icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

blackswan12
15. apr 2017

@kitta dakujem velmi pekne. Potesila si ma

montblanc
16. apr 2017

montblanc
Tak dievcata idem s velmi zlou spravou. Akurat mi prisli povedat ze z 13 tich folikulov neziskali ani jedno vajicko  uz som si porevala. Teraz musi byt mesiac pauza a potom mozeme skusit nativ. Ze niekedy sa stava ze pri clostilbegyte ta stimulacia neurobi dobre. Takze 600 eur za lieky, benzin a narkozu je fuc a mozem ist domov so slzami v ociach 😢

cherrinka11
16. apr 2017

@montblanc pane boze..tak takúto správu som fakt nečakala,to mi je strašne ľúto..fakt ani neviem co napísať.. 😢
Je to vôbec možné???

miskab
16. apr 2017

@montblanc jeeeejha to snad nie :( jaaaj dokedy sa budeme vsetky takto trapit :( ale mi sme silne budeme bojovat, ale je to tazke a hlavne na psychiku a financne :( drz sa moja ...ja som moc zvedava co nam povedia v stredu , ci vlastne este mame sancu mat babo, bo mame hrozne zly spermiogram sa nam zhorsil na 95% patologickych takze nic moc mame to na hranici :(

ria294
16. apr 2017

@montblanc úprimne je mi to veľmi ľúto 😥 Neviem nájsť vhodne slova, viem, že všetko čo napíšem ti teraz nepomôže, lebo so svojim sklamaním sa musíš vyrovnať sama, ale chcem, aby si vedela, že tu máš v nás podporu. Aj na teba na tej dlhej ceste čaká vytúžene šťastie, len sa prosím nevzdávaj a malú chvíľu prosím ešte počkaj, lebo aj ty si zaslúžiž byť šťastná 😘😘😘 Prajem ti veľa síl, viem že dobrým ľudom sa plnia sny ❤❤❤

ria294
16. apr 2017

@miskab Miška a ty sa tiež nevzdávaj 😘 Všetko dobre dopadne a aj ty sa budeš tešiť z vytúženého bábätka ❤

cherrinka11
16. apr 2017

@ria294 riuska..A ty tiež ❤

ria294
16. apr 2017

@cherrinka11 zlatíčko ty tiež nie si výnimka 😘😘😘

cherrinka11
16. apr 2017

@ria294 každá máme inú cestu, ale cieľ máme rovnaký,niekto pôjde dlhsie..,niekto kratšie, ale spolu to zvládneme všetky 😉👍❤

ria294
16. apr 2017

@cherrinka11 presne , ako si napísala , čítaš moje myšlienky 😘 Všetko sa raz na šťastie obráti, dôležité je nevzdávať sa a neprestať veriť ❤ s pokorou prijať aj neúspech, lebo aj ten nás posunie vpred, vstať a bojovať o šťastie stať sa maminou 😘

cherrinka11
16. apr 2017

@ria294 presne tak,pády nás učia väčšej pokore..,som vďačná za kaxdy pád a zdviham sa zasa hore,lebo bez nich by som nebola človekom akým som dnes..A som za to vďačná a viem ze keď človek naozaj verí a pozitívne zmysla výsledok sa dostaví..😇
Ako si na tom momentálne ty?

ria294
16. apr 2017

@cherrinka11 velmi pekne napísané 😘 Moje ja dnes 27DC, tak uvidíme, kedy príde ms a mala by som začať so stimulkou. Asi sa už do toho pustím 😉 dúfam , že mi zase nepreskoči a neposuniem to 🙈🙈 A ty ?

cherrinka11
16. apr 2017

@ria294 no tak vieš čo zakazujem ti aby ti preskočilo jasné?😝
Nemôžeš má v tom nechať samu..
Ja idem na to hneď ako dostanem MZ.😎
Aj miskab ide s nami do toho.Sme uz trojka tak nás nenechás v stichu snad😨😀

ria294
16. apr 2017

@cherrinka11 tak to sa mi páči 😉 Budem sa snažiť, aby bolo všetko v poriadku a nesklamala som ťa 😘 Viem Miška ma 19teho konzultáciu, tak čakám na jej info 😉 Ono by sme naozaj mohli ist do toho všetky spolu v rovnaký čas 😜

cherrinka11
16. apr 2017

@ria294 ved presne ja mam konz.20ho deň po miske
Poďme všetky 😉
Ja mam dostať MZ az 5.5 a idem do Úplného Nativu tak snáď budem mať šťastie ako mala aj reni👶

