icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

maculicek1977
13. mar 2017

@renimac @cherrinka11 tiež dobrú nôcku, želám dievčatá....

cherrinka11
13. mar 2017

@maculicek1977 prepac za chyby uz skoro spim,este som omylom poslala spravu reni 😀
Mozzme si zajtra napisat

lienka_1
13. mar 2017

@haannka Mam aj kys.listovu, nekupuj. Ako zom pisala, v sobotu asi pojdeme vasim smerom, tak budem volat.

haannka
13. mar 2017

@lienka_1 staci brat iba to? Ci si kupim aj vit. D? Ci co mi odporucis? 😚

lienka_1
13. mar 2017

@haannka Ja som brala iba kys.listovu. Ked som sa pytala mojho gynekologa, ci nemam nieco brat, tak sa ma spytal, ci mam pestru stravu a ak ano, tak vsetko ostatne je zbytocna chemia.
A ja odporucam vela-vela viery a nadeje 😉

ria294
13. mar 2017

@leelloo moje zlaté veľmi sa teším ❤❤❤ naozaj ti to prajem z celého srdca , to je rok zázrakov 😘 Veľmi ti prajem , aby ten zázrak bolo zdravé dieťatko v tvojom brušku ❣❣❣

dorotka66
14. mar 2017

@gagirl je to šidlo a presne má 20 mesiacov 🙂 povie ti čokoľvek, ale na nočník nepôjde ani náhodou a lyžičku používa na hádzanie kaše . držte sa a všetkým kočkám držím palčeky 🙂

leelloo
14. mar 2017

@chmurkaxy no prave som sa vratila od mojej gyn a ta mi odmietla spravit krvny test. Vraj je to zbytocne a hodnota nam aj tak nepovie, ci je vsetko ok alebo ci to nie je mimomaternicove. Vraj mam prist o 3 tyzdne. Normalne som vytocena!! uz som predtym nemala na nu velmi dobry nazor, ale toto ma dorazilo.

dena22
14. mar 2017

@leelloo co jej sibe? ja by som ju hned vymenila!! dobre vie, ze sa snazis o dieta a takto?? ja chodim na krv kazdy druhy den, kedze som rizikova

tlucka
14. mar 2017

@leelloo Ahoj, v prvom rade gratulujem k zázraku 🙂
Môj gyndoš mi tiež nechcel urobiť odber, on si to však podmienil tým, že mi najskôr urobí sono, či je to "na správnom mieste a nie mimomaternicové".. Vraj majú také nariadenia, až potom urobiť krvný odber. Tak som to odmietla a ako samoplatca som išla do labáku, tuším za 10 € mám výsledok do hodinky, dvoch a nemusíš sa nikomu doprosovať. Po dvoch dňoch som išla na opakovaný odber a až potom s výsledkami krvi ku gyndošovi.. Tak ak chceš mať istotu, daj si urobiť odber v hocijakom labáku ako samoplatca a budeš spokojnejšia. Držím palce

dena22
14. mar 2017

@tlucka ahojky, zaujima ma to, oni ti v labaku urobili aj odber?

tlucka
14. mar 2017

@dena22 Ahoj, raz som bola na odberoch v BA na kramároch a tam mi robili odber v hemato ambulancii. Normálne som prišla do labáku, že si chcem dať urobiť odber na HCg, zaplatila som za odber a sestrička ma odviedla vedľa do ambulacie, kde mi zobrali krv. A tatko isto to funguje aj na poliklinike v TT, došla som do labáku, zaplatila, odviedli ma do ambulancie nejakého lekára, sestrička zobrala bez problémov krv a za hodku som si išla pre výsledku do labáku. No problem 🙂

dena22
14. mar 2017

@tlucka super, dakujem za info.

leelloo
14. mar 2017

@tlucka dakujem, zazrak to urcite je, stale tomu nemozem uverit, aj preto som chcela vediet vysku hcg 🙂 tie Kramare by som mola vyskusat, dakujem pekne za tip 🙂

leelloo
14. mar 2017

@dena22 presne o to ide! uz som s nou mala zoparkrat vymeny nazorov, ale teraz mi dosli slova. Musim si najst okamzite noveho doktora, lebo viac tam k nej uz nejdem.

tlucka
14. mar 2017

@leelloo Nie je zač. Kľudne tam zbehni, na prvom poschodí je labák ľavo na konci chodby. Výsledky mi dokonca poslali mailom, takže som tam ani chodiť nemusela. V BA tuším odber stál 12 €, ale tak krásny výsledok stojí zato 🙂

dena22
14. mar 2017

@leelloo veru, predstav si, aka bude "ochotna" a "empaticka" pocas celeho tehu.

tlucka
14. mar 2017

@leelloo Pozerám, že si z BA. Môžem vedieť, komu chodíš? Ja chodím do Gynaexu do BA, a tiež tam majú také čudné spôsoby ohľadom odberov krvi, sono prsníkov.... Ale inak ja som spokojná..

