icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

haannka
16. feb 2017

@gagirl 40 😔

ingrid0105
16. feb 2017

@haannka ja 42 a ideme dalej. Vek je len cislo😉

gagirl
16. feb 2017

@ingrid0105 dakujem moja velmi pekne😘Nehnevajte sa ze som vam to skor neprezradila ale potom co sa nam naposledy stalo som mala este strach..Z celeho srdca ti prajem aby vam to tiez uz cim skor vyslo,aby sa aj vam konecne splnil vas sen❤

gagirl
16. feb 2017

@haannka ja som mala 40 minule leto..a vidis..Tiez som bola v strese kvoli veku..A ide to aj v tomto veku..drzim vam moc palce❤

ingrid0105
16. feb 2017

@gagirl kde by som sa hnevala. Chapem tvoje obavy a je skvele ze male je zdravucke🙂 a dakujem

haannka
16. feb 2017

@ingrid0105 jeee vazne? tak to je dalsie nakopnutie vpred...drzim palce nech je rok 2017 ten pravy. Ja sa smejem ze na 30-tku mi v centre dali darcek a tetaz chcem na 40-tku 😂

tlucka
16. feb 2017

@gagirl Maji, z celého 💗 GRATULUJEM. Úžasná správa

gagirl
16. feb 2017

@tlucka dakujem pekne Lucka..na rade si teraz ty❤

aaangelll
16. feb 2017

@leelloo ďakujem krásne, budem to musieť aj ja s mojou obvodnou alebo s gynekológom vyskúšať 🙂

diska
16. feb 2017

@gagirl waaaw,,,,Blahozelam,,straaasne sa tesim az mam zimomriavky...krasne a pohodove tehulkovanie,je to naozaj zazrak..🙏❤

skaredekacatko
16. feb 2017

@gagirl Gratulujem to je ze super sprava

sticker
santeema
16. feb 2017

@gagirl jeziiiiissss🙂)...ja som to vedelalaaa...tak ti prajem a tak sa tesim maji🙂)..tak ty si zacala nas tehu vlacit v tomto roku🙂) nech ide vsetko dobre zelam... a davaj priebezne info ako pokracujete🙂

santeema
16. feb 2017

@ingrid0105 ahoj, ale nie nebola, lebo ma tek brutalne seklo prvy krat v zivote, ze som musle ist k fyzioterapeutovi, aby mi to odblokol. mala som ist tento piatok na odber vajicok, ale nechcem to velmi tlacit, ked som nie celkom fit. ale v marci dufam, ze uz sa nic momoriadne neprihodi a pojdem. a ty ako? prekvap nas aj ty ako majka🙂)

santeema
16. feb 2017

@lenka54321happy pamatam si ta🙂...mas oliverka narodeneho ako moj alexik🙂..dufam, ze sa mavas v uk ok a toto druhe babo bude pekne v brusku rast a bude vsetko v poriadku🙂

lenka54321happy
16. feb 2017

@gagirl
Jezis ja som taka stastna!!!
Pamatam
Si ta!
Tak si to zasluzis!
Ty si vzdy ochotna, druhym radila a pomahala!
Straaaaaasne ti to prajem!!
Zazraky sa fakt deju!!!!
Baby!!!!!!
Kazdej to vide!!!

ingrid0105
16. feb 2017

@santeema no nech sa ti ulavi co najskor🙂 u mna to nehrozi take prekvapenie mam podviszane vajcovody. Teraz uzivam lieky na stitku lebo mam 3,5 tak dam tomu mesiac liekyvuz som naskreckovala a ideme na to. Medzitym skocim do imunovitalu este na jeden kontrolny odber. Dcera caka dvojicky tak to velmi prezivam s nou a velmi sa tesim❤

xlolax80
16. feb 2017

Kocky, ostala mi nova nenacata krabica Crinone gel plus 6 ks zo starej. Datum exp. 04/2019. Ak by mal niekto zaujem, piste IP.

santeema
16. feb 2017

@ingrid0105 tak drzim palce, ja som to myslela skor, ze by si sla na tajnaca na vklad a prekvapila nas🙂)..

gagirl
16. feb 2017

@diska dakujem pekne..si zlata😘 Ano je to zazrak,nas dar od Boha❤,
Vy sa ako mate s krpcekom?chystate sa na dalsie ivf?😉

gagirl
16. feb 2017

@santeema dakujem velmi pekne😘❤ jasne..budem podavat priebezne info co a ako pokracujeme 🙂 A verim ze sa cim skor pridaju aj ostatne kocky,najma "stare korculky" a tento rok bude pre vsetky ten pravy a uspesny..

gagirl
16. feb 2017

@lenka54321happy dakujem ti velmi pekne,ano my sme boli nejak spolu tehu v 2014 ak sa nemylim..Vidim ze aj vam sa zadarilo prirodzene napriek tomu co vam povedali..Je to aj pre ostatne dievcata velka nadej ze napriek vsetkemu co povedia lekari to vzdy moze vyjst aj prirodzene..Nadej je vzdy,a zazraky sa deju..Drzim aj vam velmi palce aby to vsetko pekne islo ako ma aj teraz..Kedy ides na krv?a sono?

gagirl
16. feb 2017

@skaredekacatko dakujem pekne..verim ze sa tento rok pridas aj ty😉❤

mili78
16. feb 2017

@gagirl ...aj ja ti gratulujem...casto som ta citala...naozaj si to zasluzis za tu vsetku trpezlivost co si v sebe mala...nech ste obaja v poriadku a nech je kazdy novy den blizsim schodikom ku tvojmu stastiu 🙏❤

saldiv
16. feb 2017

@gagirl tak mne dnes takmer telefon vypadol ked som toto tu prečítala! Ja ti zo srdca gratulujem! Toto je uplne to najkrajšie co si mohla sem napisat a drzim palce do uspesneho konca aby ste mali veeeela radosti. Dievcata, @gagirl, @lenka54321happy taketo správy tato skupina potrebuje ako sol 😘😍😍😘😘😍😍👍🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

buba08
16. feb 2017

@gagirl Majka,každým dnom som očakávala kedy to prezradíš kockám v RF 😉,ešte raz blahoželám,teším sa,že je bábätko v poriadku 🙂

gagirl
16. feb 2017

@mili78 dakujem ti velmi pekne,aj za tvoje pekne slova 😘

gagirl
16. feb 2017

@saldiv ano..presne preto som to uz napisala aby som vam kocky dodala nadej a vieru ze raz to vyjst musi..ci uz pomocou ivf alebo prirodzene.Ale vyjde to.! .Ano a verim ze vsetky raz budeme odmenene za nasu vydrz a za to co vsetko sme preto spravili..Vsetkym vam tiez velmi drzim palce,hlavne dlhorocnym snazilkam a verim ze tento rok bude velmi plodny..😘🙏👍❤

gagirl
16. feb 2017

@saldiv a zabudla som..dakujem ti velmi pekne..Drzim ti velmi tiez palce😘❤

gagirl
16. feb 2017

😉dakujem pekne..verim ze coskoro sa pridas aj ty❤

gagirl
16. feb 2017

@buba08 posledny prispevok bol pre teba..