Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lenka54321happy ahoj moja vam sa zadarilo otehotniet prirodzene? Ako to vyzera, silnie ciarka? Drzim palceky pretuho.
@lienka_1
Jeeeeej aj teba si spominam
Ako sa mas?
Prepac ze ta zabudla!
@renimac dakujeem..tebe prajem to iste 🙂
@ssegra dakujem pekne..ano,verim ze taketo spravy vzdy pomozu nabrat novu nadej a vieru ze raz sa to musi podarit..Vam srdecne blahozelam k vasej dcerke a prajem vam obom vela zdravia,tebe skore zotavenie😘
@marculik jej ty sa budes vydavat?super..a kedy mate datum svadby?🙂
@lenka54321happy Nevadi 🙂 V poslednom case tuto skupinu riadne zanedbavam. Ale mame doma krasne sidielko, tak ma zamestnava. Mame sa uplne super, malu si uzivame, prekonavame vsetky radosti aj starosti. Ale asi tu budem musiet nakuknut castejsie, aby som sa dozvedela vzdy nejaku peknu spravu 🙂
@tlucka dakujem Luci este raz😘 Ja tiez verim ze tento rok sa vsetky popridavate do konca roka a bude to naozaj plodny rok,velmi vam to vsetkym zo srdca prajem❤ Neviem ci das vediet ked pojdes na vklad,ale moc silno ti budem drzat palce aby vam to konecne vyslo,velmi si to zasluzis konecne🙏❤😘
@lienka_1
Kolko ma mala??
@lienka_1 aby som nezabudla na teba Siska..velmi si mi pomohla ked si mi dodavala nadej a vieru ze vsetko bude v poriadku..Velmi si mi pomohla a moc ti zato dakujem😘❤
Prajem ti nech zazijes este raz ten zazrak nosit pod srdcom dietatko,aby Adelka mala surodenca..Este stale nadej je😉❤
@lenka54321happy Adelka ma rok a 2 mesiace. Akurat zacina chodit a hlavne vyliezat na vsetko na co sa len da😂Len zliezat je uz tazsie 🙂
@gagirl Majka, ozaj nie je za co 🙂 Vzdy ste ma podporili, aj ked bolo velmi zle a ja som uz neverila. Vzdy tu boli zienky, co ma podrzali. Preto mam rada tuto diskusiu a Vas, dievcata, preto neviem odpojit kona 🙂
A co sa tyka surodenca pre Adelku, tak sme to uz uzavreli. Uz nebudeme skusat. Bude sa musiet udiat zazrak este zazracnejsi, ako pri Adelke. Aj tak mame viac ako sme kedy dufali. A sme za to velmi vdacni 🙂
@ria191 tak isla som si za svojim aj ked to bolo velakrat uz z poslednych sil,ale verila som ze raz sa dockame..Nemyslela som si ale vobec ze to bude prirodzene,ze nas Boh takto obdaruje❤ Moc ti prajem aby sa ti splnil aj tebe tvoj sen mat este jedno dietatko..tak isto ako Siske..Ale vies,nato aby si zostala tehu staci aj jeden sex v mesiaci ked je v spravnu dobu..Pravdupovediac aj my sme ten mesiac mali asi v case ovulky len raz,max.dva krat..Takze nadej je vzdy!a ked nie date este jedno ivf😉 Dakujem este raz Rius,uzivaj si synceka😘
@gagirl ja sa taaaaaak tesim v tuto rannu hodinu, ze uz urcite nezaspim..dalsie zazracne dietatko po 5 rokoch..blahozelam..nech vsetko uz ide krasne hladko..odkedy som ja nasla v auguste zazracne // prirodzene a musela som zrusit car v ten mesiac, som ani raz nezapochybovala, ze vsetko uz bude len dobre..ved sa udial velky zazrak a niekto tam hore si po tolkom trapeni z nas uz hadam srandu nerobi..juuuuuj...ale sa tesim..
