icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

sussah
7. feb 2017

@buba08 mne odpisal za 2 dni.

julie_k29
7. feb 2017

Dobrý deň. Som študentkou medicíny a pred pár mesiacmi som sem pridávala dotazník týkajúci sa vplyvu autoimunitných chorôb na plodnosť u žien. Vďaka Vám sa mi podarilo nazbierať vyše 140 odpovedí, za čo Vám chcem veľmi pekne poďakovať. Avšak odpovede mám najmä od zdravých žien a preto ich nemám s čím porovnať. Tak by som Vás ešte raz chcela poprosiť, či by ženy trpiace akoukoľvek autoimunitnou chorobou boli ochotné mi dotazník k diplomovej práci vyplniť. Všetko je anonymné a zaberie to menej ako 5 minút. Veľmi by mi to pomohlo. Vopred ĎAKUJEM 🙂 http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

marverka
7. feb 2017

@zibi ahoj, ukoncene vkladom do 39r.,

sussah
7. feb 2017

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s podávaním infúzie intralipid? Ze vraj to môže pomôcť pri uhniezdovani embrya ...

ria191
7. feb 2017

@zibi ano diphereline

zibi
7. feb 2017

@sussah mne to pichli .. hej moze pomoct, ze vraj prospieva nidacii embrya

sussah
7. feb 2017

@zibi a mala si aj nejaký dôvod alebo len preventívne?

zibi
7. feb 2017

@marverka jemineee ahooooj 😀 sa neozves dostanes normalne 😀 co nove??? piss volaj prehanaj 😀
cize som uz pase do kelu ...

zibi
7. feb 2017

@sussah ahoj
no ja som mala zvysene nk bunky ..ale pomaha
mala som k tomu clanok ked najdem tak ho tu supnem ..

zibi
7. feb 2017

baby ja som zasa ostala so starych korcul😉 jedina co nie som tehu😨 ..no uz sa to musi nejako zmenit 🙄 ja som tu asi na tom konovi dajaky inventar stary ... hrooozneeee 🙊

sussah
7. feb 2017

@zibi ďakujem 🙂

zibi
7. feb 2017

@sussah neviem to teraz narychlo najst. Ale bolo tam nieco v zmysle, ze intralipidy pomahaju vystelke maternice a moduluju imunitnu reakciu v maternici. Intralipid ako keby modifikoval imunitnu situaciu v maternici, ze embryo nie je odmietnute a uhniezdi sa
Nemusi to u kazdeho platit, ale nieco vytvara take, ze sa embryko prijme, take dobre prostredie 🙂 a jasne znizuje nk bunky a tym padom podporuje nidaciu, ale okrem toho, aj ked to zvysene nemas, pomaha pri uhniezdovani ..

sussah
7. feb 2017

@zibi keby to zafungovalo tak bolo by to supeer 😍

zibi
7. feb 2017

@sussah no skus
ale ked ti mozem poradit si vybav nech ti to pichnu niekde inde ako v centre ..v reprofite som za to platila 100 eur a v cenrach repro imuno za to platis cca od 7 do 9 e za infuzku a to je sakra rozidel...a ked si zobereis ze si to mas davat pred odberom, vkladom a po pozirivnom teste minimalne tak len 300 stovky za infuzky to je ine kafe..chodis do centra reprodukcnej imunologie? lebo tam to bezne pichaju? mas repro imuno spravene?

sussah
7. feb 2017

@zibi dnes som prišla z imunológie a tam mi to navrhla pani doktorka a povedala že stojí to u nich 8 Eur.Ano aj som si všimla,že sa za to platí v centrách dosť.

zibi
7. feb 2017

@sussah super ... a mas nieco zvysene? v akom centre si bola?

sussah
7. feb 2017

@zibi bola som na Repro imunologii v Prešove.Vsetky testy mám tam ok. Len preventívne to navrhla. Jediné zvýšený mám Prolaktin na endokrinologii

zibi
7. feb 2017

@sussah no aj z prolaktinu su tazkosti s otehotnenim
a u koho si bola v presove? u lestana ? ci ?

sussah
7. feb 2017

@zibi bola som v Adle u Estokovej. Naozaj veľmi zlatá a asi najmilšia doktorka čo som zatiaľ stretla.

zibi
7. feb 2017

@sussah jej aj ja som u nej bola akurat 😀 som velmi spokojna a paci sa mi jej pristup a nic nenanucuje ...

ria191
7. feb 2017

@dena22 ahoj nerozhasí to hormóny nadobro vsetko sa dostane po case do normálu je to bežná liečebná Metoda napr. aj pri endometrioze. A nebezpečne? tak isto ako každé ine hormóny. V určitý den cyklu sa pichne injekcia diphereline potom sa zase v určitý cas ktorý naplánuje doktor nasadí estrimax na rast sliznice a následne naplánuje KET to je iba zhruba Načrtnute ako to prebieha.

ingrid0105
8. feb 2017

@zibi nie si sama aj ja tu este strasim😉

zibi
8. feb 2017

😀😔🙄
@ingrid0105

saldiv
8. feb 2017

@ingrid0105
@zibi baby aj ja som este tu 😧☹️😫

aaangelll
8. feb 2017

Ahojte, mám jednu otázočku, sme objednaní do Reprofitu na 1.konzultáciu,poslali sme mailom výsledky vyšetrení, ktoré sme absolvovali - no sú z min.roku. Myslíte, že ich budeme ich musieť absolvovať pred IVF ešte raz? Ďakujem.

ingrid0105
8. feb 2017

@saldiv no pekne tak ideme na to baby dame to tento rok😲

ssegra
8. feb 2017

@aaangelll ahoj, podla mna nie...my sme mali tiez vysetrenia nie uplne aktualne a nevadilo im to. Partnerovi akurat zobrali krv na zistenie hladiny testosteronu a poslali nas na genetiku, inak nic

aaangelll
8. feb 2017

@ssegra ďakujem 🙂 veď to, aj podľa dotazníka vidia kedy boli odbery a vyšetrenia robené. Na genetiku posielajú každého? Alebo ste mali nejaký dôvod prečo vás tam poslali?

ssegra
8. feb 2017

@aaangelll tiez si myslim, ze ak by im nieco chybalo tak ti napisu aby ste si to este dorobili. My sme mali velmi zly spermiogram a preto nas poslali na genetiku.

bianitka996
8. feb 2017

@ssegra jeej myslela som na teba není dávno že dávno si tu nebola, že už si asi po pôrode😃 držím moc palce nech už máš princeznú pri sebe.