icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

babusik85
15. aug 2017

@sussah tak super, myslim na Teba! oddychuj.
aj my sa mame dobre 🙂 doteraz mi nebolo nic, ale posledne dni ako keby som mala nevolnosti, ale dnes je uz lepsie.
skoro Ti preplatili, ale to je dobre. u mna pockali, kym prejdu tri mesiace. ale hlavna vec, ze preplatili. 🙂

kubik12
15. aug 2017

@babusik85 dakujem ti moja 🙂 dam v piatok vediet ako to dopadlo

babusik85
15. aug 2017

@kubik12 oki, myslim na Teba! musis verit 🙂

kubik12
15. aug 2017

@babusik85 dakujem ti 😘 aj tebe prajem krasne tehulkovanie do najkrajsieho konca 🤰

babusik85
15. aug 2017

@kubik12 dakujem ❤

sussah
15. aug 2017

@kubik12 drzim palce aby to HCG z krvi vyšlo, urcite nevysadzuj lieky a počkaj na krv. Držím palce 😘

kubik12
15. aug 2017

@babusik85 mozem sa ta opytat? Ako dlho si sa snazila o babatko 🙂

kubik12
15. aug 2017

@sussah dakujem 🙂 nie nebudem sama nic vysadzovat... Pockam si 🙂 a nemala by som mat uz nejake priznaky? Nevolnosti atd...

sussah
15. aug 2017

@kubik12 ja som nemala žiadne príznaky ale že úplne žiadne. Až teraz v deviatom týždni som 2krat behala na wecko...nemusim silne vône..napr byliniek...ocot a kyslé veci u mňa neidu a paradajky ktoré som jedla každý deň tak nemám chuť dať ani do pusy.

babusik85
15. aug 2017

@kubik12 snazili sme sa dva roky, potom som podstupila 2 ivf, a druhy vklad vysiel. 🙏
a nevolnosti asi este nie, ja som nemala ziadne priznaky.

sussah
15. aug 2017

@babusik85 na mňa idú nevolnosti teraz osmy, deviaty týždeň...dneska robíme lečo, tak som si teraz ľahla...trochu oddychujem..zajtra kontrola..
Poisťovňa zatial neposlala peniaze len napísala list že koľko poslu,tak som.zvedava že kedy...držte sa 😘

kubik12
15. aug 2017

@babusik85 ja som po et uz mala nevolnosti jak mi uz meskala mrcha... Drzim ti strasne palceky 🙏 ja uz 8roky 😝
@sussah hm ja minule mala 🙂 a teraz mi to nejde do hlavy ze teraz nic 😔

janula12345
15. aug 2017

@kubik12 , 10 dni po vklade este nic neznamena. nezufaj. jednak vraj po ket byva druha ciarka neskor videt ako po et.... a napr ja som po et na 10ty den nmala nic.. z ranneho mocu. a na 12ty den uz duch. takze lud a pockaj este 2 dni. urob z ranneho mocu na 12ty den a uz by mal byt duch. drzim palceky.

sussah
15. aug 2017

@kubik12 ak to aj nevyjde, tak nestracaj nadej. Mne sa podaril až piaty vklad a dúfam že to dotiahneme do šťastného konca a verím že aj vám sa to podarí 😉

kubik12
15. aug 2017

@janula12345 dakujem ale uz pockam do piatku 🙂 a preco je to po ket ine?? Preco az neskor ukaze test //??

janula12345
15. aug 2017

@kubik12 to neviem, ale citala som to tu niekde ze statistickt jje to tak. predsa len et je vklad do cerstvo presne casovo pripravenej maternice. ket - jednak je embryjko rozmrazene, a jednak aj sliznica inak reaguje asi ked to nie je cerstve. neviem... zas nechcem klamat. ale statistiky su take.

kubik12
15. aug 2017

@sussah joj babenky dakujem vam aj tebe, ste take zlate ❤ aj tebe drzim palceky 🙏

kubik12
15. aug 2017

@janula12345 teraz co si uzivala? Mne daly len od 14dc progesteron 200mg 2krat denne do teraz to len toto uzivam 🙂

janula12345
15. aug 2017

@kubik12 ono je to asi individualne. ja viem ze niekde pri ket davaju estrogeny od menzesu hned... a sleduju sliznicu, maternicu. potom cca v case ovulacie nasadia progesteron a podla toho ako stare embryjko je, tolko dni od zacatia progesteronu sa caka na vklad. aby akoze maternica bola rovnako po ovulacii ako aj embryjko.
ty si isla asi inou metodou, ked si nebrala estrogeny.

kubik12
15. aug 2017

@janula12345 no ja neviem akou metodou 😠 nic mi nepovedaly... Este ani aka je sliznica ci co 😠 len progesteron od 14dc uzivam. Ani neviem naco to je 😝

babusik85
15. aug 2017

@kubik12 ja som tiez nebrala estrogeny. ak mas dobru sliznicu, nenasadia Ti. a ides v prirodzenom cykle.
to, co pise janula, je cyklus riadeny hormonmi.

janula12345
15. aug 2017

@kubik12 takto: estrogeny su velmi dlezite na zaciatku cyklu, podporuju rast sliznice, vysku krcku ci co.. proste vsetko co ma rast a pripravovat sa na ovulaciu. po ovulacii - odbere ,, je zas dolezity progesteron kedze pomaha k udrzaniu embryjka a znizuje moznost potratov. niekto dava pred ket aj estrogeny, niekto nie. zalezi od zeny a aj od centra. ked ta sledovali, asi si mala sliznicu fajn aj krcok... tak naco zbytocne pchat hormony ked netreba. progesterony ale davaju vzdy. pre istotu asi 🙂

kubik12
15. aug 2017

@babusik85
@janula12345 no mam prirodzeni cyklus teraz... Kedze ja som ok. Mam pravidelnu menstruaciu, aj ovulaciu.. Len pri et som hned vedela, ze to vyslo citila som to aj bolesti som mala vyraznejsie🙂 a teraz necitim nic absolutne ani zle mi neni... ani bolesti skoro nemam sem tam len 😒

malebaby
16. aug 2017

@sussah ahoj, prosim ta na endokrinologii si bola kde? Mozes odporucit, ci si bola spokojna? Dakujem.

marculik
16. aug 2017

@gagirl ahoj budes mat sekciou aj ja som mala sice neplanovanu,no s kamoskou sme riesili ze sa skor zotavis nez pri prirodzenom porode ☺ neboj ked pride porod strach a stres pojde bokom,ja som sa cele tehu toho bala a ked to zacalo vobec som sa nebala len som to chcela mat za sebou ☺ budem na teba mysliet ,urcite vsetko dobre dopadne 😘

fantinka
16. aug 2017

Posielame pozitivnu energiu pre vsetky Reprofit snazilky, aby sa nevzdavali - nam sa narodil pred par dnami vytuzeny chlapcek po 4 rokoch cakania 😊👶.

sussah
16. aug 2017

@malebaby bola som u dr. Perunovej oproti starej nemocnici ale nebola som spokojná. Neodporúčam. Ak môžeš tak choď inam 😉

babusik85
16. aug 2017

@fantinka krasny je, gratulujem! 🙂

kittydemontparnasse
Odpoveď bola odstránená
gagirl
16. aug 2017

@fantinka jej myslela som na vas prave vcera,srdecne blahozelam k syncekovi a prajem vam obom vela zdravicka❤😘