icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
15. mar 2017

@cheeky82 ahoj..ty si este doma?ja ze uz je krpcek mozno aj na svete..😉

leelloo
15. mar 2017

@gagirl dakujem pekne, ja tiez velmi dufam, ze bude vsetko v poriadku 🙂

cheeky82
15. mar 2017

@gagirl ani nevrav. Pred tyzdnom sa dr tvaril, ze uz dlho nevydrzim a este stale nic

leelloo
15. mar 2017

@ria294 dakujem ❤ ty ma tiez informuj, verim, ze aj ty sa skoro dockas svojho zazraku a vsetky zienky, co su tu 😘

renimac
15. mar 2017
sticker
renimac
15. mar 2017

@ria294 Heh, to bolo tebe 😊

ria294
15. mar 2017

@renimac ďakujem mamina 😉😉😉

ria294
15. mar 2017

@leelloo všetko chce svoj čas 😉 A ja sa musím na ten môj ešte lepšie pripraviť 😉 Dám vediet , určite ťa nenechám napokoji 😘😘😘

cherrinka11
15. mar 2017

@renimac ahoj moja 🙂
Predsa ma este napadla jedna otazocka,vy ste si dali urobit Halosperm?V Martine nas do toho dost tlacili a ked sme sa pytali ako to ovplyvni oplodnenie len mykli plecom,umoznilo by im to akurat vybrat tu spravnu spermiu k oplodneniu vraj.Doplacalo sa za to 😀

renimac
15. mar 2017

@cherrinka11 Ahoj moja, nie, ani nám to v Brne nespominali a nenavrhovali. Samotné ICSI je podľa mňa dostatočná selekcia. Jasné, riziko je vždy, ale zas si myslím, že príroda to veľakrát vyrieši aj sama 🙂.

cherrinka11
15. mar 2017

@renimac prepac citam uz toho tolko..a vy ste mali pomale spermie?lebo my mame udajne leziaky,ziaden pohyb vpred ,to preto nam navrhli.,.ale navrhovali to skoro vsetkym.

cherrinka11
15. mar 2017

@renimac a vies co
Dnes som citala tu na fore vela pruspevkov,aj spred troch rokov,ake bolo moje mile prekvapenie,ked skutocne vela zien opisovalo presne to co ty pozitivne..
Po uspesnom ivf Native s ICSI sme otehotneli..🙂
Idem do toho
Ak to nevyjde hned tak druhy alebo treti pokus to isti 😀

renimac
15. mar 2017

@cherrinka11 V tom období sa manželovi rapídne zhoršil spg. Morfologia, čiže zlý tvar, neschopný oplodniť vajíčko. Len 0,5% bolo v poriadku.

renimac
15. mar 2017

@cherrinka11 to sa mi páči 😉. 🍀🍀❤❤💪✊

cherrinka11
15. mar 2017

@renimac no len aby to potom neboli trojicky..kurna,to kde dame potom manzelsku postel?😀

renimac
15. mar 2017

@cherrinka11 ste skončili... budete späť na zemi.

sticker
cherrinka11
15. mar 2017

@renimac to aby mi treti cecok narastol 😂

cherrinka11
15. mar 2017

@renimac Som sa z chuti zasmiala na tom fakt 😀
No idem ja hajat,pohladkaj za mna maleho sampiona s dobrou vybavou a odkaz mu,ze pracujeme na jeho frajerke a nevzdavame to 😀
Dobru nocku vam 👶

renimac
15. mar 2017

@cherrinka11 dakujem, dobre som sa pobavila 😀. A drobec odkazuje, ze sa tesi na frajerku 😉. Dobru noc..

cherrinka11
15. mar 2017

@renimac Z troch si isto neaku vyberie 😀
Dobru noc ..

renimac
15. mar 2017

@cherrinka11 😂 😂 😂 alebo vsetky tri 😝 dobruu

cherrinka11
15. mar 2017

@renimac Sodoma Gomora 😂
Chrrrrrrrrr...🙊

gagirl
15. mar 2017

@cheeky82 tak pride k vam mozno az na termin..paci sa mu u teba asi😉drzte sa..Kde budes rodit?a ako?

cheeky82
16. mar 2017

@gagirl v nitre a ak sa nic nezmeni, tak prirodzene a,bez epi (ved preco by som si to nevychutnala), lebo v NR ju nedavaju

gagirl
16. mar 2017

@cheeky82 zvladnes to neboj..drzim vam palce😘

stella25
16. mar 2017

Baby prosim vas, ake ste mali hodnoty HCG na cca ten 14 den ako kazu odber v RF?
Ja dnes 13 den a hodnota len 641,5.
V RF povedali ze pekna, ze v pohode, no mne sa zda malo. Posledne som mala na 12 den cez 1100. Tak sem s vasimi udajmi ak sa pamatate. 🙂

cheeky82
16. mar 2017

@stella25 ja som mala na 12 den nejakych 2400

santeema
16. mar 2017

@cheeky82 nechcem ta strasit, ale v nitre si to naozaj vychutnas, ak budes mat dlhy porod. kamoska tam rodila dva dni, neotvarala sa a ani je nic nedali. od soboty rana a vecer v nedelu porodila a myslela, ze vyskoci tam cez tu vetracku☹ a druha tak isto, cisarsky az v poslednej chvili, malicky priduseny, museli mu podchladit mozog, lebo jej nechceli spravit indikovanu sekciu gynekologom a takto to potom dopadlo☹...nepocuvam na nitru v poslednom case dobre veci, ale tebe zelam, aby to bolo ok

cheeky82
16. mar 2017

@santeema som aj v skupine porodnica nitra a tam su dobre ohlasy. Ja,mam nastastie doktora zajednaneho a rodinnych prislusnikov,ktori tam robia,tak sa nebojim😉

nadia23
16. mar 2017

@stella25 ja som mala na 14ty den 825, takze podla mna je to ok ;) a gratulujem ;)