icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ria191
16. feb 2017

@gagirl 😘😘😘 tak tajomstvo je vonku neskutočne sa teším to vieš juj želám to každej babulke kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne tehulkovanie. Ty si štvrtá kocka ktoru poznám a bude mat levicatko. Mas pravdu aj rok 2017 bude velmi plodný. Vďaka panu Bohu.

buba08
16. feb 2017

@gagirl ďakujem Majka,áno aj ja v to verím a veľmi si to prajem 🙏👏🤰❤

gagirl
16. feb 2017

@ria191 Tebe to asi niekto prezradil..a asi aj viem ktooooooo😉 Dakujem moc Rius..ano je to zazrak a dar od Boha..a som zato velmi vdacna..Ja som tiez v auguste narodena aj moja sestra..Takze u nas je to nejake generacne..Aj prve dietatko sa nam malo narodit koncom jula..😔 Tiez verim ze tento rok bude velmi plodny pre vsetky kocky❤ Vy ako sa mate Rius?Krpcek poslucha?.😉

gagirl
16. feb 2017

@buba08 👍🙏👏🤰👶

gagirl
16. feb 2017

nelly3
16. feb 2017

@gagirl
gratulujemmmm moja, tesim sa, takze zazraky sa deju, jupiiiii🙂

bianitka996
16. feb 2017

@gagirl gratulujem ja si ťa tiež pamätám z novembra, ešte si sa s jednou babenkou snažila)) aj ja dúfam, že druhé bábo budeme mať prirodzene👍💗, držím palce nech všetko dobré pokračuje.

skaredekacatko
16. feb 2017

@gagirl to si píš že hej.Aj keď to začina zaujímavo dnes smer medirex však vieš. No a nula bodov. Žiadna krv nechcela tiecť no 36 minút mi ešte krv do troch ampuliek nebrali. No umňa to musí začať že komplikovane.

sticker
haannka
16. feb 2017

@skaredekacatko mozem sa spytat? Zacinas tento mesiac alebo? Ja tiez Medirex. 😉

elienocka
16. feb 2017

@gagirl tusila som to uz ked si pisala ze ti meskaju a potom si sa odmlcala na urcitu dobu.gratulujem 10000000 krat a prajem uspesne tehulkovanie😍❤🤰

skaredekacatko
16. feb 2017

@haannka zatial este nie. Najprv chcem imuno vysledky a potom sa uvidi co dalej ja mam problem a cytokinmi takze tak.a nevedia ich zrazit.

gagirl
16. feb 2017

@elienocka dakujem pekne..Chodila som vas sem citat ale radsej som neprispievala..nechcela som klamat🙂

renimac
16. feb 2017

@gagirl ❤❤❤❤❤ paráda!!! Veľmi veľmi sa s tebou teším a prajem krásne tehulkovanie 😊.

marculik
16. feb 2017

@gagirl moja ako sa vam dari? Uz si v kolkom tyzdni?☺

izzie27
16. feb 2017

@gagirl ahoooj, este raz gratulujem☺☺☺☺☺ a velmi sa tesim,ze vsetko v poriadku. Stale na vas myslim a august je tu o chvilu😉

fatma1
16. feb 2017

@gagirl Vaaau,gratujem z celeeeeho srdca,zasluzis si to ..som tu medzi Vami cca vyse 2 rokov,takze zacinam patrit medzi korcule...;)uzasna sprava,zazraky sa deju..juuj,tesim sa..❤😘

gagirl
16. feb 2017

@nelly3 ano moja..deju..velmi ti drzim palce nech sa ti coskoro jeden taky stane❤

gagirl
16. feb 2017

@renimac dakujem moja..aj ja vam prajem vsetko dobre😘❤
@marculik dakujem dobre..dnes som zacala 14tt..🙂Vy ako sa mate?co nove?
@izzie27 dakujem velmi pekne moja❤😘Najskor to caka teba😉

gagirl
16. feb 2017

@fatma1 dakujem ti pekne😘Verim ze to konecne aj vam tento rok vyjde..drzim ti velmi palce nech je to cim skor😘❤

ria191
16. feb 2017

@gagirl maji neprezradil sama som si dovtipila, ked si písala ze mas rozhádzaný cyklus po stimulke a niekto ti hovoril, ze si mas spraviť test a odvtedy si sa neozvala. Este si spomínala ze ani by si nechcela, lebo si bola chorá a brala si atb. Všicko mam pod kontrolou este ta lienka ukludnovala, ze to v takom rannom štádiu nemá absolútne žiaden vplyv na babinko. Mame sa fantasticky. Materská je superko. Uvidis v takom veku aký mame si to budeš užívať. Machrujem lebo mam úžasne dieta ktore ma necha spat celu noc. Je to maly spachtosko a veľký smejko. Strasne sa teším ze to zažije ďalšia z nas. Strasne chcem este jedno dieťatko. Budem asi trápna, ale byt matkou je úžasne a krasne. Segra ma termin 19.8. počítam ze ty mas podobný. Krasne tehulkovanie

