icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

jahoda333
6. júl 2017

@argenti ahoj žiaľ ani jedna baba odtiaľto mi nenapisala aj ja mám VšZP,ale fakt neviem ako mám aj ja postupovat😒

mimiqa
6. júl 2017

@babusik85 ahoj moja...som sa dozvedela ze ten revizny zvykne dlho zadrziavat papiere a hlavne koli tomu ze je to Brno..vela krat odpisy ze na Sk su tiez centra...tebe to trvalo dlho???

katkaa182
6. júl 2017

@miskab
Mne vzdy ratali od poslednej menstruacii.. ci uz moj lekar alebo v nemocnici.

mimiqa
6. júl 2017

@jahoda333 ahoj..mne tu baby poradili tak ze ides do toho centra oni maju svoje tlaciva stym ides za reviznym lekarom...su na zozname to ti ze povedia a potom do poistovne...ci ma tvoja poistovna svoje tlaciva skus im napisat...no v cetrach podaktorych maju svoje...

sussah
6. júl 2017

@jahoda333 pani Motalova v Reprofite má na starosti slovenské pacientky, ta ti pošle vyplnené tlačivo original zo všeobecnej poistovne aj s pokynmi čo ďalej. Tlacivo ti pošle čiastočne vyplnené s tým že ešte doplnis nejaké veci, zajdes za svojím gynekológom po potvrdenie a za revíznym po potvrdenie. Toto všetko pošleš do svojej poistovne.

babusik85
6. júl 2017

@jahoda333 prelistuj o jednu stranu dozadu,podrobne som rozpisala postup ako treba riesit ziadost.

@mimiqa ahoj! Tak moju ziadost mesiac drzal u seba.napisal,ze aj na Sk su centra,ale poistovna aj tak schvalila.
Ja som skusila aj v Martine revizneho,no ale ten bol uplne drzy,ani nechcel zobrat papiere.

mimiqa
6. júl 2017

@babusik85 to som picula..bud v ba je alebo v Martine..hej zadrziavaju papiere...preto som zvedava ako dlho budem tiez cakat..neviem o co im ide...viem ze aj tu su..ale nemaju pokrocilu techniku..je jasne ze ideme tam kde tomu chces verit

sussah
6. júl 2017

@mimiqa dá sa potvrdiť aj v Košiciach, ja som išla osobne do univerzitnej nemocnice a potvrdil na počkanie.

luz5
6. júl 2017

@babusik85
@sussah mozem sa spytat, kedy ste zacali vybavovat papiere (po prvej konzultacii?) a ako dlho ste cakali na schvalenie VZP? Zrejme az potom mozno IVF absolvovat? Ci mozeme zacat stimulku a proces bez vybavenia a schvalia aj retrospektivne? Viete poradit, prosim? My mame problem, ze manzel pride domov na jesen a potom az po Vianociach a nechceme uz dalej velmi cakat... dakujem velmi pekne.

miskab
7. júl 2017

@gagirl no len podla menzesu by som mala bit 6-7 tt , menzes osm mala 23.5 a doktor mi povedal ze to je tak na 4 tt ,,, juuuuj ale sa bojim zas tyzden v strachu

miskab
7. júl 2017

@zuzankaa88 od menzesu 6-7 tt :( to by uz srdiecko malo bit , ale doktor povedal ze vacok tam je ze to je takl na 4tt ja neviem uz som na nervy , zas cakat tyzden :(

mimiqa
7. júl 2017

@miskab neboj sa...dakedy az v 7 je vidno😉

mimiqa
7. júl 2017

@sussah ano??lebo ja som z ba a cakat mesiac a viac ach jo

miskab
7. júl 2017

@mimiqa Dakujem za povzbudenie 🙂 no uvidim za tyzden hadam bude vsetko o.k

zuzankaa88
7. júl 2017

@miskab od menzesu vobec nepocitaj fakt...... od vkladu pocitaj, aj v tehu knizke pocita dr ok vkladu, taj mam tam napisane, takze klud budes v takom 5 tyzdni a o tyzden bude ❤

miskab
7. júl 2017

@zuzankaa88 Dakujem si ma potesila 🙂 aj povzbudila 🙂 🙏😘

mimiqa
7. júl 2017

@miskab 4 je velmi skoro...bude vidno neboj...usmievaj sa uzivaj krpceka😉

sussah
7. júl 2017

@mimiqa neviem možno som mala iba šťastie, ale centrum ti dá adresy kde si to môžeš potvrdiť

gagirl
7. júl 2017

@miskab mne po vklade vraveli ze na krv za 14dni a sono za cca 21 dni..tak to rataju podla mna od vkladu..ale mozno sa mylim..To si bola na sono u svojho alebo v centre?Drzim ti velmi palce nech je vsetko v poriadku👍

mimiqa
7. júl 2017

@sussah tebe to vsetko prebehlo ok?? Dlho si cakala??

sussah
7. júl 2017

@mimiqa najdlhšie som čakala na papiere z Reprofitu. Teraz som bola na ivf. Tak idem vyplniť žiadosť na preplatenie a pošlem aj s faktúrou. Tak som zvedavá.

mimiqa
7. júl 2017

@sussah drzim palce nech uz je po vsetkom..ach inak hruza chces babo akoby najprv by sa nemohli urobit vysetrenia vklad az potom papierovacky..ved to je o nervy aj

sussah
7. júl 2017

@mimiqa nie tu je to naopak ..papierovačky, vklad a vyšetrenia ...keď to náhodou nevyjde na koniec..😣

mimiqa
7. júl 2017

@sussah je pravda ze vkladaju dve embrya?, a ty sa rozhodnes??

miskab
7. júl 2017

@gagirl Ahoj u svojho som bola .... za tyzden idem znova tak dufam ze uz bude ❤🙏

sussah
7. júl 2017

@mimiqa môžeš sa rozhodnúť či chceš jedno alebo dve, ale oni väčšinou odporúčajú jedno embryjko

srdiecko35
7. júl 2017

ahojte, prosím vas, amh mám 0,46..podarilo sa vám otehotnieť? ako je to možné,že pred mesiacom som bola na ivf v native a mala som 1 zrelé vajíčko a peknu blastocystu? dakujem....som velmi znechutená...😢

ina7
7. júl 2017

@miskab Tehotenstvo sa vzdy pocita od poslednej ms, lebo standardne to je jediny pevny datum. Ja mam ms 16.5. A teda som 7+3, v 8. Tt. Srdiecko moj doktor videl minuly utorok, ale to ledva lesva a to ma velmi dobry stroj. Preto som bola este raz tento utorok a to uz bolo vidiet jasnejsie. Nemusis sa bat, vsetko.chce svoj cas, stresovat sa ti.nijeko nepomoze. Prve sono sa aj tak robi hlavne preto aby sa videlo ze je baby tam kde ma🙂

malebaby
7. júl 2017

@sussah ahoj, tak ako,bola si uz na vklad? Kolko ste mali embrya?

sussah
7. júl 2017

@malebaby ahoj, áno bola som v stredu. Z 9 folikulov bolo 8 vajíčok. 6 sa oplodnilo a po PK ostali 3 expandovane blastocysty XB kv.1. Takže vložili sme jedno a 2 dali zamraziť ..Jednu morulu vraj ešte pozorujú ale pravdepodobne nič z nej.