Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@babikadaska supiš,držim palce✊🏾✊🏾Mna čaká v máji vklad 😋
@cistomilka aj mna caka v maji vklad..snad budeme uspesne 😉
@sussah ahoj,tak ja idem tiez nakoniec k Vrane 😀
Pisala som mu email a odpisal hned na druhy den,a velmi milo,prekvapil ma ,kedze je vikend,ze sa tak rychlo ozval,no asi ma niekedy toho vela,ale urcite vie co robi😉
@cherrinka11 ako v pohode, mne to momentálne aj tak neponáhľa 😉 Som objednaná až koncom apríla.
@sussah ja viem,to asi preto,ja cakam na termin od neho,tiez mame cas..chcem vklad az v maji 🙂
@cherrinka11 som myslela že termíny riešia iba na recepcii. Ja s ním konzultujem zatiaľ len výsledky z iných vyšetrení. Inak idem ešte len na prvú konzultaciu 😉
@sussah ved aj ja na prvu,navrhol mi bud osobnu konzult.,telefon,alebo skype,co mi najviac vyhovuje,chceme konzult.,tak mozno napise az sa objednam cez recepciu,ale to uz je fuk,hlavne,ze jeho odpoved ma velmi povzbudila.
@cherrinka11 áno aj mňa jeho email povzbudil 😃 Povedal že termín si mám dojednať na recepcii. Tak dúfam že budeme obe spokojné 😊
@sussah super budeme 😉
@cherrinka11 ahoj cherrinka napíš mi prosím ako si sa teda ty objednala a ako si to ty všetko začala v Reprofite ja by som tiež chcela sa tam nahlásiť pôjdem v tvojich šľapajach....🙂vyskúšame Brno, chodila som Iscare MT, len sa tam od lekára aj sestričiek všetko pomenilo tak strašne váham....tu čítam dobré ohlasy....
@maculicek1977 ahoj moja,to sa tesim,ze ides aj ty do Brna..
Nasla som si na nete cislo a zavolala na recepciu,tam sa ta opyta ku akemu lekarovi chces ist a objedna ta na prvy volny termin..,potom som napisala email lekarovi s on mi odpisal..👍
Ahojte baby. Takze dneska som bola na tom IUI v Brne. Mal mi to robit Dr. Vrana a samozrejme zasa nebol v praci. Uz druhy krat tam nebol co sme mali ist k nemu 😀 bol tam nejaky doktor zo slovenska, s takym madarskym menom. chcela som aby mi pozrel sonom ci uz praskol folikul a povedal ze netreba ze urcite ano. No netusim ako si mohol byt taky isty. Takze u neho som sa s ochotou nestrela 😀 ale vklad urobil, 15-20 minut ma nechali polezat a teraz uz len cakat. Ze o 14 dni mam skusit test.
@cherrinka11 verím že budeme 😉Ja uz som jedno IVF absolvovala v Ba ale neúspešne.Z Brna mám od začiatku dobry pocit a spokojnosť😁Pozerám,že už jedno bábo mate 🙂
@cistomilka jeej ano ano,aj ja mam dobry pocit z Brna..,Ja idem na ivf prvy krat,vdaka kockam tu som sa o tom naozaj dozvedela vela..,ked to uz inak nejde,skusime aj my stastie 😉
SK ma mam uz 13rocnu dceru..
To by som uz bola ako prvorodicka zasa 😀
@renimac ahoj reni 🙂
Ako sa mate s malickym?
Este stale sportuje v brusku?😉
@cherrinka11 no Ahoj 🙂 čítam, že ideš nakoniec k Vrane 😁. Ja ho ináč volám bocian, lebo na jeseň mu fakt išla karta 😀. Tak moc držím palce 🍀. Malinky asi trénuje na olympiádu, stále v pohybe 😉. A takto náš malý RFitacik rastie 😍.
@renimac jeeej ake krasne brusko mas 😍
Teraz si v siestom?mne zacalo rast az v piatom,pribrala som 28kil a mala mala 3kg 😂
Krasny ste..bolo to krasne obdobie,pre mna ale najkrajsie bolo kojenie,neskutocne spojenie 😍
@renimac a idem k Bocianovi 😀 lebo naozaj na dobre ohlasy a moj drahy je na tom psych.uz nie dobre co sa babatka tyka vies,potrebuje podporu a kocky pisu,ze manzelia od neho chodia pozitivne naladeni..len ked je to este taaaak daleko..juj,ty porodis a my sa snad uhniezdime 😍
@cherrinka11 V stredu začínam 7.mesiac 🙂. Ja som začínala na 50kg a už mám o 10 viac, aj keď neviem ako, kedy a z čoho, lebo ešte stále mi je zle. No proste chlapciatko si robí zásoby na športové výkony 😀.
O chvíľu si to zopakuješ 😉 😉.
@cherrinka11 Z nás som bola na tom psychicky zle ja a od neho som odchádzala vysmiata ako lečo 😀.
@renimac no to dufam,..jedine co mam obavu,ze presvihnu vajka..ze presvihneme ovulaciu..,teraz mam tesne po menz.a normalne akoby ovulku som mala,nervozna som ako pes,stale by mi chutil sex 😂
Jem sladke,slane,aj ma pobolieva..aj aj aky vytocik ako pri ovu..no do kelu..
Je to mozne tak tesne po menzese?
@cherrinka11 možné to je. ... ja som splodena tesne po MS 😉. A napr. ja mávam ovulku na 11DC, takže chute som mávala už počas MS 😁. Spomeň to potom na konzultácii, presne preto mi povedal Bocian, že mám ísť na folikulometriu už 9DC.
😂Zapusujem si...povedat to bocianovi 😎
Pred iui mi meral folikul na desiaty DC a na lavo bol 20cm a na pravo 22cm a este neake male tam boli..dnes som sa dostala k clanku,ze v 22cm uz praskaju,ale kazda to ma asi inak,bocian uz snad bude vediet co robit,spolieham na neho 😀
@cherrinka11 no ja som vajku dohovarala celú noc, že nech pekne vydrží, nech sa tam netrepeme zbytočne 🙂. Ešte aj ráno cestou v aute 😁.
@renimac no pozrime ho uz ako od zaciatku poslucha...,no tipujem tak do 12tich rokov 😀

Baby poradte. Zajtra ideme do brna na IUI. Mala som si dnes doobeda pichnut pregnyl. Ale minule ked som si pichla a po 21 hodinach som sla na iui, tak folikul uz bol prasknuty. Takze u mna zabera dost rychlo. Preto som sa rozhodla pichnut ho neskor, nech nenastane ovulacia priskoro a aby neprisli zubrienky neskoro. Mate niektora potvrdene ze cca za kolko od pregnylu vam praskol folikul? Dakujem za rady ☺