec 2016

@miskab no staci že KET je v zlý den..KET by mal kopirovať tvoj prirodzený cyklus..v native si nemala?

miskab
27. dec 2016

@tinkatinulka 🙂 neviem co je native?

tinkatinulka
27. dec 2016

@miskab že pred KET neberies žiadne lieky..ides na sono ak mas dominanntný folik tak v správny cas dr naplanuje pichnutie pregylu..36 hodin a ovu..od ovu beries iba utrogestan a 5 dni cca po Ovulacii ides na vklad bežne ak mas 14dc ovuilaciu tak 20 dc vklad..ak mrazili 5dnove embryjka..

sussah
27. dec 2016

Neviete nahodou, ked sa rozhodnem pre Reprofit Brno a som z KE, ze ako je to s meranim folikulov, sliznice atd. Lebo tu v Ke na jednej klinike som chodievala na folikometriu dost casto. A taktiez, preplaca sa IVF Soft urobeny v Cechach slovenskou poistovnou? Dakujem

miskab
27. dec 2016

@tinkatinulka teraz mam vlozene blastocysty po PK, ale brala som estrimax a progesteron vklad som mala na 18 den cyklu, hentak prirodzene mi to nerobili, chodim do gyn fivu ani mi nespomenuli takyto postup

karin415
27. dec 2016

@sussah mozes chodit na usg riadne k svojmu gynekológovi a vysledky posielas mailom do brna.

ria294
27. dec 2016

@sussah môže ťa kontrolovať tvoj obvodný gynekológ a vysledky konzultuješ s dr v Brne

aaangelll
27. dec 2016

Ahojte dievčatá - opytam sa na rovinu, chcela by som ísť do Brna a zrejme už ako samoplatca, budem mat 39 rokov. Myslíte že je IVF v Reprofite cenovo prijatelnejsie než na Slovensku? Počujem na nich väčšinou samé pozitívne reakcie, tak chcela som porovnať aj cenu.

stella25
27. dec 2016

@aaangelll Ahoj, ja som práve pre cenu odišla zo SK centra do RF.

gagirl
27. dec 2016

@cheeky82 jaaj moja..je mi luto ze sa takto musis stresovat..ale urcite to nie je nic vazne neboj..popripade zavolaj svojmu dr.a porad sa s nim..Velmi vam drzim palce..a skus byt v klude aj ked ta uplne chapem ze sa bojis..Vsetko bude v poriadku urcite..Myslim na vas..drzkaj sa❤