Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@tinkatinulka dakujem 🙂 No snivali sme aj o princeznej, "la vie en rose" 🙂, ale sme aj tak radi, a nech je to hlavne zdrave, a maly bude mat partaka ako vravis ;)
Dufam pevne, ze rok 2017 Ti prinesie dalsie babenko, a v plnom zdravi!!!! 👍
kocky, porovnavala niektora z vas cenniky reprofitu?
http://www.reprofit.cz/files/CZE-cenik-IVF-samo...
http://www.reprofit.cz/files/ENG-cenik-IVF-samo...
znamena to ze ak chceme aby nas uctovali podla ceskeho cennika, musime mat cesku adresu? 🙄
@cheeky82 dakujem 🙂 takze ked si zmenim adresu k mojim rodicom tak nas budu uctovat podla ceskeho? 🙂 my tam mame anglicku adresu,,, som premyslala aj nad tym ze ked kupujeme lieky tak nam vzdy davaju dopis do lietadla na prepravu ale ked zmenim adresu tak bude blbe pytat dopis do lietadla 🙄 tak bude asi lepsie si lieky kupit a poslat do uk kurierom 😀
Baby my sme boli 15.12. u nich.Vtedy vraveli ze maju 10dni na poslanie ziadosti.Viem ze boli sviatky,ale uz by som bola rada ak by sme mali u seba.. Vy ste kolko cakali? A na obalku napisali ich adresu?Lebo nechcem aby videli postarky..
dufam, ze sa to stalo len raz:
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/4409...
!!!!!!Zamenili deti a to tam mam teraz isť na umele!!!!!!bojim sa 😥
Aj ja som to citala a zostala v soku, ale myslim ze ti co sa tam teraz chystaju sa nemusia bat kedze teraz si budu urcite davat dvakrat vacsi pozor..
Mna by zaujimalo ako sa na to doslo?
Aha uz som to citala 😉
Fakt super ,no len dufam ze ozaj kontaktuju pary pri ktorych zamenili embrya a dufam ze sa im to stalo len raz 😢
Dievčata prosím Vás mal ste niektora narkozu pri vklade? Neviete mi povedať cenu narkozy? Dakujem
@maminka142 asi nikto si nedáva pri vklade narkozu. Vôbec to necitit. A vklad trvá pár sekúnd, do pol minúty je vselijak vložené. A prečo narkozu?
@maminka142 vklad trva a citit akoby si bola na beznej gynekologickej prehliadke
Ahojte, neviete asi ako dlhá je doba, kým vás objednajú na 1.konzultáciu? Objednavala sa niektorá z vás v tomto období? Ďakujem. 🙂
@maminka142 Ja som tiez riesila narkozu, kvoli bolestivemu vkladu, neviem ako to mas Ty, nakoniec mi dali dvojitu davku lexaurinu, ako kompromis, nech nemam tolko narkoz 😉 Tak Ti to pisem ako skusenost, s cenou Ti neporadim 😔
@maminka142 ahoj, neviem ti poradit, len moju skusenost. Mala som jeden extremne bolestivy vklad a pri tomto poslednom som sa velmi bala co bude, ale vobec nic som necitila a bolo za par sekund po tom. Takze ak si mala jednu zlu skusenost, nemusi to znamenat, ze aj dalsie vklady budu bolestive. Drzim palce.
@maminka142 ako chces vydrzat porod, ked ti vadi vklad? ved to nic nie je. tiez som mala jeden bolestivejsi, ostatne ani neviem, ze boli. aj cystu mi prepichli bez narkozy.....v podstate ani si nemyslim, ze to je vhodne sa davat uspavat, ked ti vkladaju embryo
@freeze24 v inej skupinke baba pisala, ze to musia zo zakona. konkretne: "Takúto oznamovaciu povinnosť má každá klinika zo zákona! Takze vobec tu nejde o to, ze akí sú féroví. Ukladá im to zákon, ostatne taký istý zákon platí aj na Slovensku. Teda nie je pravda, ze slovenská klinika by to ututlala. Viete ake väčšie problémy by si narobili keby to neoznámili?! Nie su predsa hlúpi. Práveže keby sa na to prišlo neskôr (nemôžte vedieť ako) tak by len vtedy mali problémy a hneď by ich zavreli. Takto budú fungovať ďalej. Je to štandardný postup"
Ahojte,
neviem ci som tu v dobrej skupine ked pisete o Brne, ale rada by som sa opytala, ci ma niekto skusenosti s IV, v zahranici .. ?
Vopred dakujem za informacie, ak to nie je tato skupina, kam sa mam obratit?
@cheeky82 ja sa tiež bojím aj keď podľa 3D mala sa na mňa podobá.
@maminka142 drzim prsteky nech sa podari ❤
@luciatt Moj nazor je, ze islo ozaj o fatalne zlyhanie jednotlivca. Ruku na srdce, kto este nema za sebou nejaky velky omyl ci pochybenie. Staci necisto den blbec, male vyrusenie ci chvilkove nesustredenie a zmatok je na svete. Neospravedlnujem ich, je to ozaj velke zlyhanie. Ale toto sa moze stat kazdemu cetru. Sme iba ludia a sme neuveritelne omylni. Myslim, ze si budu davat pozor ako nikto iny od teraz. Ak by sme este isli na IVF, Reprofit by som nemenila ani anpriek tejto chybe.
Drzim palce! ;)

@xlolax80 dakujem 🙂