icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

montblanc
10. mar 2017

@babusik85 vobec. Ja som myslela ze si to budem platit sama. Nevedela som ze poistovna nam preplati uz po pol roku snazenia.

stella25
10. mar 2017

@luciatt v narkóze jasne. Ale ak máš 1-2 tak ti spravia aj bez. Ja som mala 1 a bez a bolo to uplne v pohode. Len sa nesmieš pohnúť a hlavne ides hneď domov. Ziadne ležanie 2 hod tam.

babusik85
10. mar 2017

@montblanc treba podat ziadost.vacsinou schvalia.za pokus nic nedas,len treba cakat.najprv musi centrum vypisat ziadost,poslu ti postou(napis im mail,aby Ti vypisali).Ty s tou ziadostou pojdes k svojmu gyn,ten Ti podpise.a potom posles papiere reviznemu dokimu ( adresa bude na ziadosti).ten Ti posle naspat a potom treba poslat do poistovne.
My sme to teraz riesili.V januari som poslala reviznemu,jemu trvalo mesiac,kym poslal naspat.potom poistovna za dva tyzdne schvalila.
Ak je moznost,preco nevyuzit?ako pisu baby,takych 1000-1500€ preplati poistovna.
My sme uz absolvovali jeden ivf tu na sr,ale su tu baby,ktore isli rovno do cr a preplatila im poistovna.

gagik
10. mar 2017

@stella25 od 6.dna pobolievanie v podbrusku. Ano testy silneju s tou krvou neviem, mozno buduci tyzden alebo ak by bolo vsetko o.k pojdem az na akciu srdiecka.

stella25
10. mar 2017

@gagik fuuu tak ty si aká trpezlivá 😊. Ja by som asi utekala čím skôr k lekárovi. Ja som dnes 7 deň ale pocity viac menej žiadne. Skor len pocit stále plného mechúra. Pri tehu som mala tlaky ako pred MS, citlive prsia. Teraz nič. Ale zatiaľ nezanikárim. Len sa asi mam čas pozorovať. A kedze si mala vklad v native tak ani nič neberieš?

montblanc
10. mar 2017

@babusik85 super. Dakujem za info ☺

gagik
11. mar 2017

@stella25 ja som pri prvom tehu tiez behala v kuse na krv, stale som ju chcela kontrolovat, len ma to stresovalo, tak som si povedala ze aj tak to neovplyvnim, ale tak uvidim ci mi tento postoj vydrzi. Berem crinone a aspirin lebo mam syndrom lepivych dosticiek. Ake emryjko ti vkladali?

stella25
11. mar 2017

@gagik vkladali sme HB2. Tak jej verim, ze sa pekne rozmrazila a rastie ďalej. Tu nervozitu dobre poznám. Toho sa asi nezbavime nikdy. Aj keď sa to ľahko hovorí- nemyslime na to. 😊😊😊

lolla18
11. mar 2017

Tak aj ja by som chcela prispiet a povzbudit😉, koncom januara som bola na IVF v Reprofite, po prvom neuspesnom v Anglicku..vcera som bola na ultrazvuk, som v 8 tt a cakam dvojicky😍. Mala som 12 vajicok, 2 blastocysty mi vlozili a na zamrazenie ostala len 1 blastocysta... stale som v napati, kedze veci sa mozu zmenit zo dna na den, no verim ze vsetko bude ok..moja skusenost, uplne super, pristup, mala som Dr Bagocsiho a prvy krat sme sa videli az tesne pred vkladom, inac vsetko sme riesili mailom..cesta z Brna do UK bola strasna, s 20 kilovym kufrom (vobec som to nedomyslela) som sa trepala z Brna do Blavy lebo mi zrusili let..no otras proste..ale vysledok je o to prekvapujuci..😍 Vsetkym babam drzim palce😘

cherrinka11
11. mar 2017

@lolla18 to je uzasna sprava ,tesim sa s tebou.👍 😉.nas toto vsetko len caka..to ste sa naozaj videli len jeden eaz s lekarom? Ako sisa pripravovapa na vklad?

gagirl
11. mar 2017

@lolla18 blahozelam a drzim palce nech je vsetko v poriadku az do terminu porodu..slight_smile:

gagirl
11. mar 2017

🙂❤

lolla18
11. mar 2017

@cherrinka11
Len mailom, vysetrenia som si robila v Anglicku, kedze som tu mala IVF tak aj spravy som preposielala, nasadil liecbu, mala som kratky protokol a na scan som isla na SVK, a do Brna uz len na odber, bola PK tak som tam pobudla 6 dni a letela spat do Anglicka...

