Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@renimac presne takto som mala pred iui,streda 20mm,vecer pregnyl a v piatok rano som isla..tentokrat to bude odber to sa uz musi podarit,domcek je uz nachystany..tak nech uz ho potom aj rozkope 😀
Dievcata v tyzdni som sa tu pytala ci neviete ci otevrel robi lebo mi neodpisuje na mail. A neodpisal cely tyzden aj ked mi prislo potvrdenie o precitani mailu ☹ pisal prosim niektorej z vas tento tyzden? Alebo videli ste ho niektora v RF?
Ma prosim pridelenu koordinatorku? Ak ano mozem si poprosit na nu mail? Velmi pekne dakujem
😍 😂 🤰
@cherrinka11 mi ta neoznacilo
@freeze24 ahoj,ja by som urcite zajtra rano tam zavolala,oni ta s nim urcite spoja alebo s jeho koordinatorkou,ktoru ma,lebo jedna kocka tu pisala,ze ona s nou pekne komunikuje.
@renimac moja drzkajte sa ,myslim na vas a dakujem ,zasa som sa s tebou dobre zasmiala,prajem vam krasnu nocku 😘
@cherrinka11 krásnu nocku aj tebe a teším sa na správy od Bociana 😉.
@renimac no to sa este nacakame..ale cas rychlo leti tak to snad ubehne ..ty budes prva 😉
@babusik85
@cherrinka11
@ria294 dakujem dievcata za odpovede
Ahojte dievcata.
Nechodim do Reprofitu a celu temu preluskat by bolo nad moje sily.potrebujem radu.
Ako je to v Reprofitmozem ist alo samoplatca aj po 40-tke?
Aka je tam vlastne vekova hranica mozna pre absolvovanie ivf?
Ja som momentalne 10.den po et ale mam dojem ze to nevyslo tak uz pokukujem po Brne.dakujem za ochotne odpovede.
@izzie27 presne aj ja kebyze som vedela ovela skor, ze Brno nam pomoze mat deticky, tak nestracam tu vo FR v 2 centrach tooolko drahocenneho casu! Ale zas mas narok na 4 pokusy cez poistovnu, tak sme velmi nemali na vyber to neskusit do konca. Brno som nasla uz ako poslednu alternativu pre nas, poslednu sancu vlastne, a to som uz pokukovala po darcovstve, aj ked mm nebol velmi tym nadseny, za to nam Marcel navrhol ist na to najprv s nasimi vajkami a mal pravdu, lebo budeme rodicmi uz dvoch deticiek, za co som strasne vdacna RF!
A dufam, ze aj vsetky ostatne kocky, co im RF pomohol alebo pomoze k vytuzenemu zelaniu mat dietatko! 🙂
@osky mm ma zly spermiogram
@mimika1973 my sme uz boli na rade s darcovskym a embryom a predtym sme uz boli zapisani do zoznamu na adopciu ale akosi som dufala ze sa to zadari☺
@mimika1973 ahoj fakt su 4 pokusy cez poistovnu? Ja som myslela ze 3.... ci si sa len pomylila??
@zuzankaa88 vo Francii, moja 🙂
@mimika1973 ahaaaa 🙂
@izzie27 veru, a uz pomaly dve! ;)
Ahojte holky.Čaka ma vklad.Viete mi dať rady čo robiť čo nerobiť čo jesť alebo čo nejesť po vklade?Nejake skusenosti čo si myslite že vam pomohlo.Moc mi na tom zaleži šak ako každej samozrejme a spravim všetko čo by mohlo dopomocť k vytuženemu šťastičku..Každa jedna sa držte.
@osky aj ja mam 39, čochvíľa 40. Idem do soft stimulky v RF. Tuším mi písal Dr, že soft stojí 19000kč plus lieky. Ja som mala šťastie, že moja gyn Dr mi lieky napísala na slovenský recept a platila som len doplatok. Ja komunikujem s Otevrelom a ten mi e-mailom posiela , ako mam postupovať, kedy ma má pri stimulke kontrolovať moja Dr.atď. , kedy si mam nasadiť lieky....
Podstupili ste niektora endometr.scratching? Vobec neviem ci to pomaha pri ivf. Dr mi to odporucila skusit a potom nativ.Vopred dakujem za odpovede.

@cherrinka11 keď si spomínam, tak tiež sommala na 9DC (stvrtok) 20mm, v ten večer som pichala pregnyl a o dva dni skoro ráno (sobota) som išla na odber.