Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@freeze24 hmmm,tak tam skus zajtra zavolat to mas istejsie,no ale ozvat by sa mohol,ja tiez k nemu mam ist prvy krat,tak ma to zarazilo,ze ti neodpoveda.
@renimac uz vies,ze je to chlapcek?😉
Ked pises,ze maly?😉
@cherrinka11 Áno 🙂. Pôvodne sme nechceli pohlavie vedieť, ale na morfo sa tak rozcapil, že to bolo jasné 😊.
@renimac hahaha 😀
To bude cassanova..zlaticko,hlavne nech je zdravucky 😍
@saldiv hmm..tak to sa mi necita dobre..
@cherrinka11 😁 doktor sa minulý týždeň smial, že má dobrú výbavu 😝. Ale myslel guľky 😊. A presne, len nech je zdravý. O zvyšok sa už postarame 😉.
@renimac Este by si chcela prenho surodenca?
@cherrinka11 jasné, kľudne aj dvoch 😊. Len dúfam, že tým sa bude k nám viac chcieť 😅.
@renimac no to uz aj samo pride..a ked nie,vy uz mate prax 👍😀
@ria294 ma chceš rozplakat? 🙂 ja by som to bábätko najradšej zariadila každej jednej z Vás... len keď ono to tak nefunguje 😒. Ten boj si musíme každá zvládnuť sama. Na druhej strane, si aspoň vieme poradiť a podporiť sa. A to veľmi pomáha. Aspoň mne to počas tých 3 rokov pomohlo nezblázniť sa. Som s Vami ❤.
@renimac prajem ti k asny den aj vam vsetkym kcky❤
@cherrinka11 krasny den aj tebe ❤
Baby mate nejaky tip na lekara, ktory by mi spolahlivo robil folikulometriu, aby som nemusela kvoli tomu cestovat do Brna? Idealne v okoli Kosic. Dakujem
Baby vy ste sa zlakli, ze RF vam zameni embrya,tak tehotniete spontanne😂
@freeze24 neskusila si mail cez koordinatorku aj? ta skor odpise nez lekar niekedy ;) Inac on zvykol vzdy odpisat, aj ked rucne strucne ale to podstatne vzdy povedal, Marcel bol viac vyrecnejsi aj smileovejsi 🙂

@cherrinka11 malý je podľa všetkého zdravý a veľmi akčný. Od začiatku je to ukážkové bábo. Klop klop. Takže verím, že za to riziko to stálo. Ale oni ti poradia a vždy dajú na výber. Nás do ničoho netlačili.