cheeky82
14. mar 2017

@leelloo moj ma taky isty nazor. Bola som raz, hcg bolo cez 2000 a kazal mi prist az,v 6-7 tyzdni,kedy je vidno srdiecko na usg. Hcg ti moze stupat aj pri mimomaternicovom. Musis byt len trpezliva. Mne to tiez prislo ako vecnost. Drzim palce

leelloo
14. mar 2017

@tlucka ja chodim k dr Sadakovej v nemocnici Tehelna. Uz som chcela aj odist, ale vsade, kam som zatial volala nebrali nove pacientky. Tak si dam asi dalsie koliecko telefonatov 🙂

leelloo
14. mar 2017

@cheeky82 ja by som to mozno aj pochopila, keby mi to povedala normalne. A nie s tym arogantnym pristupom, ze naco som teraz prisla, ked mi nemoze nic potvrdit. Ja nie som ziadna citlivka, co potrebuje zaobchadzanie v rukavickach, ale trosku empatie pre zenu, ktora sa niekolko rokov snazi o dieta, by bolo nauskodilu. Na jednej strane chapem, ale u nej ide skor o pristup k pacientkam 🙂

cheeky82
14. mar 2017

@leelloo ja som bola na hcg u obvodacky,lebo vten den mal moj dr volno. V labaku mi to urobili zadarmo, ze prvy a posledny krat vraj🙂 chybala tam peciatka od gynekologa, bolo len meno🙂 chod k obvodnej, max zaplatis v labaku

chmurkaxy
14. mar 2017

@leelloo je to krava. Chod normálne do labaku,dá sa aj tam. Len to je ale 20E.

ria294
14. mar 2017

@leelloo normalne si daj odobrať krv v labaku. Ja som z TO tu mame HPL labak, tak tam odoberú krv bez problémov, zaplatíš si a máš výsledky. A tu svoju Dr zmeň, lebo ťa bude vytáčať celých 9mesiacov 😔 A to si vytužené bábo nezaslúži 😘

leelloo
14. mar 2017

@ria294 to mas pravdu, uz sa nemozem vytacat teraz 😀 😀 😀
a dakujem, dufam, ze aj ty sa konecne dockas, ked uz je ten cas zazrakov 😘

ria294
14. mar 2017

@leelloo ďakujem dočkám 💞 Zázraky sa okolo mňa len sypú 😉 Tak verim, že sa zosypú aj na tu moju hlavu 😂 Ty si len na seba dávaj pekne pozor a bež na tú krv . Daj mi potom vedieť 😘

sussah
14. mar 2017

Baby ked sa uz bavime o tych odberoch...Mna tiez vytocili niekolkokrat naposledy. Lekar z Brna mi napisal, ze si mam ist na odber krvi a skontrolovat si vysku prolaktinu a ak bude nizka tak nasledne na to mozem podstupit IVF. Na endokrinologii mi povedali, ze oni mi uz ziadne testy robit nebudu, ze mam prist na kontrolu o pol roka. Neskor som zistila, ze kvoli poistovni. A ked som bola vcera na gynekologii tak mi povedali, ze im to poistovna nepreplati, ale nakoniec sa zlutovali a predsa zobrali...Este som rozmyslala nad obvodnou lekarkou. Je toto mozne, ze mi treba zistit jednu pre mna dolezitu hodnotu z krvi a nemozu lebo im to poistovna nepreplati a robia z toho take problemy. Myslite, ze ked zajdem do hocijakeho labaku, tak mi to spravia? dakujem

babusik85
14. mar 2017

@sussah u mna pred dvoma rokmi zistili toxo. na infekcom mi vypisali lieky a spravu pre obvodnu, ze v akych casovych intervaloch ma zobrat krv, lebo som brala silne lieky a aby som bola sledovana.
no obvodna bola totalne vytocena, ze ona na vlastne konto nebude brat krv, ze mam chodit na infekcne /100 km od nas/.
Ja nechapem tento system, ale radsej uz ani nerozmyslam nad tym, lebo budem vytocena.
Tak ak mas na blizko labak, opytaj sa, podla mna, ak zaplatis, zoberu.

sussah
14. mar 2017

@babusik85 no som sa sestricky na gynde spytala, ze ci mam cestovat 6 hodin do Brna kvoli krvi. AJ ked nechapem endokrinologiu, kde mi sleduju vysku prolaktinu a nemozu mi zobrat kontrolnu krv pretoze im to nepreplatia. Tak ako budem vediet ci brat lieky alebo nie..

babusik85
14. mar 2017

@sussah neuveritelne to nase zdravotnictvo!
podla mna absolutne by im nevadilo, keby si isla kvoli tomu do Brna 🙄