icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ingrid0105
3. feb 2017

@santeema držím palce🙂

cmudlo
3. feb 2017

Nemá niekto 1 ks cetrotide náhodou?

magdushhh
4. feb 2017

Ahojte, prosim aka dlha je cca cakacia doba kym sa dostanete na konzultaciu? Resp. ako dlho prebieha cely proces? Chceli by sme vyskusat IUI, je tu niekto kto bol na IUI a bolo uspesne? dakujem

karmen007
4. feb 2017

@ria191 Ahoj, prosím môžem sa spýtať - na základe čoho alebo akej metódy Ti vyšlo 7 IVF ? Lebo som už zúfalá, či mám ísť znova do toho. To čakanie hrozné, a ešte horší záver - sklamanie. Maj sa pekne.

ria191
4. feb 2017

@karmen007 nie 7. IVF ale siedmy vklad ivf boli 4. Na základe umeleho prechodu. Pred KETom mi pichli injekciu vďaka ktorej moje telo bolo v umelom prechode a moje hormóny sa potom neplietli do uhniezdovania embrya. U mna toto zabralo. Vždy sa oplatí ist a do ďalšieho pokusu Co ak ten je zrovna ten pravý?

cistomilka
4. feb 2017

@kikuska21 presne tak,ani neviem či to on vôbec niekomu schválil 🙂 mne napísal že neschvaluje,že sa to dá aj na Slovensku a poistovna s tym nemala problém.

kikuska21
5. feb 2017

@roxy80 ako som napisala vyssie docitala som sa ze to poistovni problem nerobi ale az neskor, neriesila som to preto dalej cez poistovnu lebo som uz mala zacat so stimulaciou a ziadost mi od Petrenka prisla cca 4 dni predtym, a nevedela som ako na to zareaguje poistovna a dalsi mesiac cakat, a aj tak sme nakoniec isli na soft co poistovna ani nepreplaca.

miskab
5. feb 2017

@kikuska21 Ahoj prosim ta co ta vyslo Soft v Brne ? dakujem 🙂

kikuska21
5. feb 2017

@miskab ahoj, bola som v reprogenesise a stalo ma to tam okolo 1100 € ( bez liekov )

miskab
5. feb 2017

@kikuska21 a lieky kolko asi stoja ?

kikuska21
5. feb 2017

@miskab podľa toho čo ti predpíšu, mňa vyšli asi okolo cca 500 €

miskab
5. feb 2017

@kikuska21 fuuuha dost , mna vysli lieky pri klasickom IVF 250 eur

kikuska21
5. feb 2017

@miskab no je to dosť, ja som mala gonal a ten je dosť drahý

peterajova
6. feb 2017

Nas vysli lieky 800, tiez sa mi v lekarni podlomili kolena🙂 ale na druhej strane stalo to za to

lenockalenka
6. feb 2017

@magdushhh ahoj, my sme sa objednávali koncom januára a objednali nás v polovici februára, takže približne 3 týždne. Napísali sme im mail, vypísali dotazník a poslala som prefotené výsledky vyšetrení, ktoré sme dovtedy mali 🙂 Potom nám poslali termín a meno lekára, ku ktorému sme objednaní na konzultáciu. Ten termín sme mali potvrdiť alebo dohodnúť sa na inom. Nám vyhovoval.

karmen007
6. feb 2017

@ria191 Ahoj, tak to je myslený 7 vklad a 4 ivf. Ale asi si mala zamrazené ? Keď si mala KET. Lebo ja som ešte ani raz nemal zamrazené, bohužiaľ po KET som sa nikdy nedostala. Ale tak. Nechápem, čo píšeš o umelom prechode. Ja som mala na mysli, nejakú super metódu, ktorá Ti zabezpečila, že sa to ujalo. To som sa mýlila. Ale aj tak díky za odpoveď.

ria191
6. feb 2017

@karmen007 toto je metoda ktorú zvolil doktor alebo liečebný postup. Ak si myslela nejaké babské rady tak tych je určite zopár ako ananás papať po vklade, alebo červene víno takých je mrte. Každopádne ak máte kvalitne embrya a ty si relatívne v poriadku treba zvoliť aj inu liečebnu metódu ako napr. spomínaný umelý prechod. Nemusíš mat nic na mrazenie skratka by si po stimulácii nešla na ET ale by ti embryo zamrazili tym pádom by si mohla ist na KET

chmurkaxy
6. feb 2017

Baby,stalo sa vám,že sa z Brna neozvali ohľadom ďalšieho postupu? Bola som u svojej lekárky na sono kvôli KET a volala som 12:40 do Brna. Povedali mi,že sa mi ozvú. 15:30 som sa im pripomenula a že sa lekár ozve a je 17:12 a stále nič. A to majú ordinačné hodiny do 17:00. Čo robiť? Tiež ma moja lekárka neobjedna len tak z minúty na minútu,lebo ma veľa pacientok.

buba08
6. feb 2017

@chmurkaxy mne sa toto stáva pravidelne, doktor sľúbi, ze sa ozve a nic, musíš ich bombardovať telefonátmi, aby sa ozval, tipujem, ze hovoríš o Vranovi?

chmurkaxy
6. feb 2017

@buba08 hej, Vrána. Ale nakoniec zavolal o 17:42, ktovie, či ho k tomu podnietil môj mail 🙂))

buba08
6. feb 2017

@chmurkaxy napisala si mu výhražný mail? 😉 😂😅, ale nie, žartujem 😉

babusik85
7. feb 2017

Baby nemate mailovu adresu na pani, ktora vybavuje ziadosti do zahranicia vo Vszp?
Vola sa asi Blaskova.
@ssegra?

zibi
7. feb 2017

@ria191 a aku injekcku ti dali ? diphereline??

zibi
7. feb 2017

@vivien391
a mas v poriadku aj imunologiu?
inak ze vraj na to uhniezdenie zabera aj intralipid infuzka...davaju ju aj v brne ..ale je lepsei, ked si to das pichnut niekde inde pretoze ja som v brne platila za to asi 100 eur, pricom klasicky na imunologii platis asi len 8 E cize to je podstatny rozdiel

zibi
7. feb 2017

baby ked som mala uz 39 rokov a este jeden pokus cez poistovnu tak mi to prepadlo uz?
je to chapane tak, ze v den narodenin to uz nepreplatia , alebo beru aj nacatych 39?

chmurkaxy
7. feb 2017

@zibi ahoj Zibi, neviem určite, ale ja som to pochopila,že do 39. narodenín :( ale zavolaj na infolinku do svojej zdravotky,možno sa mýlim.

https://www.vszp.sk/poistenci/zdravotna-starost...

zibi
7. feb 2017

@chmurkaxy dakujem , ale asi to je tak ako hovoris

chmurkaxy
7. feb 2017

@buba08
Ale nieeee. Sak ja mam Vránu rada,len ma to tak zarazilo, že sa neozyvaju. Ale nedávno som s ním riešila, že či nevieme dať dve embrya (kvôli cisárskemu nedovolí), tak si ma asi ešte pamätá z tej konverzácie a radšej zavolal aj neskôr 😀

dena22
7. feb 2017

@ria191 ahoj ria, prosim ta, ako to prebiehalo, ten umely prechod? nie je to nebezpecne? nerozhasi to hormony potom nadobro?

buba08
7. feb 2017

@chmurkaxy nemáš u nho trochu problem s mailami? mne často krát odpíše po 4-5 dnoch, co je niekedy, ked je niečo súrne dost neskoro