Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ria294 jedine 😀
Do teraz ma to prekvapuje ako sa všetko razom zmeni, jasné už sme si sudene 😀som zvedavá ako bude naša story pokračovať 😉
@cherrinka11 no ja by som na neho bola velmi nastvana. A len tak by som neodpustila. By ma to nahlodalo a premyslala by som nad inymi dovodmi ze preco sa tak rozhodol.
@montblanc monte uvidíme..
Tebe veľmi držím palce 😊
Občas tu nakuknem a snáď si prečítam dobrú správu 😉
@cherrinka11 ahoj cherrinka, no teda aj som ťa tu už vyzerala, že čo je s tebou...???A vieš čo možno sa na jeseň tam aj uvidíme...ja čakám na kontrolný odber na repro imuno, potom mesiac výsledky kým budú tak jeseň mi to tiež asi istí 🙂. Som bola zvedavá ako to bude u teba prebiehať, ako doktori atď..., ale tak budem zatiaľ čítať ostatné babulky čo píšu, aby som vedela....Tak papa zatiaľ, možno motyka aj takto vystrelí,,,🙂
@maculicek1977 ahoj moja 😃no ja som sa naozaj tešila a to som uz tri dni brala clostil..len situácia doma je posledné mesiace zlá koli bývaniu a rôzne,tak sme obaja nervózni.. Vyvrcholilo to stopnutim..,že na jeseň by malo byť už viac problémov vyriešených tak som sa s tým zmierila, nasadim mu vitaminky aj sebe niečo, podliecime sa,skludnime, zameriame sa na bývanie a skúsim na chvíľu vypnúť..držím palce nechvmad len dobre výsledky 😍 a možno sa naozaj stretneme na jeseň 😃 ja udem užívať leto a prerábať tak papa 😘
.
Baby, rychla rada prosim. Mam brat clostil a menopur. Mozem si to.davat aj vecer, nie iba.rano?
Diky baby, to bude tazsie, muz vstava a odchadza skor ako my s malym vstavame. Nuz, budem to musiet risknut a vstat s nim a dufat, ze kym sa vratim, tak sa maly nepreberie.
Dievcata, poradite mi, na koho to treba adresovat do vseob. poistovne? Je tam nejake oddelenie, ktore sa tym zaobera? Alebo kam ste tu ziadost posielali? Vdaka!
Ahojte, neviete ako dlho platí v RF vyšetrenie na pohlavne prenosné choroby (STD), ktoré sa robí pri OPU?..pol roka, rok?! Alebo je treba pri každom IVF tieto odbery znovu vykonávať a platiť? Ďakujem.
@aaangelll ahoj,nám povedal doktor v Brne ,že dva roky..
@cherrinka11 Ďakujem, tak to by bolo super, keď je to takto. 😉
Lucas Mathys zavital medzi nas 7 maja, cez nedelny obed, a na prezidentske volby 🙂 nase druhe reprofitacke zlaticko! Velmi sme vdacni RF a Dr.Otevrelovi za tento druhy zdravy zazrak, 3,960 kg ! ❤😍👶
Babenky drzte sa, ked priroda chce, da, aj ked treba velku vydrz, snahu a cakanie, raz to vzdy pride u kazdej z Vas! Aj po tej 40-tke, som prikladom!!! 😉👍
@mimika1973 gratulujem z celeho ❤ a prajem vela,vela zdravicka vam obom☺
@mimika1973 gratulujem❤
Snazilky dlhorocne aj maminky potrebujem poradit. Chystam sa na dalsiu stimulku a otazka ak budu 2-3 embryjka dat ich na genetiku? Zacinalavsom v GF co neratam za pokus potom Helios konske davky 1 vc.blasta nic. Potom soft v RF 1HB ket nic ani tuk.
@mimika1973 Gratulujem a zelam vela zdravicka obom❤
@mimika1973 moc moc gratulujem 🎊 😉veľa zdravíčka obom 😍
@mimika1973 jeej..srdecne vam blahozelam a prajem syncekovi vela zdravicka a maminke skore zotavenie😘A ano,mas pravdu,si tiez prikladom ze to ide aj v 40ke,u starych korcul,len sa nikdy netreba vzdat a ist si za svojim..Tesim sa s vami😘❤❤
@mimika1973 srdečne gratulujem 🙂.

@cherrinka11 zlatíčko mi sme v tom spolu 😘 Už sme si nejako súdené 😘