Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@hyacintka Aha chápem.V tvojom prípade ženy berú až 500mgQ10 ale iba počas stimulácie. čítala som to na nemeckých fórach Nemusíś brať veľa vitamínov hlavne D3 a Q10. Nemyslieť na to, je tiež blbosť,nedá sa to.Ja som bola rozhodnutá aj pre darcovské vajíćka a nakoniec to vyšlo. Inak ten vek je tiež tlak.
o týždeň budem múdrejšia ,či to klaplo,dám vedieť .tak nech sa nám všetkým darí.
ďakujem🙏
@inna56 ahoj. Vies mi poradit co si brala? Mam 41 jedno dieta v 30 s ex. A teraz sa snazime s partnerom uz 3 roky a nic. Vajok dost ale vzdy len 1 na vklad a nic viac. Uz mam za sebou 3 ivf a 1 nativ a nic. Imunologia a hemato vysetrene. Doktorka mi stale tvrdi ze je to len vekom a nevie ci sa to este oplati. Partner deti este nema a nevidi v nom problem.Amh mam 3,81. Uz neviem ako dalej. Co by si mi radila prosim? Komu chodis? Ja do reprofitu Dr. Pospisilovej.
@rada2002 to je na velmi dlho,ale aj ja som bola 3 krat na IVF ,nakoniec som otehotnela prirodzene no v 12 tyzdni babu prestalo byt srdiecko kvoli myomom v maternici,potom som uzivala esmyu a potom na operacii myomov,zajtra idem na kontrolu.Inak pred tym ako sa mi podarilo prirodzene otehotniet bola som u bylinkarky Anicky Kopacovej ,drzala som sa jej rad a este sme sa boli okupat v Luckach,to mi tiez asi pomohlo.Uvidime co bude dalej,ale kedze my este ziadne babo nemame,nemozem to este vzdat,proste nemozem,tuzba po babatku je velmi,velmi silna
@sussah aj ja mam myom a zatial v poho, ale nikto mi to este ani nekukal, mal by mat okolo 2 cm, a viem ze je zo zadnej strany maternice, plus mam opacne otocenu maternicu, vo stvrtok idem do poradne tak sa nato popytam, este aj cystu mam
@zuzankaa88 hej ja mám 2,5 cm plus teraz nový 1cm. Ten prvý mal pôvodne 2 cm.
@sussah moj mi asi 3 roky nerastol a teraz v tehu sa mi zda ze by mal zacat rast tak dufam ze nie velmi, kedze 2 babatka tam su
@zuzankaa88 veď toto, verím že to bude v poriadku 😉
Baby,mam Merional 4x75ui exp.09/2017
Mam Gonal, Orgalutran,Pregnyl,Merional.
Mam Menopur a Orgalutran.
Ja som na tom zle. Amh 0.02,v SR ma vsade odpisali. Chodim do Brna, 1nativ s dvoma prazdnymi folikulmi.Potom soft stimulacia, bez konca, nereagovala som, ale mam nieco v maternici, predpokladam, ze z toho☹️. Teraz cakam na kramy, ze ci sa to odlupi pri kramoch.No dodrbany mam cely cyklus, pritom som mavala ovu pravidelne, aj ked zrejme bez vajicok, kedze som neotehotnela.Uz mi odporucaju iba dhea tri mesiace, toho sa bojim, kvoli neziaducim ucinkom.V chladnicke mam injekcie, ale uz na stimulaciu nechcem ist.Bojim sa aj priberania z tych hormonov,aj cyst v prsnikoch, co su z toho. Neviem, ci mam skusit prirodnu dheu wild jam, ci je tiez tak ucinna.Mam nastastie krasnu zdravu 14,5 rocnu dcerku z byvaleho manzelstva.Neviem, ci sa nicit hormonmi, ci cakat rok a potom ist na darovane. Aj ontom rozmyslam po tom, co som nasla clanky, ze dna darovanych vajicok vie zena prepisat hormonmi v plodovej vode, takze dieta ma aj geny po matke, co dieta donosi.

@inna56 no nas trosku odhovarali od genetiky, ale dam ju spravit, co uz, ked to vsetko tolko svela penazi stoji, tak uz co , dame to aj my. uz cert zober tie prasule, len nech je a❤spon ❤, hoc ja som stale tuzila po ❤ ❤
necham si poradit. idem si aj di lekarne kupit tie vitaminy, ja beriem klasiku kyselinku listovu...