icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

rada2002
10. jan 2017

@renimac dr.povedala ze vajicka mam primerane veku. Dokonca beriem aj Dheu co mi odporucila. Vzdy som mala 1-2 a naposledy 5 vajicok. No ani jedno na mrazenie. Takze kazdu stimulku zacinam odznova a stale picham. To ma zoziera. A to mam uz 1 dieta ale s ex. A bolo to bez problemov.

renimac
10. jan 2017

@rada2002 hmmm, lebo mi napadlo ísť do nativu, ten nie je taký drahý. Ale tam treba kvalitné vlastne vajíčka. Lebo väčšinou máš v prirodzenom cykle len jedno. Dúfam, že Vám to už konečne vyjde.

dancura
10. jan 2017

@ffilmuska na imunologii sme boli aj s manzelom u Dzurilky v Nitre. Ta robi asi vsetko co sa da;)...vysledky som mala na 2 strany ja a na 2 strany manzel. Na hemato som bola az po genetike, kedze na genetike mi vysla jedna mutacia. Na hemato som bola u Drakulovej...ona mi robila vysetrenia tej mutacie a este kopec dalsich veci...tamsom mala vysledky na 3 strany....takze velmi vela veci kontrolovala.Nastastie vsetko bolo ok, az na niektor veci, ktore vsak nehrali dolezitu ulohu.

ffilmuska
10. jan 2017

@dancura dakujem, si zlata, pytam sa, aby som vedela, o co ziadat, ked sa tam vyberiem.

fesanda7
10. jan 2017

ja sa idem pochvalit....bola som v brne na konzultacii a vysetreniach a mam stoho 10000x lepsi pocit ako s centra BA....som zatial spokojna...cakam na MS a zacinam so stimulovat

ina7
10. jan 2017

Prosím vás, ktorí doktori sú full time a ktorí dochádzajú občasne? A koho by ste doporučili?

yasminne
10. jan 2017

Ahojte, kto podstupil OPU bez narkozy? Je to bolestivé alebo neprijemné? Mam jeden folikul a odporucaju mi bez narkozy. 😰

gagirl
10. jan 2017

@ina7 dr.otevrel je tam stale..je dobry,ale ma toho uz dost vela,Dr.Pospisilova je tam este z tych starych dr.co tam boli aj predtym,aj.ona je fajn..A este Kozumplik..toho som ale nemala nikdy..Ostatni su tusim novsi..Ale dr.Vrana je velmi zlaty a mily..Kocky ho chvalia..podla mna aj dobry,sikovny..Mala som ho par krat..Ha by som si vybrala bud jeho alebo otevrela alebo Pospisilovu..

stella25
10. jan 2017

@yasminne ja som sla bez a bolo to uplne v pohode. Ani neviem ako to prebehlo. JA osobne by som uz len bez išla. Nesmieš sa však pohnúť vôbec. To je dôležité. A môžeš ísť hneď domov.

mircalla
11. jan 2017

@gagirl ahoj moja, a ty ako si na tom, kedy idete?

matusik6
11. jan 2017

@yasminne
Není to nič , ako keby ta ihlou pichli 🙂

renimac
11. jan 2017

@yasminne ja 🙂 bol to skor tlak ako bolest a trvalo to minutu. Uz by som isla iba bez. Tiez som mala jedno vajko, kedze nativne IVF, a myslim, ze by som zvladla aj odber 2-3 vajok bez narkozy. A to je moj prah bolesti dost nizky 😉.

renimac
11. jan 2017

@ina7 za mna MuDr.Vrana super 🙂.

marculik
11. jan 2017

@cheeky82 ahoj moja no co ako sa mame,uz sa ti to ako krati,uz zachvilu budes drzat babetko v naruci 😙

cheeky82
11. jan 2017

@marculik ahoj. Dala som sa od tohto týždňa vypísať lebo ma trosku pobolieva brucho, ale inak je všetko v poriadku. Jaaaj, uz aby bol marec. Ako sa darí tebe? V ktorom tyzdni si?

marculik
11. jan 2017

@cheeky82 ja len cakam a cakam na dalsiu poradnu az 30.1 sa asi zblaznim do vtedy v piatok zacinam 14 tyzden no tato neistota ked neviem len dufam aj som si myslela ze si objednam angelsounds no pocula som ze niekedy je to stresujuce ked nevies najst srdiecko alebo ho pocujes slabsie no len cakam na toho 30.1

renimac
11. jan 2017

@marculik ak sa mozem zapojit, ja tiez nemam doma angelsounds a uz ho ani kupovat nebudem. Viem, ze by ma to mozno ukludnilo, ale vzdy si poviem, ze ver babatku, urcite je v poriadku 😉. A urcite je aj to Tvoje 😉.

