icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

montblanc
11. apr 2017

@cherrinka11
@miskab ahojte baby. Tak akurat sme prisli z brna. Mam nejakych12 folikulov, 5 vacsich a 7 mensich. Najvacsie su 3 a maju 15 mm. Tak mi kazali dojst na treti uzv zasa vo stvrtok a vtedy uz povedia ci bude odber v sobotu alebo nedelu. Chodim tam jak na klavir. Prejazdime majland 😁 bola som tam dnes celkovo 5x a zakazdym ma riesil iny doktor alebo doktorka. Ale vsetci su mili 🙂 ach nech to uz mam zasebou. Taka som zvedava 😂

cherrinka11
11. apr 2017

@montblanc ahoj Monte 😉
Ja tu už čakám čo napises a vidím paráda foliky kradne rastú to už budú na víkend pripravené 😍
Ja viem to čakanie sa zdá byť nekonečné,ale máš to už za rohom😉
Ja si cjcem dávať robiť utz u svojej gynekológicky lebo dochádzať do Brna tak často, to môžem rovno napísať výpoveď 😖
Mám plán len konzultáciu, potom odber a vklad 😀
Tak snáď to tak pekne pôjde.
Držím prsty..

montblanc
11. apr 2017

@cherrinka11 drzim palce aj tebe 😉Ale teraz este viac stresujem, lebo som 10dc a sliznica je 5mm a na uchytenie embrya by mala byt minimalne 7mm. Pisala som akurat frankovi do reprofitu ci sa stym da nieco robit. Nakoniec embryka budu a nevlozia ich pre nizku sliznicu 😕

montblanc
11. apr 2017

Baby. Mala ste niektora pred vkladom nizsie sliznicu, napr.5mm a napriek tomu sa podarilo otehotniet? Ja som 10dc a mam 5mm a mala by byt aspon 7mm. Bojim sa ze nedorastie a neurobia vklad alebo urobia a neuchyti sa 😒

miskab
11. apr 2017

@montblanc jeeej supeeer drziiim moc palce 🙏 aby vsetko dobre dopadlo a za chvilku mas bublinky v brusku 🙂 👶👶🙏 drziiim palce

montblanc
11. apr 2017

@miskab dakujem, dufam ze ta sliznica bude ok ☺

cherrinka11
11. apr 2017

@montblanc prosím ťa nerob paniku,musíš sa ukludnit a nemysli na zle,na to ze sliznica nepodrastie,na to, že dá to nepodarí..
Monte 🙂 verím tomu a ver tomu aj ty,že sliznicka bude pripravená že vajíčka sa krásne oplodnia,že všetko bude tak ako má byť,nic zle si ani nepripustaj,všetko dobré dopadne,je to najmä o psychickej pohode,ešte si to stresom privolas..neboj nič nechaj všetkému voľný priebeh,uvidíš,že to dopadne úplne najlepšie, nedtresuj sa popre🙏du prosím..

montblanc
11. apr 2017

@cherrinka11 ja zasa nestresujem, len nad tym obcas premyslam. Verim ze sa podari, ked nie prvy vklad, tak hadam bude aj mrazacik a ten potom vyjde 😉

cherrinka11
11. apr 2017

@montblanc neboj všetko bude tak ako má byť, verím,že tentokrát otehotnies uvidíš 😘
Len klud..nič neunahlime..skús na to nemyslieť..

leelloo
11. apr 2017

@montblanc kazdy vecer pohar červeného vínka a nejaky vit E si pridaj, pomáha to na rast sliznice. Aj alchemilkovy caj je dobry. Ja som tiez mala vzdy nízku sliznicu a toto mi celkom pomáhalo. Hlavne kľud a prec so zlými myšlienkami 😉 Drzim palce

babusik85
11. apr 2017

@montblanc ja na 9dc som mala 8mm, a v den opu som mala 10mm.takze este ti dorastie.
Ja som pila velmi vela tekutiny.
Predtym aj alchemilkovy caj a sem-tam aj cervene vino.ale pocas stimulky uz nie.ale vinko mozes kazdy den deci.

nelly3
11. apr 2017

@santeema
drzim moc palce, ako si dopadla? ja zatial nic neriesim, uvidime casom, ale urcite nativ vyskusam opat🙂

renimac
11. apr 2017

@montblanc Ahoj, teraz je to už asi neskoro, ale na sliznicu je dobré červené víno, vitamín E a alchemilka. Skus aspoň to vínko, pohár denne.

