Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@sussah áno kompletná cena 1330 a potom ešte tuším okolo 200 eur za zmrazenie embrya
Baby tie co ste teraz boli v Reprofite? Ako to tam vyzera? Vsetko funguje ako inokedy? Neviete ci este maju kontrolu?
@marculik kazdy den je náročnejší ale to k tomu patrí. Termín mam 25.3, este tuším 55 dni😀 Uz ale nechodím do prace od januára , neni mi dobre sedieť na stoličke 8 hodín.,ja som bola u dzurillovej na krv 10/1 a este mi neposlala správu lebo vraj nestíha, ma toho veľa, tak dúfam ze vysledky su Ok . Kedy mas termín? Si doma? Všetko Ok?
Kocky, tak mu ideme na to. Na Valentina ideme na konzultaciu k dr. Kneslovej. Chcela som.co.najskorsi termin, nechcela som cakat na.vychytanejsich doktorov. Myslim ze budeme.opakovat minuly protokol ked bol taky uspesny. 🙂 a teraz mi tu ukazyuje dinosaurov 😉
@luciatt dnes som zavolala, ze kedy mozem cakat ziadost. a ze tento tyzden s tym bude zaoberat pan dr. /inak volala som pred dvoma tyzdnami, vtedy vraveli, ze v ten den bude podpisovat/...
a ja vravim, ze uz dva tyzdne presli, ako som poslala. a ona, ze zrejme ma dolezitejsie roboty, ako nase ziadosti.
ved hej, jasne, ale keby boli v nasich situaciach, tak by to asi netahali tolko.... ale toto som jej uz nepovedala.
@marculik no uz mi prišli vysledky. NK klesli na 13(naposledy boli 19), za chvilu ich budem mat malo 🙂 a Annexin 15, horná hranica je 25, takze v závere uvedené ze ma uz nemusia sledovať a navrhuje vysadiť Clexane v 35tt, ale hematolog chce aby som pichala až do pôrodu, tak to este dva mesiace vydrzim

@babusik85 oni ti to pisu na fakturu a tie idu potom k papierom pre poistovnu. Poistovna nam nedala presny popis toho, co preplatila, takze neviem co z liekov a ukonov preplatili, ale myslim, ze v dovere na nete som citala, ze cela liecba, aj vyber liekov by mala byt v cr. Obrovskou vyhodou je podla mna to, ze nam nezostali ziadne zvyskove lieky. Vzdy nam dali presne davky a ked nam chybal napriklad Gonal jedna davka, tak nam pichli z ich otvoreneho balenia na klinike.