icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

kitta
25. jan 2017

@babusik85 oni ti to pisu na fakturu a tie idu potom k papierom pre poistovnu. Poistovna nam nedala presny popis toho, co preplatila, takze neviem co z liekov a ukonov preplatili, ale myslim, ze v dovere na nete som citala, ze cela liecba, aj vyber liekov by mala byt v cr. Obrovskou vyhodou je podla mna to, ze nam nezostali ziadne zvyskove lieky. Vzdy nam dali presne davky a ked nam chybal napriklad Gonal jedna davka, tak nam pichli z ich otvoreneho balenia na klinike.

bianitka996
25. jan 2017

@sussah áno kompletná cena 1330 a potom ešte tuším okolo 200 eur za zmrazenie embrya

luciatt
25. jan 2017

@babusik85 Ano, riešim.Poslala som to do BA podpisať tak teraz čakam kedy mi to pošlu.Už čakam každym dňom.

babusik85
27. jan 2017

@luciatt ahoj! dostala si uz ziadost? ja cakam uz druhy tyzden od Petrenka, a nikde nic. :/

babusik85
27. jan 2017

Baby tie co ste teraz boli v Reprofite? Ako to tam vyzera? Vsetko funguje ako inokedy? Neviete ci este maju kontrolu?

luciatt
27. jan 2017

@babusik85 Ja mam dneska tiež dva tyždne čo som mu to poslala.A ešte nič.neprišlo.

marculik
29. jan 2017

@cheeky82 ahoj moja ako sa mi mate? Kedy v marci to mas termin,ako ti to pekne zbehlo ani sa mi verit nechce 🙂 ozaj teraz som bola u Dzurilovej a to este kolko krat tam budem musiet ?

marculik
29. jan 2017

@gagirl Ahoj moja ako sa Ti dari ,uz si zacala riesit Ivf ci si davas este pauzu?

cheeky82
29. jan 2017

@marculik kazdy den je náročnejší ale to k tomu patrí. Termín mam 25.3, este tuším 55 dni😀 Uz ale nechodím do prace od januára , neni mi dobre sedieť na stoličke 8 hodín.,ja som bola u dzurillovej na krv 10/1 a este mi neposlala správu lebo vraj nestíha, ma toho veľa, tak dúfam ze vysledky su Ok . Kedy mas termín? Si doma? Všetko Ok?

ina7
30. jan 2017

Kocky, tak mu ideme na to. Na Valentina ideme na konzultaciu k dr. Kneslovej. Chcela som.co.najskorsi termin, nechcela som cakat na.vychytanejsich doktorov. Myslim ze budeme.opakovat minuly protokol ked bol taky uspesny. 🙂 a teraz mi tu ukazyuje dinosaurov 😉

katkaa182
30. jan 2017

@babusik85 ja som bola 25ho na KET a vsetko prebiehalo v normalnom rezime 🙂

babusik85
30. jan 2017

@katkaa182 dakujem 🙂 aspon niekto mi napisal 🙂
a vela ludi tam bolo?

katkaa182
30. jan 2017

@babusik85 praveze sa mi zdalo ako keby tam bolo menej ludi, ci uz ked sme boli na sone alebo na transfere.

babusik85
30. jan 2017

@katkaa182 len zato sa pytam, ze mozno par bab radsej vymenili centrum.
ale mozno to je aj dobre, ak maju menej ludi, nie je taky zhon. mozno zato bola aj ta zamena,lebo uz nestihali kontrolovat jeden druheho.

babusik85
30. jan 2017

@luciatt dnes som zavolala, ze kedy mozem cakat ziadost. a ze tento tyzden s tym bude zaoberat pan dr. /inak volala som pred dvoma tyzdnami, vtedy vraveli, ze v ten den bude podpisovat/...
a ja vravim, ze uz dva tyzdne presli, ako som poslala. a ona, ze zrejme ma dolezitejsie roboty, ako nase ziadosti.
ved hej, jasne, ale keby boli v nasich situaciach, tak by to asi netahali tolko.... ale toto som jej uz nepovedala.

