Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
No baby ešte aj ja tu straším. Tiež už pomerne dlho.😝
@bianitka996 este nemam, dufam ze uz kazdym dnom sa vypyta na svet, lebo chvilami toho uz mam plne brejle 😀 ved aj tebe sa to uz pekne krati a co vlastne budete mat? srzim alce a prajem ti rychly a bezproblemovy porod 🙂
@aaangelll mi hovor nam to trvalo od objednania do dna vkladu rovno 7 mesiacov a ked mi bolo uz dlho vzdy som si hovorila, ze vsetko ma svoj cas a asi to tak ma byt. a asi aj bolo ked sa nam to podarilo... velmi ti prajem aby to aj vam vyslo a mohla si sa tesit na ten maly, velky zazrak 🙂
@ssegra dievčatko ellinku, aj ja už v noci nespím, brucho veľké snáď to pôjde už rýchlo.
@bianitka996 pekne meno mate vybrate...my budeme mat Adelku. mi hovor, hadam kazdu pol hodinu som hore co sa otacam a to ma vzdy zobudi :-/
jaj baby ..to sme teda particka 😀😝🙊
@tlucka
@nelly3
@skaredekacatko
@ingrid0105
@saldiv
baby co si myslite o iscare mt ... ked to teraz patri pod reprofit?
@zibi ja idem pisala som to aj na fcb Dc. Tomas sa na neho tesim neviem kto to spominal ale vraj konzultuje s brnom.
@skaredekacatko ano on konzultuje s brnom. Ja som tam bola
@skaredekacatko
@zibi
@nelly3
@tlucka @saldiv baby a co mate noveho? Riesite nejake vysetrenia? Mate nejake zlepsovaky na otehu?😀
@ingrid0105 ako to vyzera teraz v iscare?
ja som rozmyslala , ze by sme v zime sli
chcela som v lete ale nakopili sa nam veci ,tak by som to dala asi az na zimu
len to je dobre na reprofite ze tam mali za kazde icsi 33 eciek jedno napichnutie foliku
cennik martin soft 600 ci kolko plus napichnutie 1-3 asi 200 cize ja za jedno zaplatim to co za tri ? od veci ..to sa mi na brne pacilo
naposledy sme nemali vklad a nam zobrali 170 e tak su seriozny brnaci ... ako iscare? napis svoj nazor..docent je super..ale potrebujeme aj embryologov takze co myslis?
tak @zibi nechodim tu moc, ale vcera som chcela nabrat poz. energie a nadabila som na Teba.
Nove nic, v decembri pred Vianocmi som bola opäť na kyrete a teraz už ani neviem či chcem ešte dačo skúsiť, alebo to ukončiť. Ale asi jediný kto si donedávna myslel, že by nám to mohlo víst, som bola asi len ja sama, dr.nie
no ak si mala 39 tak Ti pokus prepadol ja ked som bola taka mladica ako ty, tak som chcela ist do Brna, ale nestihla som to vybavit a ziadost na Slovensku som mala schvalenu 6 mesiacov tak som to stihla. A vy co nove?
Ahoj, mali ste niektorá pri soft stimulácii aj injekcie s nižšími dávkami hormonov (orgalutran ,menopur) alebo len tabletky?
@black33 ahoj,ja začinam tento mesiac soft cyklus,s nizkymi dávkami(gonal,orgalutran) 😊125IU-gonal
@nelly3 @tlucka @skaredekacatko @zibi @ingrid0105 @saldiv ja som tiež ešte stále tu...moc neprispievam...len sem tam...ale čítam...dnes som mala opu. Mala som nakoniec len 2 vajka. Z 8 folikov...vraj tie ostatne boli folikularne cysty...tak ale som vďačná aj za tie 2. Držte mi prosím palce. Zajtra mam volať ako sa oplodnili, potom vo štvrtok a vklad by mal byť v pondelok. Veľmi sa bojím....dúfam že bude čo vkladať 🙏🙏🙏
@cmudlo drzim moja velmi aby sa obe oplodnili a pekne sa delili🙂bude to dobre🙏
@zibi ja som v iscare nebola ale reprofit je u mna top a hlavne embryologovia i ked teraz mali ten omyl.
@ingrid0105 myslim ,ze si uz daju sakramensky pozor
@zibi
@ingrid0105 Ďakujem 😘 chcela by som vložiť jedno a jedno zmraziť...no uvidíme aké vlastne budú...no šanca ze z 2 sa 2 krásne oplodnia a budú z nich XB alebo fhb HB alebo fhb

@zibi
moja ja tu strasim dlhsie ako ty, ale bojujeme stale😉