Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@haannka ja 42 a ideme dalej. Vek je len cislo😉
@ingrid0105 dakujem moja velmi pekne😘Nehnevajte sa ze som vam to skor neprezradila ale potom co sa nam naposledy stalo som mala este strach..Z celeho srdca ti prajem aby vam to tiez uz cim skor vyslo,aby sa aj vam konecne splnil vas sen❤
@gagirl kde by som sa hnevala. Chapem tvoje obavy a je skvele ze male je zdravucke🙂 a dakujem
@ingrid0105 jeee vazne? tak to je dalsie nakopnutie vpred...drzim palce nech je rok 2017 ten pravy. Ja sa smejem ze na 30-tku mi v centre dali darcek a tetaz chcem na 40-tku 😂
@gagirl Gratulujem to je ze super sprava

@ingrid0105 ahoj, ale nie nebola, lebo ma tek brutalne seklo prvy krat v zivote, ze som musle ist k fyzioterapeutovi, aby mi to odblokol. mala som ist tento piatok na odber vajicok, ale nechcem to velmi tlacit, ked som nie celkom fit. ale v marci dufam, ze uz sa nic momoriadne neprihodi a pojdem. a ty ako? prekvap nas aj ty ako majka🙂)
@lenka54321happy pamatam si ta🙂...mas oliverka narodeneho ako moj alexik🙂..dufam, ze sa mavas v uk ok a toto druhe babo bude pekne v brusku rast a bude vsetko v poriadku🙂
@gagirl
Jezis ja som taka stastna!!!
Pamatam
Si ta!
Tak si to zasluzis!
Ty si vzdy ochotna, druhym radila a pomahala!
Straaaaaasne ti to prajem!!
Zazraky sa fakt deju!!!!
Baby!!!!!!
Kazdej to vide!!!
@santeema no nech sa ti ulavi co najskor🙂 u mna to nehrozi take prekvapenie mam podviszane vajcovody. Teraz uzivam lieky na stitku lebo mam 3,5 tak dam tomu mesiac liekyvuz som naskreckovala a ideme na to. Medzitym skocim do imunovitalu este na jeden kontrolny odber. Dcera caka dvojicky tak to velmi prezivam s nou a velmi sa tesim❤
Kocky, ostala mi nova nenacata krabica Crinone gel plus 6 ks zo starej. Datum exp. 04/2019. Ak by mal niekto zaujem, piste IP.
@ingrid0105 tak drzim palce, ja som to myslela skor, ze by si sla na tajnaca na vklad a prekvapila nas🙂)..
@lenka54321happy dakujem ti velmi pekne,ano my sme boli nejak spolu tehu v 2014 ak sa nemylim..Vidim ze aj vam sa zadarilo prirodzene napriek tomu co vam povedali..Je to aj pre ostatne dievcata velka nadej ze napriek vsetkemu co povedia lekari to vzdy moze vyjst aj prirodzene..Nadej je vzdy,a zazraky sa deju..Drzim aj vam velmi palce aby to vsetko pekne islo ako ma aj teraz..Kedy ides na krv?a sono?
@skaredekacatko dakujem pekne..verim ze sa tento rok pridas aj ty😉❤
@gagirl tak mne dnes takmer telefon vypadol ked som toto tu prečítala! Ja ti zo srdca gratulujem! Toto je uplne to najkrajšie co si mohla sem napisat a drzim palce do uspesneho konca aby ste mali veeeela radosti. Dievcata, @gagirl, @lenka54321happy taketo správy tato skupina potrebuje ako sol 😘😍😍😘😘😍😍👍🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@saldiv ano..presne preto som to uz napisala aby som vam kocky dodala nadej a vieru ze raz to vyjst musi..ci uz pomocou ivf alebo prirodzene.Ale vyjde to.! .Ano a verim ze vsetky raz budeme odmenene za nasu vydrz a za to co vsetko sme preto spravili..Vsetkym vam tiez velmi drzim palce,hlavne dlhorocnym snazilkam a verim ze tento rok bude velmi plodny..😘🙏👍❤
😉dakujem pekne..verim ze coskoro sa pridas aj ty❤

@gagirl 40 😔