Dievcata mam crinone ktory ma expiraciu do konca marca 2017,chybaju z toho 3 ks.Chcela by som ho darovat niekomu kto ho dovtedy bude potrebovat..
Ja som bola raz za takym panom...on neni ludovy liecitel...je to proste pan, ktory je vo vysokej pozicii, Ale vo volnom case pomaha ludom tym, ze ich pocuva a poradi im...
(A nikdy-nikdy za to nic nechce! Som zabudla dodat!)
Nevedela som, co od neho cakat, ja som dost skepticka neverila som, ze mi to pomoze...ale uz som bola zufala...
Baby, prisla som k nemu, taka mala miestnost, on taky stary mily pan...sadla som si a on ze rozpravajte...tak som mu povedala, ako velmi chceme babatko, ze mam polycisticke vajecniky takze malo ovulujem atd atd
Dorozpravala som a cakala, co povie...on sa len na mna pozrel a vravi...
"Budete mat babatko! Som o tom presvedceny, viem to! Velka vacsina zien, ktora si za tym stoji to dokaze a dokazete to aj vy..."
Povedal to s takym presvedcenim, ze som FAKT nechapala!
Takto to mi to este nikdy nikto nepovedal predtym! Ved ako by mohli ludia vediet, ci sa to stane? Doktori mi len vzdy povedali, ze sancu mam, len treba skusat atd atd
Ale on to tak PRESVEDCIVO povedal, ze to som presne potrebovala!
Povedal mi este ze musim zacata nejaky sport pravidelne robit, plavanie, behanie, ze to je jedno...
Odchadzala som, chcela som mu dat aspon cokoladu, ale to bolo jednoznacne NIE, povedal len, ze sa mu mam ozvat ked budem mat babatko 😉
Zacala som behavat kazdy druhy den a plavat asi 3x do tyzdna...o 3 mesiace som bola tehotna 😘
Vzdy ked nebudete verit baby, precitajte si, co povedal, ma pravdu!!!!!!!!!
Baby, ja mám pocit, že to opäť nevyšlo....mám už aj také bolesti na ms a dnes som si robila prvý test...hoci som len 6 dpt (bielo)...viem ze poviete , že je to ešte skoro....ale ja už mám proste taký pocit....Ak sa to o par dni potvrdí..tak ja už fakt neviem...nechápem, prečo sa nám nedarí...už sme vyskúšali a urobili všetko....neviem čo ešte by sme mali....a vlastne asi je to jedno...lebo už mm na ďalší pokus neprehovorim....prepáčte...len som mala potrebu sa vám vyžalovať 😣
@cmudlo Ahoj , prepac, za to co ti teraz napisem, ale ty si take motovidlo. Na co sa umaras a trapis takto par dni po transfere? Ty mas odpocivat, byt mozno netrpezliva ale nie smutna a nestastna, ked aj tak nevies pravdu. Ja som mala tiez take pnutie v podbrusku ako ked zacina menzes, tiez som sa hlupa testovala..ale az po 12 dnoch a tiez negativne a tiez preplakane dni a smutok a rezignovane som isla na krv a tam HCG vysoke. Stoji ti za to ten smutok? Len kvoli tomu, ze si netrpezliva? Vydrz a ver v dobry zaciatok. Drz sa cmudlo a netestuj😉
@peterajova ja som ináč v pohode...aj po transfere sme ostali na hotely 4 dni....bola som v úplnom kľude...ani teraz nie som vyslovene v neklude...len už mám proste taký pocit a uvažujem nad tým prečo to tak je ....ak sa to teda potvrdí....ale veľmi by som si priala aby si mala pravdu a dusik sa tam este ukázal...

@cheeky82 dnes som zacala 19 tyzden a pohlavie este nevieme,tak dufam ked pojdeme spolu tak nam uz povie,no mne je to aj jedno hlavne ,ze je v brusku a nech je zdravucke😍 a termin mame az 21.7 ☺ letne dieta