gagirl
16. feb 2017

@ria191 ty mas ale dobru pamat ze si vsetko tak podrobne pamatas😉@
A ze maminky na materskej maju uz matersku demenciu..haha:joy
Verim ze si to s tvojou laskou uzivas,je velmi zlatucky a ked este aj taky dobrunky to je hotova vyhra..len nech mu to zostane,ze?Urcite este skusis dalsie ivf ze?kolko by si este mala pockat kym mozes,alebo kedy by si chcela?Noo,inak mozno sa aj vam zadari druhe prirodzene..🙂
Ja mam termin na 23.8 ale uvidime ako to nakoniec bude..Dakujem Rius moc krat,a posielam pusu malemu krasavcovi,je velmi zlatucky😘

nomxxx
16. feb 2017

@gagirl pre takéto správy tu chodím 🙂 zo srdiečka gratulujem a teším sa na ďalšie levíča :-*

ria191
16. feb 2017

@gagirl joj maji ved iba ty jediná z korčuliek si sa nezatajila tak som potichúčky sledovala ako húževnato bojuješ. Nelciatko a Lucka-tlucka uz iba potichúčky bojujú to vždy vyzvedam od tinky ako sa majú a s tincou som v kontakte. A škaredé káčatko potrebuje tahuna a to ma tinku. Ale velmi mi chyba naša stará partia bože to bola prca cez slzy. A o speranze neviem vôbec nic. Ideál by bolo prirodzene no to budem musieť "znasilnit manžela" a ci si trufnem este na IVF uff neviem ako to finančne zvládneme. Ja by som kľudne zostala tehu aj hneď a je mi jedno ze som iba 7 mesiacov od cisáraku. Určite nebudem čakať 2 roky ojoooj vek tlači. Uvidime ako cas ukáže. Teraz je tehu sestra tak sa velmi preveľmi teším. Maji uzivaj si to tak strasne rýchlo to utečie. pohladkaj drobatko malinké

lienka_1
16. feb 2017

@ria191 To ja! To ja som jej pisala, ze ma spravit test. Ja to neviem vysvetlit,ale ja som to uz vtedy tusila 🙂
@gagirl Majka, super, ze je vsetko v poriadku! Viem, ze som neskromna ale aj ja chcem este raz taky zazrak ❤

lienka_1
16. feb 2017

@ria191 Verim, ze sa Speri nenahneva. Ma sa dobre, chlapci su rozkosnici-nezbednici.

ria191
16. feb 2017

@lienka_1 ahoj cicuska jedna superko sprava a uz sa zliezame staré korčule. Ano uz si spomínam ze ty si to bola. Veru mohlo by sa roztrhnúť vrece so zázrakmi. Vybozkávaj moju princezničku okatu

lienka_1
16. feb 2017

@ria191 Vybozkavam 😙😚 Aj ty svojho princa.

lenka54321happy
16. feb 2017

Teraz som si pospominala na par kolegyn z 2014, uuuuzasne baby, co boli mojou oporou a aj inspiraciou....prave som si citala spravy od par, bolo to uz davno a niektore ste mozno zabudli, ale znovu Vam DAKUJEM cmuky
@rebeka33
@lucusik33
@ingrid0105
@gagirl
@haimi
@staga
@tinkatinulka
@stastenka42
@diska
@sasa1983
@lilly158
@bergalm
@evadek
@lemoni86
😘
A este 3 velmi specialne baby, ktore su mi blizkymi kamoskami dodnes
😍

lenka54321happy
16. feb 2017

@sasa1983
A ty obzvlast si sa so mnou nesrala ked som haluzarila a panikarila 😉
Riadne ma to nakoplo a pomohlo!
Vdaka!
Trebalo by mi ta castejsie v zivote 😉
Dufam, ze sa ti dari

evadek
16. feb 2017

@gagirl gaginka moja zlataaaa....tak sa tesiiim..a gratulujem 🙂 je to uzasne ...🙂 proste je pravda..ze tak dlho sa chodi s dzbanom po vodu..az... 🙂 ...Juuuuuj..by som ta vyobjimala keby som mohla...mam slzy v ociach...🙂