ria294
11. mar 2017

@lolla18 z celého srdca gratulujem ❤ a prajem ,aby všetko dobre dopadlo ❣❣❣

saldiv
11. mar 2017

@lolla18 krasne! Gratulujem a drzim palce. Kolko po vklade si letela? 😏

sussah
11. mar 2017

@lolla18 veľmi velmi držím palce aby to vyšlo 😉 Potesia také správy, keď aj ja sa tam chystám 😃

lolla18
11. mar 2017

@saldiv
Po vklade som sla este do mesta, nakupila nejake drobnosti, letela som druhy den, na letisko som sla o 9, let mal byt o 11, lenze bola hmla tak zrusili, sadla som na bus na stanicu, tam vlak do Blavy a vecer som letela domov, strasne som bola vytocena zo seba, vobec som uz neverila... takze myslim ci budete po vklade lezat s nohami hore cele tyzdne, alebo budete fungovat normalne asi nic neovplyvni, co ma byt bude😉

izzie27
11. mar 2017

@lolla18 super sprava.☺drzim palce, aby sa nic uz nezmenilo a ty si si tehu uzivala az do uspesneho konca☺

izabela7
11. mar 2017

@lolla18 presne tak. ja ked som doma lezala, cesta z brna s nohami hore, tak to nevyslo a ked som sla v Brne po nakupoch, sama soferovala do BA, robila bezne veci a nemyslela na to, tak to vyslo. Syncek ma uz 19 mesiacov. 🙂 Gratulujem a drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂

malvina13
13. mar 2017

ahojte, prosím ked mate niekto skúsenosť poradte..14 dní po KET som mala hcg len 49, tak som dnes rano išla znovu na krv, medzitým som cez víkend začala špiniť, a teraz už krvacam ako pri menštruacii, aj sa tak cítim, tak som to brala že je koniec..a volala mi sestrička že hcg sa zvýšilo na 316 (dnes 18. den po ket), v reprofite mi povedali, že len si zvýšiť utrogestan na 2x2x2.
priznam sa trošku mam z toho obavy. ked mate niekto podobnu skúsenosť, prostím napíšte

simonesi
13. mar 2017

@malvina13 ahoj to že ti HCG stúplo je super 🙂 počúvni a zvýš utrogestan ak moc krvácaš daj ho ústami, toto je o nervy, ale lež a šetri sa..., sú ženy ktoré aj tak s tvojou situáciou dotiahli do úspešného konca a sú ženy ktorým to embrya proste vzdali ☹ ( môj prípad ),
toto je len o drobcovi a tebe aby si bola v kľude, choď za 2 dni znovu na krv či stúpa ak áno môžeš byť kludná aspoň

leelloo
13. mar 2017

baby, prosim vas, potrebujem poradit. Ak si pamatate, pred 2 tyzdnami som tu pisala, ze som bola na odber vajicok, ale nic sme nemali, podla Dr sme nestihli ovulaciu. Odber bol v nedelu, ovu bola teda v sobotu a posledny styk s muzom predtym sme mali v utorok. Vcera som mala dostat menstruaciu, ale stale nic. Prave teraz som si spravila test a tam vyskocila slaba druha ciarka. Ja som v takom soku, ze tomu neverim!!! Povedzte mi niekto, ci je to mozne alebo si ten test robi zo mna srandu. Nemam absolutne ziadne priznaky, ms mi skoro nikdy nemeska,

simonesi
13. mar 2017

@leelloo pichala si si pregnyl v ktorom je HCG hormón tá slabá čiarka je zostatok pregnylu 🙂

leelloo
13. mar 2017

@simonesi pregnyl som pichala 24.2., to este stale moze mat ucinok?

simonesi
13. mar 2017

@leelloo nie to je už ďaleko..., ale píšeš že odber bol v nedeľu, a pregnyl sa picha pred odberom

leelloo
13. mar 2017

@simonesi ano, pregnyl som pichala v piatok a odber bol v nedelu 27.2.

stella25
13. mar 2017

@leelloo to uz pregnyl nebude. To je dnes 16 dni od pichnutia . Ved vieš že toto je obdobie zázrakov, ty budeš možno ďalší. 😊😊😊
Zajtra správ ďalší test.

leelloo
13. mar 2017

@stella25 to by bolo skvele, ale aj tak mam pocit, ze to nemoze byt pravda 🙂 skusim este zajtra, aj ked neviem ako to do zajtra vydrzim 🙂

dena22
13. mar 2017

@leelloo pánimoji, tak sa pre teba tesim :D drzim labky

simonesi
13. mar 2017

@leelloo od 27.2 je už moooc ďaleko 🙂 tak šup šup, robiť testy