mkatkam
11. apr 2017

@miskab ahoj prosím ťa,daj vedieť,čo ti na tie dávky pocas soft povedia v reprofite. Lebo ja by som tiež chcela soft v Gynfiv,presne taká istá reakcia..Akurát že: keď to tak chcete,tak vám to spravíme...Ale ak ma majú nadopovat vysokými dávkami za kratší čas...Tak to sa im môžem rovno na to...A sklopim uši a dám si ten dlhý zas...

montblanc
11. apr 2017

@leelloo
@babusik85
@renimac dakujem za rady ☺ vitamin E mam tusim vo femibione, tak ho zacnem brat zasa kazdy den, lebo som teraz davala len kazdy druhy a budem teda vinkovat vecer 😉 hadam dorastie

renimac
11. apr 2017

@montblanc to množstvo vo Femibione nestačí. Treba do vkladu 400, potom 200mg. Držím palce 😉.

montblanc
11. apr 2017

@renimac vitamin e myslis 400 ?

renimac
11. apr 2017

@montblanc Áno... ja som brala 2x200, potom už len 1x200. Baby už IVF expertky mi poradili 😉.

montblanc
11. apr 2017

@renimac tak zajtra zbehnem kupit ☺

cherrinka11
11. apr 2017

@miskab ozaj a nezabudni papať viť E a D ako to tu kocky doporučujú a kyselinu listovú 😉
Aj materská kasicka je vraj super tu ja nemôžem koli alergii ☺

miskab
11. apr 2017

@mkatkam no ani mne nechcel dat Soft neviem preco.... opytam sa na tie davky v RF a dam ty vediet .... sak to som mala podla mna moc vysoke davky a len 6 dni som si pichala no neviem neni som doktor, ale nepacil sa mi ten pristup ich

miskab
11. apr 2017

@cherrinka11 ano kupim si vitaminy a kys. listovu uz beriem 🙂 dakujem za info 🙂 ale vit. E a D si pojdem kupit

cherrinka11
11. apr 2017

@renimac ahoj reninka ako sa máte?často na teba myslím,vždy sa pri tom usmejem ako si mi vždy poradila,dúfam,že je všetko OK a kedy máš termín?ktorého júna?❤

renimac
11. apr 2017

@cherrinka11 Ahoj cherry 😉. Akurat funim na gauči, lebo som sa prejedla 😊. Ja Vám tu budem radiť aj naďalej, mne to veľmi pomohlo, keď sme sa my snažili. Od lekárov som sa toho veľa nedozvedela. Termin máme 24.6., ale intuícia mi hovorí, že to bude skôr 😉. A ty sa už pripravujes na deň D? 🙂

cistomilka
11. apr 2017

@montblanc
Ahoj🙋🏻Mala som 36 folikulov,z toho 27 vajíčok 😄10zmrazených 😉
Pretože pri prvom odbere-vklade sa u mna rozvinul hyperstimulačný s.(to som bola na sk)nechceli riskovat,preto som mala len odber.Moja dg.je polycysticke vaječníky,vacsinou pri nich byva ten hyper.s.a kedze som extremne zareagovala uz pred tým na stimuláciu,tak zvolili vklad neskôr,nech sa telo ukludní;) 😊

cherrinka11
11. apr 2017

@renimac hahaha, že funim no si to dobre pamätám keď som si nemohla šnúrky na topánkach zaviazať 😀😝..no ja už na to čakám ako na spadenie,užívam všetko čo nakazete 😀.idskrtavam sni v kalendári..nikdy sa mi to takto pomaly nevlieklo ako teraz 😉

renimac
11. apr 2017

@cherrinka11 joj, ešte mi napadlo, po vklade treba 5 dní papať ananás alebo aspoň 100% ananásovy džús. Je to dobré na uhniezdenie 😉.

cherrinka11
11. apr 2017

@renimac a ty si ho pila?o tomto ananáse tu čítam často.. Myslíš,že to naozaj pomaha??
Moja sestra po pôrode pila sto percentný ananasovy dzus a mala z neho vela mliecka kojila do dvoch rokov 👍🙂

renimac
11. apr 2017

@cherrinka11 no ja som to skusila aj pri tom mimomaternicovom, a ocividne sa uhniezdilo az prilis dobre. A skusala som aj teraz. To tvrde jadro obsahuje bromelain, co je potrebne prave pre dobre uhniezdenie. Za mna overene 😉.

cherrinka11
11. apr 2017

@renimac tak toto som netušila..
Tak to si dám určite dva denne 😎