Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ozaj najde sa tu niekto kto bol na ivf popri kojeni??
@ludinka Ja mam skoro dvojrocaka. Tie lieky pri.stimulke dietatu.nic nespravia, ale treba ratat ze clostil a pod ti drasticky znizia tvorbu mlieka. Podla mojej poradkyne vraj ani pokles tvorby by mi nemal odstavit maleho, ze bezne v tehotenstve uz zena nema mlieko a dieta sa dojci a ukoncuju dojcenie zeny, lebo im to neskor je neprijemne na bradavky, nie deti samotne. Takze ja idem do toho s tymto rizikom, prinajhorsom sa maly sam odstavi. Kamoske verim, ona sa zaobera prave tymito vecami, ma na to aj vzdelanie.
A hovorim.o takychto.velkych detom, nie o.takych do roka a pod.
Ahojte, neostal niektorej gonal, alebo menopur? Dik IP, surne .
@nelly3 ahoj🙂...ano, ale nemala som folikul iba cystu, tak som si dala v januari pauzu a idem teraz vo februari na dalsi, tak dufam, ze tam dajake vajko bude🙂...u na je to vzdy take neiste s tymi vajickami, ze nejak nestresujem a ked to ma byt, tak to bude...ale chcem to skusat iba do leta..potom uz asi nie, tak uvidim🙂 a kedy sa chystas ty?
Ahojte, chcem sa opytat, ci je nejaka metoda na uchytenie embryjka...Všetky vysledky mam v poriadku a 3 vkady za sebou, ale ani jeden krat sa embryjko neuchytilo :(
Ahojte,
chcem sa spýtať, či ste niektorá počúvali na stanici TLC - bolo to asi pred 1 mesiacom - program (neviem jeho názov) o jednej žene - bola tuším z Anglicka alebo z Ameriky, neviem presne a vyšlo jej 18 IVF - a v 41 rokoch porodila krásne dvojičky. Ak áno, napíšte mi o tom viac. Lebo som to dobre nezachytila - že sa jej to práve na 18 x podarilo. Také ženy sú pre mňa hnacím motorom, ísť do toho i po 40. Ale tak. Píšte len tie, ktoré ste o tom počuli. Pekný deň.
Opravujem porodila v 41 rokoch nie dvojičky, ale dokonca trojičky. A sama povedala, že bola z tých detičiek veľmi šťastná. A vysmiala ľudí, ktorí sa jej roky vypytovali na deti.
Ahojte. Nemam Menopur. Prosim IP. Dakujem.
Tak dievcatka od dnes som s vami. Zacala som stimulovat po 4x a verim ze posledny.

@babusik85 volala som tej p. BLASKOVEJ co ma na starosti ziadosti zahranicne, nie tie co su na slovensku. Staci zavolat na info cislo do vszp.