marculik
11. jan 2017

@renimac dakujem no uz som si toho presla vecsinou zleho no dufam ze uz vsetko dopadne dobre ☺

santeema
11. jan 2017

@marculik mas v niecom pravdu s tym pocuvanim, ja som mala maleho vysoko a ani primar takmer na kazdej poradni v poslednom mesiaci nikdy nevedel zachytit tep a mna chytali mrtvolne mrakoty vzdy☹(. vzdy ma poslal na porodnicu, aby mi tam zmerali tep a tych 15 minut, kym som sla s vysledkom naspat do ambulancie, teda nic moc☹. niekedy ak je to dieta nie velmi dobre otocene, zle sa to hlada a zachytava...ale ak ti to pomoze , tak si ho kup a pouzivaj🙂...ja by som ho asi nechcela po tej skusenosti, ako sa tu pise, ak ma byt babo ok, tak aj bude a to tvoje bude urcite🙂)

cheeky82
11. jan 2017

@marculik som v skupine Marcovky a ma ho dosť báb, nepísali ze nevedia nájsť srdiečko. Ja ho ale nemam. Ono by ta to mohlo naozaj stresovať ak by si nepočula srdiečko a napriek tomu bude všetko fajn. Za chvilu aj tak začneš cítiť pohyby a nebudeš ho potrebovať. Aj ja stale občas trosku stresujem a to som uz v 30tt🙂 to tak proste chodí hlavne z toho dôvodu čím sme si prešli. Musíme len veriť v Dobry koniec, nic iné nemôžme urobit

lienka_1
11. jan 2017

@marculik
@renimac Ja som angelsound mala pozicany od speranzy. Nepouzivala som ho casto, ale kym som necitila pohyby, tak sem-tam som to skusila. Kedze som si za tie roky napestovala celkom kvalitne miselinky okolo pupka, tak to obcas bola fuska a mna chytal stres. Ale na druhej strane, v 31.tt som spadla zo schodov rovno na zadok a malinka sa prestala hybat. Hned som zapinala angelsound a ked som pocula srdiecko, tak mi veru odlahlo. Je to dobra vec, ak sa pouziva s rozumom.

renimac
11. jan 2017

@lienka_1 verím, že je to fajn, ale som lenivá ho zháňať, už vydržím 😉. Vlastne ja ešte stále nechápem, že čakám bábätko 😊.

bianitka996
11. jan 2017

Dr.Vrana je super ale on služieva aj v rakúskom Mistelbachu tak isto ako Dr.Kneslova, čiže robia len na polovičný úväzok. Za mňa tiež Dr.Vrana

ina7
11. jan 2017

Diky, kocky. Vidim ze teraz je oblubeny Vrana, pri mojom poslednom pokuse "fical" Marcel.😀
Angelsounds -mala som a fest ma stresoval, dokonca som kvoli nemu isla k doktorovi na sono lebo som myslela ze daco je zle. Uz by som to

lienka_1
11. jan 2017

@renimac Ja by som to asi tiez nekupovala, ale pozicala mi to jedna zienka tu z fora. Pouzila som to asi 10x, ale vtedy, ked som spadla, mi to ozaj bodlo, ze som to mala doma.
A ten pocit poznam. Ja som si este aj tesne pred porodom hned po prebudeni sahala na brusko, ci je tam 🙂

renimac
11. jan 2017

@lienka_1 poznám 🙂. Keď sa

renimac
11. jan 2017

lienka_1 ráno zobudím, kontrolujem, či mi bruško nezmizlo 😊. Čo je dnes s koňom? Robí si čo chce a odosiela mi správu uprostred.

lienka_1
11. jan 2017

@renimac Mne vobec nechce reagovat na zacatie spravy. Musim zadat nick manualne. Dnes kon nema svoj den 🙂. Ja som sa niekedy aj v noci budievala, skontrolovala a spala dalej 🙂
Ty si otehotnela po native, vsak? Aj ja 🙂

renimac
11. jan 2017

@lienka_1 Áno 😉. Tak mame toho viac spoločného ako vidím 😉.

babusik85
11. jan 2017

Baby