icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

renimac
14. mar 2017

@cherrinka11 malý je podľa všetkého zdravý a veľmi akčný. Od začiatku je to ukážkové bábo. Klop klop. Takže verím, že za to riziko to stálo. Ale oni ti poradia a vždy dajú na výber. Nás do ničoho netlačili.

cherrinka11
14. mar 2017

@freeze24 hmmm,tak tam skus zajtra zavolat to mas istejsie,no ale ozvat by sa mohol,ja tiez k nemu mam ist prvy krat,tak ma to zarazilo,ze ti neodpoveda.

cherrinka11
14. mar 2017

@renimac uz vies,ze je to chlapcek?😉
Ked pises,ze maly?😉

renimac
14. mar 2017

@cherrinka11 Áno 🙂. Pôvodne sme nechceli pohlavie vedieť, ale na morfo sa tak rozcapil, že to bolo jasné 😊.

saldiv
14. mar 2017

@freeze24 ja som mu písala v pondelok rano a tiez mi neodpisal. Ale ani automatická odpoved mi neprišla. Ale on je taky :( ja mu pravidelne email preposielam 2x. A niekedy vobec neodpise :(

cherrinka11
14. mar 2017

@renimac hahaha 😀
To bude cassanova..zlaticko,hlavne nech je zdravucky 😍

cherrinka11
14. mar 2017

@saldiv hmm..tak to sa mi necita dobre..

renimac
14. mar 2017

@cherrinka11 😁 doktor sa minulý týždeň smial, že má dobrú výbavu 😝. Ale myslel guľky 😊. A presne, len nech je zdravý. O zvyšok sa už postarame 😉.

freeze24
14. mar 2017

@saldiv mne sa nikdy nestalo ze by neodpisal tak preto som prekvapena. A myslim ze keby ma dovolenku pride ta automaticka odpoved ze?

cherrinka11
14. mar 2017

@renimac Este by si chcela prenho surodenca?

renimac
14. mar 2017

@cherrinka11 jasné, kľudne aj dvoch 😊. Len dúfam, že tým sa bude k nám viac chcieť 😅.

cherrinka11
14. mar 2017

@renimac no to uz aj samo pride..a ked nie,vy uz mate prax 👍😀

saldiv
14. mar 2017

@freeze24 koľko si s ním v kontakte? Ja viac ako rok. Minuly týžden mi odpísal az 2x. Ale nedal mi napr termín na zákrok a den je uz stanovený. A este sa ho pýtam ako zacat uzivat tabletky (od 16.3.) takze nic náročne a este mam cas ale je to neprijemne :(

ria294
14. mar 2017

@sussah ja mám zle skúsenosti v car na SK, neochota a arogancia. A ako si písala, pokial sa takto budú správať na SK, viaceré pôjdu do Čiech.

ria294
14. mar 2017

@renimac zlatíčko, tak to malinké v brušku bude chlapček 😘 Tak dávajte na seba veľký pozor a pohladkaj za mňa bruško 😘 Často si na vás spomeniem 💞💞💞

renimac
14. mar 2017

@ria294 Ahoj zlatíčko, ďakujem. Ja často myslím na teba a sledujem jednym očkom ako sa ti darí. A moc ti držím palce. Stále sem nakukam, že čo nové ❤. 🍀🍀🍀

ria294
14. mar 2017

@renimac ďakujem za viaceré baby 😘 Ďakujem , že si ❣❣❣si inšpiráciou, odvahou, pozitívnou nádejou a radosťou pre nás ....ty si také naše svetielko štastia 🌺

renimac
15. mar 2017

@ria294 ma chceš rozplakat? 🙂 ja by som to bábätko najradšej zariadila každej jednej z Vás... len keď ono to tak nefunguje 😒. Ten boj si musíme každá zvládnuť sama. Na druhej strane, si aspoň vieme poradiť a podporiť sa. A to veľmi pomáha. Aspoň mne to počas tých 3 rokov pomohlo nezblázniť sa. Som s Vami ❤.

cherrinka11
15. mar 2017

@renimac prajem ti k asny den aj vam vsetkym kcky❤

renimac
15. mar 2017

@cherrinka11 krasny den aj tebe ❤

sussah
15. mar 2017

Baby mate nejaky tip na lekara, ktory by mi spolahlivo robil folikulometriu, aby som nemusela kvoli tomu cestovat do Brna? Idealne v okoli Kosic. Dakujem

ria294
15. mar 2017

@renimac nie nechcem ťa rozplakať 😘 To by som si neodpustila 😘 Pekne si to napísala , že svoj boj si každá musíme vyhrať sama 😉 A všetko má svoj čas, postupnosť a na konci čaká víťazstvo 😉 Ale ďakujem za to, že je viac takých ako si aj ty ❤❤❤

leelloo
15. mar 2017

@ria294 @chmurkaxy @tlucka takze isla som nakoniec na Kramare priamo do labaku a zaplatila som 10 Eur 🙂 a HCg je 801 😍

tlucka
15. mar 2017

@leelloo krásna hodnota, gratulujem 💗

sussah
15. mar 2017

@leelloo juchuuuuuuu...tak potvrdene 😉 To musi byt ale radost 🙂 Tomu sa hovori dobre investovanych 10 Eur 👍

leelloo
15. mar 2017

@sussah ta najvacsia radost 😀

gagirl
15. mar 2017

@leelloo super..prajem vsetko dobre aj nadalej,nech je vsetko v poriadku..je to zazrak velky..drzte sa❤

ria294
15. mar 2017

@leelloo moje zlaté 😘😘😘 veľmi som sa potešila, až mi slzička vyšla . Prajem všetko len to najlepšie a veľa štastia z úprimného srdca , zaslúžiš si to 💞💞💞 a prosím informuj ma ďalej 😘 Prežívam to s tebov ❤

cheeky82
15. mar 2017

Baby vy ste sa zlakli, ze RF vam zameni embrya,tak tehotniete spontanne😂

mimika1973
15. mar 2017

@freeze24 neskusila si mail cez koordinatorku aj? ta skor odpise nez lekar niekedy ;) Inac on zvykol vzdy odpisat, aj ked rucne strucne ale to podstatne vzdy povedal, Marcel bol viac vyrecnejsi aj smileovejsi 🙂