montblanc
16. apr 2017

Mozno aj preto sa nam nedarilo prirodzene, ze uz mam prazdne folikuly. A im som teraz platila 220 eur za stopnute ivf, za narkozu a lieky a lieky na stimulku boli 320 eur co som kupovala a 4x benzin a dialnicne znamky. Takze asi 650 eur a vsetko bolo zbytocne. Cakat musim mesiac aby sa mi upravil cyklus, lebo ze po stimulke niekedy prva ovu ani nepride. Potom mozme skusit native. A ak aj vtedy bude prazdne, tak je asi koniec. A to sme vyzerali zdravi. Ovulka, spermie, hormony vsetko ok. Takze moze byt aj takto pes zakopany a ani zena nemusi vediet preco to nejde kym jej odberom nezistia ze ma prazdne foliky. Neodkladajte baby tie ivfka. Pre nieco to nejde. A mozno aj vam tak zistia preco a nebudete musiet cakat kazdy mesiac a premyslat a trapit sa. Drzim palce aby ste dopadli lepsie ako ja ☺

cherrinka11
16. apr 2017

@montblanc ty sa tiež nevzdávaj..aj keď je to smutné..ty si bojovníčka..,naordinuj si neake vitamíny, snaž sa byť v kľude,nádej zomiera posledná..A tak ako to dopadlo teraz to nemusí dopadnúť nabudúce..len tie financie..ach jaj😔

cistomilka
16. apr 2017

@montblanc všetko sa deje z nejakého dôvodu,aj tento neuspech nech ta zocelí aby si bola silnejšia pri dalšom ivf-ktoré bude úspešné,držím ✊🏾☀️🍀

montblanc
16. apr 2017

@cistomilka u mna dalsie ivf rovnake nema vyznam. Lebo po stimulke su foliky prazdne, takze jedine nativ skusit a ak aj vtedy bude folik prazdny, tak uz sa toho moc neda robit 😕

montblanc
16. apr 2017

AHOJTE BABY. Je tu niekto kto mal podobnu skusenost ako ja. Ze mal po stimulacii na ivf dost folikulov a vsetky boli prazdne? Ja som mala 13 folikov a ani jedno vajicko. Dnes bol odber a toto sa mi stalo. Podarilo sa niekomu dopracovat k vajickam neskor, alebo boli vajicka v dalsom cykle ivf. Dakujem za vsetky skusenosti a rady 🙂

erijan
16. apr 2017

@montblanc dakujem za odpoved 🙂 takze to mas dnes za sebou...citam akurat ako si dopadla,je mi to luto, to je smola... ale ze az 13 folikulov a vsetky prazdne??? To som este nepocula, mozno ma s tym niekto skusenost,ze ti napisu dievcata ☹ a ty si mala Soft IVF? A bolo to tvoje 1.IVF alebo uz opakovane? Vidim ze uz mas jedno dietatko...

montblanc
16. apr 2017

@erijan hej bolo to prve ivf a soft. Jedno dietatko mam. To bolo pred tromi rokmi a prirodzene, hned na druhy mesiac co sme sa snazili. Len teraz mam o 20kg viac ako vtedy. Musim schudnut. Mozno je tam chyba.

marculik
16. apr 2017

@gagirl ahoj moja ako sa dari v tehulkovani?☺

cistomilka
16. apr 2017

@montblanc to ti povedal dr.že len nativ a to je posledne čo by vam akože pomohlo? 🤔

montblanc
16. apr 2017

@cistomilka doktorka povedala ze skusime nativ a uvidime potom co dalej. Neviem ake su dalsie moznosti potom. Ja este napisem zajtra tomu mojmu doktorovi co ma ma na starosti. Nech mi napise co si o tom mysli vsetkom.

cistomilka
16. apr 2017

@montblanc
jasné,nech vieš aj ty na čom si a čo všetko je ešte v zálohe 😋

ria294
16. apr 2017

@montblanc nativ je dobre riešenie, veľmi ti to prajem 😘 Telo sa da trošku doporiadku a neboj sa , urcite máš foliky, v ktorých sú krásne zdravé vajíčka 😘 Stačí jedno jedine a ty budeš opäť maminou ❤

ria294
16. apr 2017

@cherrinka11 no viem to mate tak po sebe, tak možno naozaj budeme spolu stimulovať 😉 Tak potom daj urcite vediet, čo ti navrhnú, s Miškou budem tiež v kontakte 😉

gagirl
16. apr 2017

@marculik ahoj moja..dakujem,mam sa celkom fajn,v utorok ma caka morfo sono tak mam trocha aj strach aby bolo vsetko v poriadku,ale verim ze drobcek je v poriadku..Mala som seknute krize cca pred tyzdnom,tak som mala dost silne bolesti par dni,ale davala som si spray lokalne a pomohlo,tak uz je dobre..Som 21+4tt,takze pomaly napredujeme..verim ze bude vsetko v poriadku aj nadalej..Ty sa ako citis?ako sa mas?vsetko o.k?Uz urcite viete aj pohlavie 🙂Uzivas si tehulkovanie?😉

leelloo
16. apr 2017

@montblanc mrzi ma, co sa stalo, viem, te je to tazke prijať, ked ste sa tak tešili. Mne sa stalo to iste, ale doktor povedal, ze ovu zrejme bola o den skor a pri odbere uz vo folikoch neboli ziadne vajicka. Nieco take ti doktorka nespomenula? Skus sa na to opytat, mozno prázdne neboli vsetky, len to nestihli.