Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@maculicek1977 prepac za chyby uz skoro spim,este som omylom poslala spravu reni 😀
Mozzme si zajtra napisat
@chmurkaxy no prave som sa vratila od mojej gyn a ta mi odmietla spravit krvny test. Vraj je to zbytocne a hodnota nam aj tak nepovie, ci je vsetko ok alebo ci to nie je mimomaternicove. Vraj mam prist o 3 tyzdne. Normalne som vytocena!! uz som predtym nemala na nu velmi dobry nazor, ale toto ma dorazilo.
@leelloo Ahoj, v prvom rade gratulujem k zázraku 🙂
Môj gyndoš mi tiež nechcel urobiť odber, on si to však podmienil tým, že mi najskôr urobí sono, či je to "na správnom mieste a nie mimomaternicové".. Vraj majú také nariadenia, až potom urobiť krvný odber. Tak som to odmietla a ako samoplatca som išla do labáku, tuším za 10 € mám výsledok do hodinky, dvoch a nemusíš sa nikomu doprosovať. Po dvoch dňoch som išla na opakovaný odber a až potom s výsledkami krvi ku gyndošovi.. Tak ak chceš mať istotu, daj si urobiť odber v hocijakom labáku ako samoplatca a budeš spokojnejšia. Držím palce
@dena22 Ahoj, raz som bola na odberoch v BA na kramároch a tam mi robili odber v hemato ambulancii. Normálne som prišla do labáku, že si chcem dať urobiť odber na HCg, zaplatila som za odber a sestrička ma odviedla vedľa do ambulacie, kde mi zobrali krv. A tatko isto to funguje aj na poliklinike v TT, došla som do labáku, zaplatila, odviedli ma do ambulancie nejakého lekára, sestrička zobrala bez problémov krv a za hodku som si išla pre výsledku do labáku. No problem 🙂
@cheeky82 ja by som to mozno aj pochopila, keby mi to povedala normalne. A nie s tym arogantnym pristupom, ze naco som teraz prisla, ked mi nemoze nic potvrdit. Ja nie som ziadna citlivka, co potrebuje zaobchadzanie v rukavickach, ale trosku empatie pre zenu, ktora sa niekolko rokov snazi o dieta, by bolo nauskodilu. Na jednej strane chapem, ale u nej ide skor o pristup k pacientkam 🙂
Baby ked sa uz bavime o tych odberoch...Mna tiez vytocili niekolkokrat naposledy. Lekar z Brna mi napisal, ze si mam ist na odber krvi a skontrolovat si vysku prolaktinu a ak bude nizka tak nasledne na to mozem podstupit IVF. Na endokrinologii mi povedali, ze oni mi uz ziadne testy robit nebudu, ze mam prist na kontrolu o pol roka. Neskor som zistila, ze kvoli poistovni. A ked som bola vcera na gynekologii tak mi povedali, ze im to poistovna nepreplati, ale nakoniec sa zlutovali a predsa zobrali...Este som rozmyslala nad obvodnou lekarkou. Je toto mozne, ze mi treba zistit jednu pre mna dolezitu hodnotu z krvi a nemozu lebo im to poistovna nepreplati a robia z toho take problemy. Myslite, ze ked zajdem do hocijakeho labaku, tak mi to spravia? dakujem
@sussah u mna pred dvoma rokmi zistili toxo. na infekcom mi vypisali lieky a spravu pre obvodnu, ze v akych casovych intervaloch ma zobrat krv, lebo som brala silne lieky a aby som bola sledovana.
no obvodna bola totalne vytocena, ze ona na vlastne konto nebude brat krv, ze mam chodit na infekcne /100 km od nas/.
Ja nechapem tento system, ale radsej uz ani nerozmyslam nad tym, lebo budem vytocena.
Tak ak mas na blizko labak, opytaj sa, podla mna, ak zaplatis, zoberu.

@renimac @cherrinka11 tiež dobrú nôcku, želám dievčatá....