Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
😍😍😍
Baby po 5tich rokoch cakania moj prvy pozitivny tehotensky test sa potvrdil s HCG 2656 😀😀😀 Este sa trasiem, nemozem sa z toho spamatat 😍😍😍
😘❤...
@sussah krasny test a hcg 👌 ja som mala okolo 1200 a tiez ma srrasili s dvojickami, ale bude len jedno. No pri tvojom to budu isto dvojky hehe. Drzim palce, tiez som spinila a v 9tt dokonca aj krv, no to telo pracuje, roztahuje sa, hlavne sa setri 😊. Ja buduci tyzden uz rodim 👶😱 tak si uzivaj, lebo to neskutocne rychlo prejde.
@sussah na 12 den tusim bol odber krvi uz si nepamatam, len viem, ze mi hned naskocili // a tiez sme tomu neverili hehe. Test som robila myslim na 11 den. My sme mali 3ivf na svk a dve v Brne, ale vklad sme mali az na druhu stimulku, lebo po prvej nam nic nezostalo a hned na prvykrat sa chytilo 😊 . Nam pomohol reprogen v Ba, lebo muz mal polamanu dna v spermiach kvoli celiakii, ktoru sme zistili v tom case a ta nam sposobila neplodnost. No tesime sa velmi uz na maleho, ale ten 9 mesiac je uz zataz aj na telo aj na psychiku, lebo uz sme v takom ocakavani a hrozne sa to vlecie 😊👶.
@sussah vlozili jednu HB? Ci une stadium? No pekne vysoke hcg, embryjko sa mozno rozdelilo n'a dve?! ;) ako aj mne raz, lebo hcg bolo 2700 n'a 14.den tiez, tak rataj aj s tym 😊ze mozu byt aj dvojky 😆😆
@mimika1973 mne vkladali blastocystu XB kv.1. A tebe sa podarili dvojky? No neviem co tam to embryjko povystrajalo za tych 14 dni 😀

@marculik okej tak si ma trosicku ukludnila 🙂