Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@babusik85 asi cca 2 týždne, ani mne to nechcel potvrdiť v Martine že aj na Slovensku máme takého sanatoria
@cheeky82 ahoj moja chcem sa spytat ci by si mi vedela poradit ,som uz mala modre trosku brusko stoho pichania a dokonca na jednej strane som mala taku ako krcku ci hrbolcek stoho clexane a bolo to trosku na dotyk citlive tak sme pichali do ruky no na lavej ruke to mam tiez a tak ma to boli,ci stipe akoby na dotyk nevies co by mi pomohlo aby sa to trosku vstebalo? pichame to zle ked niekedy sa mi spravi taka akoby hrca?
@babusik85 Ahoj. Ja teda nechcem velmi bojovat za Reprofit, ale myslim si, ze sa v pripade zameny zachovali velmi seriozne. Lebo sami na nu prisli a sami sa k nej verejne priznali. Neverim, ze sa nieco podobne nestalo na Slovensku. Ved vieme o nasom zdravotnictve svoje. Akurat u nas sa vie vsetko krasne ututlavat. Vzdy je v mojich ociach serioznejsi ten, co si chybu vie priznat. A teraz si budu davat o to vacsi pozor.
@gennara pisala som s koordinatorkou, tak podla zakona museli nahlasit zamenu.
ale je pravda, ze mozno by mohli aj zatajit, kto vie.
pisala, ze robia este vacsie opatrenia, a kontroluju este viac odvtedy.
ja si tiez myslim, ze to mohlo stat hocikde, a mozno aj stalo, neraz....
vy chodite tiez do Reprofitu?
@babusik85 Chodili sme. Nastastie uz nemusime, mame doma krasnych chlapcekov, coskoro budu mat rok. Neviem, ci by sa nam to podarilo niekde na Slovensku, po predchadzajucich zlych skusenostiach u nas... Drzim palce, nech dojdete do stastneho konca, nech si uz vyberiete ktorekolvek centrum 🙂
Aj ja som pozerala😀po dvoch rokoch vidim koudelku nazivo😀vdaka nemu mi v spalni spinka syn,super pocit
ahojte, recepty co mi vystavia v CR si mozem vybrat aj v nasej lekarni? dakujem
@sussah ahoj, iba co viem sprostredkovane, ze ak to chces potom refundovat, musi byt vsetko z Ciech vybrane ale toto som ja neriesila, tak neviem ☹
@berginkan som Tvoju otazku pochopila tak ze nevies ci Ti daju lieky na cesky recept na Slovensku, to daju, ako sme si pisali, ale ak mas schvalenu ziadost z poistovne, tam by uz mohol byt problem s refundaciou....

@babusik85 v Heliose