icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ssegra
16. mar 2017

@stella25 ja som mala na 14den 4183..ved to mas peknu hodnotu...gratulujem 🙂

haannka
16. mar 2017

@ssegra fuuuha to je riadne vysoke cislo 😉

stella25
16. mar 2017

@ssegra fuha, tak to si mala aj na trojicky. :D :D :D
A vkladali ti jedno ci dve?

ssegra
16. mar 2017

@haannka bolo som sa zlakla, ze budu dvojicky..nastastie len jedno a dnes ma prave mesiac 🙂

ssegra
16. mar 2017

@stella25 vkladali mi len jedno 🙂

bianitka996
16. mar 2017

Dnes sa nám narodila naša dcérka Ella, je to mala reprofitacka😘 dievčence nevzdávajte sa..))

santeema
16. mar 2017

@cheeky82 ti zelam, aby to bolo vsetko ok, ja som napisala, tiez len osobne skusenosti kamosiek a dufam, ze tvoje budu uplne ine🙂...drzim palce, aby si to mala rychlo za sebou a obaja ste bpli zdravi, to bolo tiez jedine, co som si zelala, ked som sla rodit🙂..hlavne to rychlo, lebo som sa bala a ani neviem coho🙂

gagirl
16. mar 2017

@bianitka996 blahozelamk dcerke..prajem vam obom vela zdravia❤

ria294
16. mar 2017

@bianitka996 úprimne blahoželám a prajem tebe aj dcérke veľa zdravia ❤

ssegra
16. mar 2017

@bianitka996 srdecne blahozelam k malej reprofitacke Ellke 🙂

tinkatinulka
17. mar 2017

@stella25 krásna hodnota.. Ja som mala 505

mimika1973
17. mar 2017

@stella25 ahoj, toto bude tvoje prve babenko? takze hcg pozitiv, super spravicka!!! 🙂 Pekne sa drzte s bublinkou ;)

izzie27
17. mar 2017

@bianitka996 vela zdravia a gratulujem😊

cherrinka11
17. mar 2017

@freeze24 ahoj ak uz ti doktor odpisal?

cheeky82
17. mar 2017

@santeema ja sa porodu strasne bojim

gagirl
17. mar 2017

@stella25 podla mna je hcg v poriadku.drzim palce❤

babikadaska
17. mar 2017

ja som 4 den po ET a cele toto svoje prve IVF som absolvovala v Reprofite. Som velmi spokojna, s pristupom , s lekarmi, so sestrickami. Vzdy mi vsetko dopodrobna vysvetlili, maximalne mi vysli v ustrety s casmi ultrazvukov atd kedze som dochadzala z vecsej vzdialenosti. V piatok pred odberom vajicok som zacala pocitovat dole svrbenie, mozno zacinajucu kandidozu. Moja gynekologicka neordinovala, v Brne ma v podstate takmer okamzite (do 2 hodin od zavolania) vzali na vysetrenie. A posledna prijemna skusenost: nestihla som zavolat na embryolinku, ako sa vyvijaju embryjka, do urcenej 14 hod, bola to sobota, a pani mi ochotne uz od seba z domu poskytla vysledok. Ja som spokojna na 99%. na sto percent budem, az mi 27.3.vyjde z krvi pozitivny tehotensky test...

emma30
17. mar 2017

Ahojte žienky, chcela by som Vás poprosiť o informáciu. Chceme si ísť po súrodenca do Reprofitu. Koho by ste mi odporučili, predtým sme chodili k Šteclovi a vidím že sa tam pomenilo veľa doktorov. Dakujem

santeema
17. mar 2017

@cheeky82 ani nevies ako ta chapem🙂...ale ved uz dajako ten krpec dojde na svet, bymbohli vymysliet prijemnejsi sposob, ako ich dostat z nas, ze🙂

montblanc
17. mar 2017

@emma30 ja som bola u Vranu a Franka. Obaja boli velmi mili a ochotni ☺

simonesi
17. mar 2017

@emma30 ahoj aj ja mám prvé dieta s reprofitu dr stelca 😉 dlho som premýšľala kam pre súrodenca vyhral Reprogenesis a zasa stelcl 😉predsa on vie o mne všetko

tinulka26
17. mar 2017

Baby odporúčate Reprofit alebo Unicu v Brne? Ako to je s preplácaním IVF, mám VŠZP.

cheeky82
17. mar 2017

@santeema no v 21 storoci by uz mohli nieco vymysliet😝

emma30
17. mar 2017

@simonesi ahoj tak to som rozmýšlala aj ja

emma30
17. mar 2017

@montblanc a môžeš mi dať email na dr. Vranu, a chvália aj dr. otevrel či ako sa volá fakt neviem

cherrinka11
17. mar 2017

@emma30 ahoj,no Vrana je vraj super,jaidem o tri tyzdne k Otevrelovi tak sama som zvedava,chcela som Vranu,ale nemal volne tie terminy co mi vyhovovali 🙂

montblanc
17. mar 2017

@emma30 papiere mam aute ale myslim ze tomas.vrana@reprofit.cz. otevrel je jeden z dvoch prednostov kliniky myslim. Zevraj neodpisuje na maily som tu citala. Asi ma toho vela. Ale to je len info z druhej ruky, nechcem mu krivdit.

ria294
17. mar 2017

@montblanc mne Otevrel odpísal hneď na druhy deň, tak ja s ním nemám problém . On a jeho koordinátorka mi na všetko reagujú .

sussah
17. mar 2017

Mne napr.Vrana neodpise ihneď.Ale on vraj robí aj vo Viedni,tak predpokladám že má toho veľa.

montblanc
18. mar 2017

@ria294 tak potom super. Mozno je to ojedinele ze niekedy zrovna nemaju cas.