Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@beni23
Ano,tvoj gynekolog musi podpisat aj dopisat zopar udajov,ako adresu tel.cislo.
Moj tiez nebol nadseny,ale spravil.Podstate tak je to spravene,ze náš gynekolog nas posiela do zahranicia.
Ja som zobrala osobne reviznemu lekarovi v martine ziadost.odmietol podpisat a este nas aj vyskolil.takze som poslala do Blavy,tam vraj takyto problem nerobia.v Ke nevie ako je
Babulky, ktorý deň MS od vás chceli v Reprofite hormonálny profil? 2-5 deň? Ďakujem 🙂
Baby prosim vas z IVF ste začali až po schvalení žiadosti z poistovne?Alebo da sa začať aj pred tym než vam to poistovna schvali?Nechce sa mi čakať.Najradšej by som sa do toho hneď vrhla.
Ahojte, chodíte niektorá k MUDr. Knéslovej? 🙂
@lenockalenka Ahoj, ja som chodila ku Kneslovej a bola uplne v pohode. V RF som sa este nestretla s necitlivym lekarom.
@peterajova ďakujem za odpoveď 🙂 sme k nej objednaní, skôr ma len prekvapilo, že je to mladá lekárka..možno aj lepšie 🙂 no teším sa na prvú konzultáciu 🙂 už k nej nechodíte?
@lenockalenka No my sme uz po transfere a cakame😉 Je velmi mlada, ale myslim, ze to je jej prednostou ako nevyhodou. Uvidis, ze budes spokojna. Ten pristup a jednanie je uplne ine ako na Slovensku...teda my s manzelom by sme do inej kliniky uz ani nesli.
@lenockalenka ahoj, my sme chodili. Boli sme spokojni 😀 Podarilo sa na prvy pokus. Vzdy odpisala a zavolala, vsetko nam objasnila detailne.
@peterajova držím palce, nech vám to dobre dopadne a nech to dotiahnete do úspešného konca 🙂 budem čakať na dobré správy. Keď asi koľko krát ste boli v Brne od začiatku po samotný vklad? Aj ste u nich absolvovali nejaké vyšetrenia alebo na tie ste chodili ku svojmu gynekológovi?
@kitta Gratulujem! 🍀 rada čítam a tešia ma takéto pozitívne správy 🙂 všetko dobré prajem!
@lenockalenka mne robila embryotransfer a hneď na prvý krát podarilo sa, je veľmi.mlada a má veľmi milý prístup.
@lenockalenka No boli sme tam samozrejme na prvej konzultacii, potom sme komunikovali mailom.poslala som jej vysledky, ktore potrebovala. Ona mi zavolala a nasledne poslala recepty a stimulovala sa. Na USG sme chodili tam, nakolko nebyvame daleko od hranic a potom sme uz sli len na punkciu folikulov a samotny transfer. takze ak by som to ratala bez sonografie, tak iba tri krat sme boli. Dakujem a velmi verim a dufam, ze to dopadne tak stastne a vesele ako bianitke. Kazdopadne neviem odkial si, ale na vsetkom sa s nimi da dohodnut...od odberov, vysledkov az do sonografiu. Oni su naozaj velmi pristupni comukolvek, co bude vyhovovat vam...toto sa mi napriklad NIKDY nestalo v gynfive.
@peterajova áno aj my sme tam boli tri krát a to máme 120 km do Brna.Konzultacia,OPU a ET. Folikulometriu mi robil môj gynekológ , výsledok som zavolala do Brna a oni mi potom volali kedy si mám čo dopichnut a termín OPU mi dali.
@bianitka996 to znamena ze uz na prvej konzultacii si si kupovala lieky a injekcie? Pytam sa, ze ci si uz mam dopredu pripravit peniazky. dakujem
@sussah nie na prvej konzultacii si dohodnete postup, pripadne nejake krve testy ktore budu treba a az ked bude mat vsetky vysledky lekar, tak ti zavola a povie postup a posle ti mailom recepty a tie si potom vyberies na Slovensku. Nakolko si samoplatca, tak si ich v plnej miere hradis a preto sa daju bez problemov kupit, no nie kazda lekaren je ochotna, tak si ich budes musiet obtelefonovat. Ja som ich napriklad uplne v pohode zohnala v lekarni kde sidli gynfiv. Som im zavolala, poslala recepty mailom, objednali mi lieky a potom som si pre ne prisla.
@peterajova no ja by som to chcela riesit cez poistovnu. Chcem poziadat SK poistovnu o uhradenie IVF v Cechach. AJ ked rozumiem, ze najprv musim vsetko uhradit sama a potom spatne ziadat spat cast nakladov. AJ v tom pripade mozem vyberat lieky s ceskymi receptami tu na sk ano?
@sussah Na toto ti neviem odpovedat, my sme si vsetko hradili sami. To sa opytaj inych dievcat, lebo velmi sa mi mari, ze museli mat schvalenie poistovnou este skor ako na IVF isli a nie potom. Ale ako vravim, nechcem ta zavadzat, lebo ozaj neviem. Nas to cele stalo okolo troch.
Baby, ak by ste niekto potrebovali, darujem Fraxiparine 0.3ml, Acidum folicum, Medrol, Estrimax, Duphaston. Osobne, okolie BA
@sussah no áno už som si lieky tam brala hneď na tej prvej konzultácii lebo ja som chcela ísť hneď do toho. 1.Júna konzultácia a 3.juna som mala ms, tak už som ich potrebovala.oni mi ich zarátali do faktúry, takže ten 1.krat som neplatila ešte.
@sussah ale my sme boli samoplatcovia a platili sme za všetko aj za odbery tak neviem ti povedať ako je to z poisťovňou.mala som soft a vyšlo nás to na 1330 eur
@bianitka996 tak to je fajn, nemusim to hned riesit.
@bianitka996 aj s liekmi dokopy?

AHojte, nema niekto mailovu adresu na Mudr. Vranu? dakujem