cheeky82
30. jan 2017

@marculik no uz mi prišli vysledky. NK klesli na 13(naposledy boli 19), za chvilu ich budem mat malo 🙂 a Annexin 15, horná hranica je 25, takze v závere uvedené ze ma uz nemusia sledovať a navrhuje vysadiť Clexane v 35tt, ale hematolog chce aby som pichala až do pôrodu, tak to este dva mesiace vydrzim

marculik
30. jan 2017

@cheeky82 no aj ja som dnes bola na poradni a moj gyn.este navrhuje pichat clexane mozno az do konca ,aj ja som doma a som aj rada ,taky klud sa nemusim aspon nervacit v praci ja mam termin az 21.7 tak este sa mi napichame toho clexane ☺

cheeky82
30. jan 2017

@marculik a vieš co to bude??

kikuska21
30. jan 2017

@babusik85 ja som cakala vyse mesiaca a nakoniec mi to ani neschvalil, ze to mozem skusit aj na slovensku, tak sme to ani neriesili potom cez poistovnu, ale docitala som sa ze to viacerym neschvalil ale ze poistovna s tym problem nemala.

babusik85
30. jan 2017

@kikuska21 vyse mesiaca? nesranduj! to riadne vela! a este ani neschvalil. tak naco to tolko drzal u seba? nepochopitelne pre mna!
a ani Ti nepodpisal ziadost?

katkaa182
30. jan 2017

@babusik85 tazko povedat kde sa stala chyba, ale fakt mi to tam teraz prislo take pokojnejsie, ani sme necakali dlho, co sa pri predchadzajucih navstevach neda povedat. Snad sa uz taka vec nebude opakovat. Muselo to byt velmi neprijemne, ci uz pre kliniku alebo rodiny :/

roxy80
30. jan 2017

@kikuska21 treba dopisat ze nesuhlasis z jeho vyjadrenim a pripisat par srdcervucich viet. Kazdej jednej neschvali. Mne tak isto dopisala som tam ze nesuhlasim z jeho vyjadrenim a poistovna schvalila. Preco si to neriesila dalej?

babusik85
30. jan 2017

@roxy80 Ty si tusim pisala, ze si cakala dva tyzdne, nie?
a ako je s KET? spravila si test?

roxy80
30. jan 2017

@babusik85 ano ja som cakala len dva tyzdne na schvalenie z poistovne. A ja uz som bola na krvicke a buduci pondelok mam prve sono😍🍀tak uvidime, ja sa bojim tesit este.

babusik85
30. jan 2017

@roxy80 ozaj? jeej super, potichocku gratulujem!! 🙂 🌹🍀 drzim palce, aby vsetko bolo OK. 🙂
ja som myslela, ze Petrenko Ti schvalil za dva tyzdne... :/ na neho si dlho cakala?

roxy80
30. jan 2017

@babusik85 petrenko mi to schvalil za tyzden, niesla som to v stredu, stvrtky schvaluje, resp. neschvaluje😉 a v pondelok to dali do posty a doslo mi to stredu.

babusik85
30. jan 2017

@roxy80 no konec! ak aj teraz schvaluje len stvrtky, tak mozem este tyzden cakat. inak doteraz som bola kludna, ale zacinam stresovat.
ms by som mala dostat 23.2. a dovtedy takymtom tempom nestihnem stimulku.
Ty si kedy riesila ziadost? toto si mala prvy pokus v Brne?

roxy80
30. jan 2017

@babusik85 ja mam jedno ivf absolvovane na slovensku a toto je nase druhe ivf a prve v brne. Inak v brne im staci ked budes mat info z poistovne ze schvalili nemusis cakat na papier dokym dojde z poistovne

babusik85
30. jan 2017

@roxy80 ale od koho by som mala info z poistovne?

marculik
30. jan 2017

@cheeky82 nie,o mesiac idem aj s priatelom tak chcem aby sme to vedeli spolu o tom co to bude 🙂