Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Dobrý deň. Som študentkou medicíny a pred pár mesiacmi som sem pridávala dotazník týkajúci sa vplyvu autoimunitných chorôb na plodnosť u žien. Vďaka Vám sa mi podarilo nazbierať vyše 140 odpovedí, za čo Vám chcem veľmi pekne poďakovať. Avšak odpovede mám najmä od zdravých žien a preto ich nemám s čím porovnať. Tak by som Vás ešte raz chcela poprosiť, či by ženy trpiace akoukoľvek autoimunitnou chorobou boli ochotné mi dotazník k diplomovej práci vyplniť. Všetko je anonymné a zaberie to menej ako 5 minút. Veľmi by mi to pomohlo. Vopred ĎAKUJEM 🙂 http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s podávaním infúzie intralipid? Ze vraj to môže pomôcť pri uhniezdovani embrya ...
baby ja som zasa ostala so starych korcul😉 jedina co nie som tehu😨 ..no uz sa to musi nejako zmenit 🙄 ja som tu asi na tom konovi dajaky inventar stary ... hrooozneeee 🙊
@sussah neviem to teraz narychlo najst. Ale bolo tam nieco v zmysle, ze intralipidy pomahaju vystelke maternice a moduluju imunitnu reakciu v maternici. Intralipid ako keby modifikoval imunitnu situaciu v maternici, ze embryo nie je odmietnute a uhniezdi sa
Nemusi to u kazdeho platit, ale nieco vytvara take, ze sa embryko prijme, take dobre prostredie 🙂 a jasne znizuje nk bunky a tym padom podporuje nidaciu, ale okrem toho, aj ked to zvysene nemas, pomaha pri uhniezdovani ..
@sussah no skus
ale ked ti mozem poradit si vybav nech ti to pichnu niekde inde ako v centre ..v reprofite som za to platila 100 eur a v cenrach repro imuno za to platis cca od 7 do 9 e za infuzku a to je sakra rozidel...a ked si zobereis ze si to mas davat pred odberom, vkladom a po pozirivnom teste minimalne tak len 300 stovky za infuzky to je ine kafe..chodis do centra reprodukcnej imunologie? lebo tam to bezne pichaju? mas repro imuno spravene?
@dena22 ahoj nerozhasí to hormóny nadobro vsetko sa dostane po case do normálu je to bežná liečebná Metoda napr. aj pri endometrioze. A nebezpečne? tak isto ako každé ine hormóny. V určitý den cyklu sa pichne injekcia diphereline potom sa zase v určitý cas ktorý naplánuje doktor nasadí estrimax na rast sliznice a následne naplánuje KET to je iba zhruba Načrtnute ako to prebieha.
@zibi nie si sama aj ja tu este strasim😉
😀😔🙄
@ingrid0105
@ingrid0105
@zibi baby aj ja som este tu 😧☹️😫
Ahojte, mám jednu otázočku, sme objednaní do Reprofitu na 1.konzultáciu,poslali sme mailom výsledky vyšetrení, ktoré sme absolvovali - no sú z min.roku. Myslíte, že ich budeme ich musieť absolvovať pred IVF ešte raz? Ďakujem.
@saldiv no pekne tak ideme na to baby dame to tento rok😲
@ssegra jeej myslela som na teba není dávno že dávno si tu nebola, že už si asi po pôrode😃 držím moc palce nech už máš princeznú pri sebe.

@buba08 mne odpisal za 2 dni.