icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
13. mar 2017

@leelloo jeej..to by bolo kraasne keby si bola tehu..hod sem test..pozrieme😉😘🙏

gagirl
13. mar 2017

@malvina13 ahoj..nemam takuto skusenost ale drzim velmi palce aby hcg stupalo a vsetko bolo O.K..:heart:

dena22
13. mar 2017

@malvina13 daj vediet, ako prosperujes, kedy ides zase na krv? kolkodenne embryjka ti vkladali?

lienka_1
13. mar 2017

@leelloo Ja mam pregnyl odtestovany. Posledna viditelna ciarka na teste bola na 5.den od pichnutia. Takze toto uz pregnyl v ziadnom pripade nemoze byt. Blahozelam! Krasna sprava 🙂

luciatt
13. mar 2017

Baby odber a vklad vam robil vaš doktor alebo kto ma službu??

leelloo
13. mar 2017

@gagirl urobila som si druhy test. Neviem, ci mam zacat veriť na zázraky alebo sa mi to len sníva 😳😀

sussah
13. mar 2017

@leelloo tak to je dobreee 🙂 Dalsi zazrak 😉

dena22
13. mar 2017

@leelloo juchuuuuuuuuuu :D

stella25
13. mar 2017

@leelloo jasneee ver tomu. Ved to je jednoznacné. Toto bude silný bojovník, a asi srandista, ked uz takto od začiatku ťa šokuje. 🙂 Super gratulujem ti. Teraz idealne ist na krv, to uz budes mat aj peknu hodnotu HCG. 🙂

gagirl
13. mar 2017

@leelloo si tehotnaaaaa..zacni verit na zazraky😍❤😉

stella25
13. mar 2017

@luciatt ahoj. Robi ten lekár ktorý má službu. Cez týždeň máš však väčšiu pravdepodobnosť, že natrafiš na svojho lekára. Ale oni sú tam všetci fajn.

saldiv
13. mar 2017

@leelloo tak toto je bomba! Ja si tu tvoju situáciu pamatam.
Co sa tu v poslednej dobe deje to je lepsie ako "Modre z neba"!!!!!! 😂😍😍😍

izzie27
13. mar 2017

@leelloo jeeej gratulujem z celeho ❤

leelloo
13. mar 2017

@izzie27
@saldiv
@stella25
@gagirl
@dena22
@sussah
baby dakujem, ja tomu stale nemozem uverit. Na krv pojdem asi az vstredu, lebo moja Dr ordinuje zajtra az poobede a neviem, ci to stihnem.
A srandista to male asi bude po otcovi, ked som mojmu muzovi ukazala test, tak sa ma spytal, ci tie cisla tam znamenaju 2-3 deti 😀😀😀

miskab
13. mar 2017

@alexandraalexova ahoj prosim ta nasla som tvoj prispevok ze si si zabudla pichnut cetrotide, malo to nejaky vplyv stalo sa mi to iste , ja som si sice pichla ale skoro vsetko mi vytieklo cez striekacku zle som mala ihlu :( sa bojim aby mi nepopraskali vajka :/ zajtra si mam pichnut poslednu a stvrtok mam OPU.

rada2002
13. mar 2017

Dievcata po 4 neuspesnych ivf s maximalnymi davkami hormonov mam skusit nativ bez hormonalnej stimulacie. Mate s tym niektora skusenosti? Otehotneli ste z toho? Ze vraj je z toho 0-1 vajicko. Napiste mi nieco o tom? Diky

lienka_1
13. mar 2017

@rada2002 Ja som exemplarny pripad. Mala som aj ivf s 450j gonalu denne. Skoro ma vtedy od tolkych hormonov roztrhlo a aj tak boli iba 4 vajicka a 2 slabe embryjka. V nativnom cykle som otehotnela po mnohych rokoch. Skusili sme ho uz iba tak, uz sme ani neverili. Ja som stale lekarom vravela, ze mne tie hormony nerobia dobre, ze chcem skusit nativ, no nikto mi nedaval ani najmensiu sancu. A teraz ta sanca zamestnava vsetkych naokolo 🙂
Drzim silno palce!

cherrinka11
13. mar 2017

@lienka_1 ahoj,mna caka o mesiac prve ivf,ak jasne,ze mam obavu,ja tiez ziadne hormony neznasam dobre,ked ich budem musiet podstupit tak podstupim,ale vela som citala o Nativ a baby mi to tu nedoporucuju,ze sa tvori malo vajicok,tak mam v tom chaos,samozrejme dolezite je,co mi povie lekar ,ale tvoja sprava ma troska povzbudila 🙂

renimac
13. mar 2017

@rada2002 prvé a jedine IVF bol natív. Výsledok si pozri pod mojim príspevkom 😉.

renimac
13. mar 2017

@cherrinka11 ja som druhá 😉

haannka
13. mar 2017

@lienka_1 no paraaaada....a ja ze som sama s takou davkou...ja zacinam vo stvrtok so stimulkou....menopur 450j

cherrinka11
13. mar 2017

@renimac naozaj?🙂
Aj ty si mala Nativ?
A ake mad AMH?

renimac
13. mar 2017

@cherrinka11 Áno, aj ja 😉. Posledny hormonálny profil mi robili v 2014, vtedy som mala AMH niečo cez 3.

renimac
13. mar 2017

@cherrinka11 a mala som len jedno vajko 😉.

cherrinka11
13. mar 2017

@renimac a stacilo..uzasne..ja mam z toho Nativu dobry pocit,akosi ma to taha,ze najskor skusime takto a ked nie tak pojdem do hormonov..ja som ok len mame strasne leziaky spermie,tak neviem ci mi Nativ odporuci lekar..😕🙂

cherrinka11
13. mar 2017

@renimac hmmm,ja mam 1,87
To ani neviem ci je dobre alebo zle..🙄

renimac
13. mar 2017

@cherrinka11 ja som hormóny nechcela skúsiť vôbec, takže som do tohto išla hop alebo trop. A neverila som tomu. A paradoxne, môj muž, ktorý mal dovtedy dobrý 3x dobry Spg, mal v čase nativu 99,5% patologiu. T.j. len pol percenta morfologicky zdravých spermosiek. A predsa 😉.

renimac
13. mar 2017

@cherrinka11 neviem koľko máš rokov, ale to je normálna hodnota.

cherrinka11
13. mar 2017

@renimac juuj to je pre mna velke povzbudenie,dakujem ti,drzim palce az to uspesne dotiahnete do konca😍

cherrinka11
13. mar 2017

@renimac mam 36rokov,snad to bude stacit👍😉