icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

diska
19. sep 2017

@zuzaana18 nebudes znala problematiky,doslova taras,nechaj tu dievcata na pokoji,nech si pomahaju a rozoberaju to co potrebuju a to co im pomaha aby sa stali maminkami.Tu sme uz zazili kopec zazrakov a stale zazivme.

sweetrevenge
19. sep 2017

@babusik85 ja som nevedela ze su dve ja len pamatala Brno a repro nieco 😊 snad tam nam pomozu, v Iscare nam povedali ze vajicka boli v pohode aj ked sprava hovorila nieco ine, ze bude problem asi v spermiach aj ked nechapu lebo moj partner mal udajne ukazkovy spermiogram preto ze mame ist na dna a genetiku

sweetrevenge
19. sep 2017

@petajan dakujem velmi pekne snad nam pomozu tam lebo tu u nas uz ma odradza vsetko isla by som tam uz taka neveriaca aj keby mi hovorili ze vsetko je ok tak uz by som neverila, Dr. V iscare zabudol poslat moju ziadost do poistovne jeden den videl vajecniky dalsi den ze lavy nemam vobec si ma nepamatal musela som od neho vsetko tahat proste zle a tak som mu verila strasne som sa sklamala

laguna2017
19. sep 2017

ahojte dievčatá, ktorého lekára resp.lekárku odporúčate?

janula12345
19. sep 2017

@laguna2017 ja som bola zatial iba na vstupnom dohovore s dr Vranom. Vyzera fajn, sympaticky ale velmi vytazeny vraj, chodi aj do rakuska robit.. a 2 mesiace trva kym mi dnes poslali ziadosti na ivf.. mozno baby poradia niekoho este.
Kazdopadne pristup fajn.

lola911
19. sep 2017

@zuzaana18 ty sa s toho preber,,, clanok som citala,,, mlada baba 19 rocna ktora ma polovicu vajecnika v poriadku pravdepodobne plny vajicok,, vajcovod priechodny a maternicu tiez v poriadku kludne moze zostat tehotna,,, nemozes to porovnavat s niekym kto ma 42 rokov amh 0,01 cize vajecniky bez vajicok, bez vajcovodov a pravy roh maternice zaplatany hrubym crevom,,,, fakt sa s toho preber,,, inu moznost nemame jedine ivf,,, okrem toho nikto ziadne embrya nezabija,,, prave naopak,,, dokrori na klinike im daruju zivot

lola911
19. sep 2017

@laguna2017 oni su tam vsetci velmi dobry aj mily,, zalezi na tebe kto sa ti zda najsympatickejsi,,, ja mam otevrela, on ti vzdy povie tak ako to je nic neobmotava, vsetko ti vysvetli, a vzdy ti povie co je najlepsie riesenie pre teba ale ty sa musis rozhodnut sama,, tak isto aj nam hovoril ze aj s 0,01 amh sa da otehotniet, sanca tam je ale velmi mala,,, 5 krat sme to skusili a kedze nic tak ideme tento mesiac skusit DV,,, Vrana mi robil nejake vysetrania a odber, tiez velmi mily, prijemny, citlivy tiez vsetko vysvetluje,,, tak isto kozumplik je super, tiez mi robil ultrazvuky, odber ,,,, takze ja osobne by som sa rozhodovala medzi tymito tromi ale je to na tebe pri kom sa budes citit najviac uvolnena 😉 zlu volbu urcite neurobis, oni su tam vsetci odbornici 😉

blackswan12
19. sep 2017

Náš bol kozumplik a odber robil frank, sono vždy niekto iný ale všetci milí bola som spokojná

babusik85
19. sep 2017

@laguna2017 je to podla mna jedno. Svojho lekar budes mat na konzultacii a ak mas stastie,tak pri odbere. A cez mail vsetko.
Utz robi stale iny dr.kto ma sluzbu.
Ja mam Bagocsiho,mlady,vsetko podrobne vysvetluje,ja som s nim spokojna.
A raz som mala tu kratkovlasu ciernu doktoru,neviem si spomenut meno,aj ta bola velmi fajn.

laguna2017
19. sep 2017

Baby ďakujem za info. V BA mám za sebou dve neúspešne IVF, tak som sa rozhodla pre Reprofit Brno. Chystam sa na 1 konzultáciu a sestrička sa pýtala, či mám konkrétneho lekára ku ktorému chcem ist, alebo mi vyberie ona. Nevedela som, že je aj taká možnosť. Radšej si dam poradiť od skúsenejších 😊 lebo v reprofite nepoznam ani jedného lekára.

santeema
19. sep 2017

@rada2002 ja som tam bola na 2 ivfkach, lebo moj gynekolog bol kamarat so sefom a ja som vtedy ani nevedela, ze car si mozes vybrat. a nikdy viac by som tam nesla, otrasna komunikacia, brali to ako na beziacom pase a na recepcii ked som volala o vysledky ci som tehu, tak mi sestricka povedala, co som taka nedockava, ze vsetky len vyvolavaju a chceli by byt hned tehotne🙂...no co ti poviem, zenska na zabitie tam🙂. o native mi povedal, ked som mala 36, ze nech na to ani nepomyslim, ze som na to stara a je to uplne zbytocne. a ked som mala 40, tak z nativu mam druheho maleho🙂. same pozitiva a istoty mi davali🙂. to radsej chod do ziliny do caru noveho, tam je to celkom v pohode.

