Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@jahoda333 pani Motalova v Reprofite má na starosti slovenské pacientky, ta ti pošle vyplnené tlačivo original zo všeobecnej poistovne aj s pokynmi čo ďalej. Tlacivo ti pošle čiastočne vyplnené s tým že ešte doplnis nejaké veci, zajdes za svojím gynekológom po potvrdenie a za revíznym po potvrdenie. Toto všetko pošleš do svojej poistovne.
@jahoda333 prelistuj o jednu stranu dozadu,podrobne som rozpisala postup ako treba riesit ziadost.
@mimiqa ahoj! Tak moju ziadost mesiac drzal u seba.napisal,ze aj na Sk su centra,ale poistovna aj tak schvalila.
Ja som skusila aj v Martine revizneho,no ale ten bol uplne drzy,ani nechcel zobrat papiere.
@babusik85
@sussah mozem sa spytat, kedy ste zacali vybavovat papiere (po prvej konzultacii?) a ako dlho ste cakali na schvalenie VZP? Zrejme az potom mozno IVF absolvovat? Ci mozeme zacat stimulku a proces bez vybavenia a schvalia aj retrospektivne? Viete poradit, prosim? My mame problem, ze manzel pride domov na jesen a potom az po Vianociach a nechceme uz dalej velmi cakat... dakujem velmi pekne.
@zuzankaa88 od menzesu 6-7 tt :( to by uz srdiecko malo bit , ale doktor povedal ze vacok tam je ze to je takl na 4tt ja neviem uz som na nervy , zas cakat tyzden :(
@miskab od menzesu vobec nepocitaj fakt...... od vkladu pocitaj, aj v tehu knizke pocita dr ok vkladu, taj mam tam napisane, takze klud budes v takom 5 tyzdni a o tyzden bude ❤
@zuzankaa88 Dakujem si ma potesila 🙂 aj povzbudila 🙂 🙏😘
ahojte, prosím vas, amh mám 0,46..podarilo sa vám otehotnieť? ako je to možné,že pred mesiacom som bola na ivf v native a mala som 1 zrelé vajíčko a peknu blastocystu? dakujem....som velmi znechutená...😢
@miskab Tehotenstvo sa vzdy pocita od poslednej ms, lebo standardne to je jediny pevny datum. Ja mam ms 16.5. A teda som 7+3, v 8. Tt. Srdiecko moj doktor videl minuly utorok, ale to ledva lesva a to ma velmi dobry stroj. Preto som bola este raz tento utorok a to uz bolo vidiet jasnejsie. Nemusis sa bat, vsetko.chce svoj cas, stresovat sa ti.nijeko nepomoze. Prve sono sa aj tak robi hlavne preto aby sa videlo ze je baby tam kde ma🙂

@argenti ahoj žiaľ ani jedna baba odtiaľto mi nenapisala aj ja mám VšZP,ale fakt neviem ako mám aj ja postupovat😒