icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

nelly3
8. feb 2017

@zibi
moja ja tu strasim dlhsie ako ty, ale bojujeme stale😉

tlucka
8. feb 2017

@zibi Ja ja tu ešte straším a asi aj dlho budem, neboj. Neboj, nie si v tom sama... Je nás tu ešte zopár, ale okruh zúfalých snažiliek sa zmenšuje. Takže to znamená, že aj my sa raz dočkáme 🙂

skaredekacatko
8. feb 2017

No baby ešte aj ja tu straším. Tiež už pomerne dlho.😝

aaangelll
8. feb 2017

@ssegra bodaj by sme mali pravdu 🙂 joj, keď to čakanie na všetky tie vyšetrenia a výsledky vždy tak dlho trvajú. Pozerám, že vy ste boli v Brne úspešní, gratulujem 🙂 prajem ešte príjemné tehuľkovanie 😉🍀

ssegra
8. feb 2017

@bianitka996 este nemam, dufam ze uz kazdym dnom sa vypyta na svet, lebo chvilami toho uz mam plne brejle 😀 ved aj tebe sa to uz pekne krati a co vlastne budete mat? srzim alce a prajem ti rychly a bezproblemovy porod 🙂

ssegra
8. feb 2017

@aaangelll mi hovor nam to trvalo od objednania do dna vkladu rovno 7 mesiacov a ked mi bolo uz dlho vzdy som si hovorila, ze vsetko ma svoj cas a asi to tak ma byt. a asi aj bolo ked sa nam to podarilo... velmi ti prajem aby to aj vam vyslo a mohla si sa tesit na ten maly, velky zazrak 🙂

bianitka996
8. feb 2017

@ssegra dievčatko ellinku, aj ja už v noci nespím, brucho veľké snáď to pôjde už rýchlo.

ssegra
8. feb 2017

@bianitka996 pekne meno mate vybrate...my budeme mat Adelku. mi hovor, hadam kazdu pol hodinu som hore co sa otacam a to ma vzdy zobudi :-/

zibi
8. feb 2017

@nelly3

@tlucka
@skaredekacatko

jaj baby ..to sme teda particka 😀😝🙊

zibi
8. feb 2017

@tlucka
@nelly3
@skaredekacatko
@ingrid0105
@saldiv

baby co si myslite o iscare mt ... ked to teraz patri pod reprofit?

zibi
8. feb 2017

@dena22 cau kočica ..ako sa mas? napis IP co noveho ... 😀😉

skaredekacatko
8. feb 2017

@zibi ja idem pisala som to aj na fcb Dc. Tomas sa na neho tesim neviem kto to spominal ale vraj konzultuje s brnom.

ingrid0105
8. feb 2017

@skaredekacatko ano on konzultuje s brnom. Ja som tam bola

ingrid0105
8. feb 2017

@skaredekacatko
@zibi
@nelly3
@tlucka @saldiv baby a co mate noveho? Riesite nejake vysetrenia? Mate nejake zlepsovaky na otehu?😀

aaangelll
8. feb 2017

@ssegra Ďakujem😍snáď budeme mať aj my takéto šťastie.. A ako sa hovorí, trpezlivosť ruže prináša..a u vás to platí mnohonásobne -vám priniesla plnú priehršť ruží.. 👣😆 krásné 👶 gratulujem..oplatilo sa čakať.. 7 mesiacov..asi na niektoré vyšetrenia sa čaká dosť dlho.

zibi
8. feb 2017

@ingrid0105 ako to vyzera teraz v iscare?
ja som rozmyslala , ze by sme v zime sli
chcela som v lete ale nakopili sa nam veci ,tak by som to dala asi az na zimu
len to je dobre na reprofite ze tam mali za kazde icsi 33 eciek jedno napichnutie foliku
cennik martin soft 600 ci kolko plus napichnutie 1-3 asi 200 cize ja za jedno zaplatim to co za tri ? od veci ..to sa mi na brne pacilo
naposledy sme nemali vklad a nam zobrali 170 e tak su seriozny brnaci ... ako iscare? napis svoj nazor..docent je super..ale potrebujeme aj embryologov takze co myslis?

marverka
8. feb 2017

tak @zibi nechodim tu moc, ale vcera som chcela nabrat poz. energie a nadabila som na Teba.
Nove nic, v decembri pred Vianocmi som bola opäť na kyrete a teraz už ani neviem či chcem ešte dačo skúsiť, alebo to ukončiť. Ale asi jediný kto si donedávna myslel, že by nám to mohlo víst, som bola asi len ja sama, dr.nie
no ak si mala 39 tak Ti pokus prepadol ja ked som bola taka mladica ako ty, tak som chcela ist do Brna, ale nestihla som to vybavit a ziadost na Slovensku som mala schvalenu 6 mesiacov tak som to stihla. A vy co nove?

zibi
8. feb 2017

@marverka moja mi je luto ... ☹
mi zavolaj ...pokecame cez telefon
myslim na Teba❤❤❤

black33
8. feb 2017

Ahoj, mali ste niektorá pri soft stimulácii aj injekcie s nižšími dávkami hormonov (orgalutran ,menopur) alebo len tabletky?

cistomilka
8. feb 2017

@black33 ahoj,ja začinam tento mesiac soft cyklus,s nizkymi dávkami(gonal,orgalutran) 😊125IU-gonal

haannka
8. feb 2017

@black33 ahoj....ja som mala iba clostylbegyt

cmudlo
8. feb 2017

@nelly3 @tlucka @skaredekacatko @zibi @ingrid0105 @saldiv ja som tiež ešte stále tu...moc neprispievam...len sem tam...ale čítam...dnes som mala opu. Mala som nakoniec len 2 vajka. Z 8 folikov...vraj tie ostatne boli folikularne cysty...tak ale som vďačná aj za tie 2. Držte mi prosím palce. Zajtra mam volať ako sa oplodnili, potom vo štvrtok a vklad by mal byť v pondelok. Veľmi sa bojím....dúfam že bude čo vkladať 🙏🙏🙏

ingrid0105
8. feb 2017

@cmudlo drzim moja velmi aby sa obe oplodnili a pekne sa delili🙂bude to dobre🙏

ingrid0105
8. feb 2017

@zibi ja som v iscare nebola ale reprofit je u mna top a hlavne embryologovia i ked teraz mali ten omyl.

zibi
8. feb 2017

@ingrid0105 myslim ,ze si uz daju sakramensky pozor

zibi
8. feb 2017

@cmudlo drzim palce moja..vyjde to.musis pozitivne mysliet.
Chces si dat obe vlozit?ja by som sla uz len do jedneho embryjka..

cmudlo
9. feb 2017

@zibi
@ingrid0105 Ďakujem 😘 chcela by som vložiť jedno a jedno zmraziť...no uvidíme aké vlastne budú...no šanca ze z 2 sa 2 krásne oplodnia a budú z nich XB alebo fhb HB alebo fhb

cmudlo
9. feb 2017

@zibi chcela som napísať že šanca ze budu obe XB,HB alebo FHB je veľmi malá...

sussah
9. feb 2017

@cmudlo mozem sa opytat, ze ako sa vlastne hodnotia tie embrya podla kvality? Lebo nam nic nikto nevysvetlil. Ktore pismenko co znamena (XB, HB)? Dakujem pekne.

cmudlo
9. feb 2017

@sussah zatiaľ toto som nasla na nete lebo som v praci, ale doma mám iné co mi dali oni tak ti odfotim a poslem