santeema
19. sep 2017

@lienka_1
@mircalla
@disca

caute kocky🙂.....som rada, ze vas tu vidim🙂

roming
20. sep 2017

@laguna2017 my sme mali na prvej konzultacii franka a bol velmi mily a vsetko nam podrobne vysvetlil. Ale ked som nas objednavala tak nas dali na termin k nejakej lekarke, ktora tam nakoniec v ten den nebola, tak sme skoncili u Franka. Ale ako hovori babusik85 je mala pravdepodobnost ze svojho lekara budes mat pri vsetkych vysetreniach, lebo to zavisi od toho kto ma kedy sluzbu. Ja osobne som vzdy preferovala zeny gynekologicky, u muza mi to bolo take...hanbila som sa. Ale postupom casu zistujem, ze ti muzi su taki jasnejsi vo vyjadrovani :D neviem ci sa to len mne zda, ale ziadne omacky na priamu otazku, priama odpoved 🙂

mimiqa
20. sep 2017

Ahojteee...neviem komu som uz tu slubila ze napisem ako dlho Petrenkovi trvalo odoslat ziadost...tak na veeeelke prekvapko len tyzden....drzim palec

rada2002
20. sep 2017

@santeema o ktorom care si pisala? Ja som sa pytala na viacero. Kde ti to vyslo a ako? Ja uz neviem co dalej.

rada2002
20. sep 2017

@lola911 ides na darovane? Ja mam amh 3,81 ale ze na moj vek 41 mam vajka slabe a po 5 ivf nic. Ako ti to vysvetlil a kolko ta to bude stat?

bianitka996
20. sep 2017

@laguna2017 skús Dr.Vrana

ssegra
20. sep 2017

@laguna2017 my sme mali otevrela

janula12345
20. sep 2017

@rada2002 skusala si aj nejakeho bylinkara, mozno by ti nieco dal na kvalitu vajicok. Ked nemas problem s mnozstvom ale kvalitou ohladne veku.. ? Moja znama mala tento problem a pomohol jej nejaky bylinkar pri galante. Mala 3.mesacnu kuru a zadarilo sa. Byliny maju silu co sa tyka tychto veci. Ak teda mas iba tento problem- kvalita vajicok co si spomenula naposledy.

laguna2017
20. sep 2017

idem k Dr.Vrana. Pýtala som sa sestričky, či mi spravia odber krvi a partnerovi spermiogram? Vám kedy robili tieto odbery? Platí sa za spermiogram?

renimac
20. sep 2017

@laguna2017 Mudr. Vrana 😊

dagmarik
20. sep 2017

Baby, ktoré ste boli nedávno na OPU v RF. Je potrebné nosiť nočnú košeľu a papuče? V pokynov to mám a pamätám si, že pred rokom som si nič nenosila. Ďakujem

blackswan12
20. sep 2017

Košeľu áno a papuče nemusíš ja som nemala a boli tam

lola911
20. sep 2017

@rada2002 my sme podla anglickeho cenika takze cena je 4900 euro ale ked tam prideme tak zmenim adresu na slovensku tak to by malo byt 4000 euro,,, tak uvidime,,, na tvoj vek by si nemala mat take vysoke amh,,, to znamena ze ich mas vela, skor by som skusila nativ aby malo vajko viac miesta a ked aj tak by to neslo tak az potom darovane,,, s amh sa to pocita tak ze ked pojdes na soft tak budes mat v priemere podla tvojho amh 38 vajicok co je velmi vela,,, tie potom nemaju miesto na to aby mohli narast do pozadovanej velkosti a preto su aj slabe,,, mne vsetko vysvetluju priebezne,,, my sme sa rozhodli ze ideme skusit DV a vzy pri kazdom kroku pisem do RP a oni mi odpisu co je dalsi krok,,, momentalne beriem estogeny v sobotu idem na ultrazvuk a potom poslem emailom vysku sliznice do RF a oni mi odpisu co dalej 😉

lola911
20. sep 2017

@dagmarik ak si prinesies svoju tak super a ak nie tak ti daju taku nemocnicnu co sa zavazuje zo zadu 😲 ak budes mat iba tricko tak ti daju taku papierovu suknu 😀 papuce si mozes priniest alebo mozes byt len v ponozkach,,, tam ide len o to ze budes prechadzat po tej studenej zemi,,, takze ak ti to nevadi tak nemusis mat aj nic 😉

lenka2905
21. sep 2017

Ahojte, vcera som bola na prvej konzultacii v RF Brno..chcem sa spytat, riesili ste niekto v poslednej dobe refundaciu cez Union?...vraj nemaju dobre skusenosti..dost mi to ponahla - mam este tyzden na zmenu..tak vam budem velmi vdacna za kazdu skusenosti..neviem, ci mam zmenit alebo to risknut cez Union?

dagmarik
21. sep 2017

@lola911 ďakujem 😊

mimiqa
21. sep 2017

@laguna2017 my sme platili 30 za spermiogram tu v ba

mimiqa
21. sep 2017

@lenka2905 ahoj ja mam union..neviem ci ale su dobry..dnes posielam ziadost na ivf uz potvrdenu Petrenkom....tiez nemam skusenost snimi...

luciatt
21. sep 2017

@rada2002 Ahoj.prosim ťa ako si vysadila ten medrol?Vraj sa to nemôže naraz ale postupne.