Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lenka54321happy
Ahoj, ja už tu veľmi nechodím, len sem tam prídem pozrieť že čo. Tak, pamätám si ťa dobre, stresmenka, ale vidíš, ako ten čas letí, že sme to všetko nakoniec zvládli😊. Ja už rátam na rukách dni do pôrodu, narodi sa nam bábätko, ktoré prišlo úplne nečakane, prirodzene. Nás zázrak, keďže vraj prirodzene sa nám nikdy nepodarí. Sa smejeme s manželom, že za týmto bábätkom sa budeme musieť nejaký čas chrániť aby som náhodou znova tak skoro neotehotnela. Veď malý mal len teraz rok aj 7 mesiacov. Ale chceme mať ešte min jedno bábo potom. Takže tak. No a ty si teda znova tehu? Videla som tu nejaké testiky 😊.
@ssegra tebe gratulujem ku krásnemu uzlicku 😊 prajem veľa zdravíčka a mliecka 😄
@gagirl ahoj,bola som úchvatná krásnou správou o tebe. Pamätám si že sme čakali vtedy spolu v 2014/15. Vzájomné sme sa podporovali, tešili sa, ale,zrazu si si musela dať bábätko preč, bol to fakt veľký šok a žiaľ čo si prežila. Prešla si si potom ešte veľa sklamaniami, až si ten hore povedal, že stačilo. Ani nevieš ako moc ti držím palce, nech prebehne všetko v poriadku a konečne sa dockas maleho vonaveho uzlicka. 😍😍
Želám aj ostatným babám nech neprestávajú veriť, že sa to raz podarí každej. ❤❤ možno aj takto nečakane a prirodzene ako nám 😊
@chrumkaxy Nech sa Agatke pekne byva v domceku 🙂 Ak by sme mali dalsiu dcerku, volala by sa Agatka. Ale uz asi zostaneme iba pri Adelke 🙂
Inak aj my s muzom sme rozoberali moznost, ze niekto chcel "vylepsit" obraz Reprofitu a ze dnes za peniaze urobia ludia vsetko. A potom som si povedala, ze som paranoidna pozeram prilis vela zlych filmov 😂
@lienka_1 nie si daleko od pravdy ohladom toho vylepsenia profilu RF...
@tinkatinulka co vies? Zvedave sme aj my 😂
@cmudlo kedy testujes moja?
@ingrid0105 už som testovala na 6, 8 deň, lebo som začala mať pocity na mrchu...a žiaľ beloba 😣😣😣😢😢😢😢 ja už neviem....ešte zajtra dám jeden....
@cmudlo drzim palce aby tam boli dve ciarky❤
@cmudlo mate aj mrazacikov?
@ingrid0105 nie nič 😭 ešte nikdy sme sa k ket nedopracovali 😣...
Ku ked sme sa ani my nikdy nedopracovali takze viem ako sa citis. Ale este nie je nic stratene. Ver tomu.
Ja som mala vklad 19 v nedelu a odvtedy skoro stale lezim. Mam citlive bradavky a pobolievanie v podbrusku ako keby som mala dostat ms. Neviete ci je to dobre? Predtym ked som mala vklady som nic take nemala ani som celych 14 dni nekrvacala a nevyslo to. Tak teraz neviem. Musi to vyjst. Davali mi na 5 den 1 xB|1. Poradte. Co vy na to?
@lemoni86 gratulujem🙂...sme spolu cakali krpca v 2015 tiez....nech vsetko dobre dopadne s druhym babom a zacina ti velmi vesele obdobie🙂)...tiez som mala druheho, ked maly nemal este 2 roky...ale uz sa konecne zacinaju trosku hrat aj spolu..... co cakate dievcatko ci chlapceka? prveho si mala tusim chlapca ze🙂
@lemoni86 jéj, pamätáš, my sme v rovnaký čas rodili v Šaci a navštevovali to isté car v Ke, potom IVF v RF a máme podobný šťastný príbeh, veď nám povedal, že prirodzene neotehotnieme a vidíš podarilo sa to...... síce ja trocha pozdejšie.......a boli sme spolu s bergalm na vklade v roku 2014.....
@leelloo tak daj potom vedieť 😘 Budem čakať. Ja som sa dohodla s Dr, že dáme clostil a možno nejaké injekcie ,ale hormóny maximálne do 150jed. Brala som 5dni clostil len 1tabl a v sobotu idem na folikulometriu, tak uvidim čo bude. Sme sa dohodli, že tento cyklus je taký skúšobný 😉
@lemoni86 jeeeda, zas super sprava! gratulka k dalsiemu babetku, a viete, co to bude? ;)
@rada2002 ja som mala tiež tie bolesti ako pred ms, a na nejaký 6 deň som mala taký hustý biely výtok, to som už tušila že by to mohlo vyjsť.
@lemoni86
Zo srdca ti gratulujem..
Neuveritelne....
Taky isty pribeh ako ja...
Ale ja som tak daleko este neni...ani z daleka....
Ale tesi ma, ze sa ozivate, moje kolegyne zo 2014/2015
Ja som mala vklad 16.10.2014 a vtedy aj @haimi s ona skoncila s dvojickami dievcatkami...to tiez zazrak....
Ty vies co cakas? Strasne to ubehlo....este nedavno sme si tu pisali o priznakoch, pocitoch...
Ja som necitila vobec nic po vklade, vobec! A dokonca som o 14 dni na to krvacala 3-5 dni!!!
Takze BODAJ BY SOM NESTRESOVALA!!!!!! 😀
@ingrid0105
@peterajova
@bianitka996
@sussah
@zibi
Tak dievčatá, nám to zrejme opäť nevyšlo....😭😭😭 10 deň a na teste ani dúšik ...ja už nechápem...už ani neviem ako ďalej bojovať...a či vôbec...

Ahojte zienky! Stretla sa niektora z Vas s dr. Michalom Polackom v roku 2015 az 2016 v RF?