Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Kocky ktorá z vás potrebuje Clostylbegyt mám ešte ale 4 balenia original..darujem za poštovné..
Baby, mám 1 menopur 75IU s exp. do 10/2017 darujem 🙂
@27meginka No prave idem od svojej gynekologicky som bola na preventivku a ti poviem som riadne nastvana. Dovera prosim pekne nepreplaca vobec nic!! Akoze ja neviem kde uz zijeme ale uz sa mi gr*at chce z tejto krajiny naozaj. Pretoze si musis datvpodpisat papiere v univerzitnej nem. Robi to len Petrenko kt. ti stejne napise ze nesuhlasi s liecbou v car v CR to pise vsetkym a proste dovera sa toho aj drzi a nepreplati nic! Akoze penim. A kam xodis do car?
S tou poistovnou bambulky neviem ako je..ja mam union a tiez ze zamieta az potom ked postupim najprv tu na slovensku ivf..nech sa nehnevaju..co sa tyka dovery neviem...nepocula som ze nepreplaca.....sila..uvidim..pred tyzdnom som poslala ziadost..dam vediet co napisu....
Dievcata tak moja dr povedala ze aj jedna jej dalsia pacientka bola a a doveru nepreplatili jej nic. Viem ze petrenko napise ze nesuhlasi. Ja som z novych zamkov a najblizsiu univ.nemocnicu mam v Ba. Takze cez kosice to riesit asi nebudem. To si mam zato menit poistovnu?? Teraz ked je koniec septembra? Ked mam narok este na jedno preplatenie tak to vyuzijem tu na SR a potom raz ako samoplatlyna pojdem do brna.
@misela103 je to tak že najlepšie je mať najskôr schválenú žiadosť od poistovne že ti to preplatia..a až pak začať s umelým, zaplatiť ho a potom spätne žiadať od poisťovne...taký je postup. Ak začneš IVF a a až potom ziadas o schvalenie, je menšia pravdepodobnosť že ti to preplatia
..asi keď už vidia že do toho ideš bez ohľadu či schvália alebo nie tak majú pocit že si to môžeš dovoliť zaplatiť...bohvie... V každom prípade nám lekár v Brne povedal že je to lepšie v tom prvom poradí, oni ti dokonca pripravia žiadosť a napíšu aj diagnozu-nam napísal radšej v horšom svetle, nech zvýši šancu na preplatenie. Ja som síce VSZP ale on vraj vravel že ani s dôverou nemávajú veľmi problém. Treba ísť na prvú konzultáciu do brna😉 tam ti poradia,majú s tým skúsenosti.
@roming ano? Takze moznost tam je uspechu... Super dakujem ti moc pekne za radu... Takze zajst do brna na konzultaciu zaslat ziadost a pockat co povie poistovna... No ale ze dovera pozera na to co napise dr z univerzitnej nemocnice... Tak a zase ked to vyskusame a nesxvalia stratime cas... Ani tak ani tak... No des
@buba08 veď áno, to som napísala 😉
@misela103 ja som tak počula, že žiadny lekár z univerzitnej nemocnice čo to má potvrdiť ti nedá vyložené kladné stanovisko lebo by tým povedal to, ze u nás to stojí za prd...a to si nik nepodpili konár na ktorom sedí. Preto Petrenkovi píše odpovede typu, že sa to dá aj na SR. Ja som dostala podobne potvrdenie od prof.v Martine. A môže sa ti stať že ti to ani VšZP neschváli...to tiež nie je 100% ...tak neviem...chápem, že to máš teraz ťažké rozhodovanie...možno by to pomohlo zavolať do Brna a popýtať sa aké majú s dôverou skúsenosti. Sú tam naozaj veľmi milí a ochotní pomôcť!😉
Tak práve mi prisiel mail z Brna: Pojišťovna Dovera je naší smluvní pojišťovnou. S proplácením nemáme problémy. V drtivé většině případů, pojišťovna léčbu schválí. Ovšem je nutné poznamenat, že pojišťovna neproplácí celou částku, nýbrž cca 40-50% z celkové sumy. Pojišťovna proplácí celkem 3pokusy.
Jedinou podmínkou je, aby Vám bylo 38let+364dní před samotným transferem

Baby chcem sa opýtať ake vitamíny sú vhodné a ako dlho sa môžu brať
Užívala som selezin ACE 3mesiace dala som pauzu a koenzým Q10 60mg beriem ešte ale ukoncujem tiež 3 mesiac neviem čo brať ďalej alebo dat prestávku a opakovať po dvoch alebo troch mesiacoch ďakujem pekný deň 😉